Kasih Juju: Tookar.My - Revolusi Penjualan Kereta Terkini

January 12, 2017

Tookar.My - Revolusi Penjualan Kereta Terkini

Assalamualaikum korang, and greetings to non muslim :)

Harini saya nak bawa cerita yang lain sikit daripada diri saya. Lebih kepada product review sebenarnya. Jom tengok apa isi yang saya nak sampaikan harini.

Korang pernah tau tak kewujudan satu website yang nama dia http://www.tookar.my ? Mesti korang tak pernah dengarkan. Secara jujurnya saya pun baru pertama kali dengar pasal website ni. Bila dah klik baru saya tau, ini website jual kereta secara atas talian. Ye betul! Beli kereta online weh.

Hebat kemain lagikan dunia teknologi sekarang ni. Beli kereta pun main order online je. Kalau korang nak tau lagi. Sekarang ni kalau beli kereta dengan Tookar ni, korang akan dapat Ang Pow! Ye wey, saya serius nih. Bukan main-main, bukan cobaan jugak.

Lagi satu masa-masa macam nilah korang boleh jimatkan duit korang. Maksud saya beli kerata masa perayaan. Sebab selalunya masa perayaan diorang akan bagi macam-macam gift. Lagipun menurut kepercayaan kaum Cina, beli kerata masa Tahun Baru Cina ni sama macam beli baju baru, good luck will always follow you. Kiranya macam permulaan yang baik untuk tahun baru.


Meet the Tookar Team!

Founders

Dato’ Wei Chuan Beng


Angel Investor & Co-Founder - An industry veteran of 27 years, Dato’ Wei is the Group Managing

Director of REDtone International Berhad and REDtone Asia Inc. Both are listed on Bursa Malaysia and the US OTC Bulletin Board respectively. He is the driving force behind the REDtone Group as one of the founding members. Under his guidance and spirit of innovation, the Group - which started off with REDtone Telecommunications Sdn Bhd in 1996 - is today an integrated telecommunications solutions provider catering to niche market segments. He continues to play an instrumental role in shaping the Group’s strategic directions and policies to grow the business locally and internationally. Dato’ Wei is particularly focused and passionate about the development of digital business. He believes that the way forward for businesses is to go digital and within 10 years, all businesses will be “digitalised”. Traditional businesses must have a concrete plan to digitalise or face falling behind. He is involving himself in the education of other business leaders on the opportunities and threats arising from the digitalisation of businesses and what’s in store for the digital future.


Cara nak beli.
Korang ikut je carta yang dia dah buat ni. Senang je kan. Boleh pilih-pilih, boleh fikir-fikir nak kaler apa, nak model yang mana. Setakat harini ada 8 jenama kereta yang korang boleh pilih.


Using Tookar.my

1. Select your car and colour.
2. Look through the deals.
3. Grab the deals before someone else does
4. Pay a small booking fee to secure your deal.
5. Relax at home and wait for the dealer will contact you.

Okeh, yang last ni part paling menarik. Kalau korang nak booking kereta dekat website ni, saya nak bagi kupon booking promo SL1E8PC2  khas untuk pembaca blog saya je tau. Cepat grab okeh :)

Sampai berjumpa lagi.
Wassalam :)




4 comments:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

babab.net

Lilypie Second Birthday tickers Blogged.my

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign