Kasih Juju: 31 Days Challenge by JDT Blogger - Day 25

February 7, 2017

31 Days Challenge by JDT Blogger - Day 25

Day 25 - Gambar 3 tahun yang lalu dan sekarang

Hai korang, dekat bawah ni gambar saya 3 tahun yang lepas. Masa ni di awal fasa mengandungkan si Firash. Tak tau pun masa ni dah mengandung. Bergasaklah join koir dekat Bukit Tinggi, Pahang tu ha. Tinggi hoi bukit yang naik ke rumah Jepun ni. Bila difikirkan balik nasib baiklah tak jadi pape dekat saya masa tu.

Image may contain: 1 person

Gambar yang tudung oren ni pulak gambar terkini saya. Giler banyak jerawat tumbuh. Hormon tak stabil ke ada sebab lain ek? Puas dah tukar pencuci muka. Masih belum ada yang serasi. Kena usaha lagi nih. Tak boleh biarkan jerawat terus menghodohkan muka ni. Bertindak sebelum melarat. Muhahaha..

Terima kasih sudi singgah dekat blog saya ni.
Wassalam

1 comment:

  1. mungkin lah hormon tak stabll..jangan sampai tersalah pilih produk

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign