Kasih Juju: 31 Days Challenge by JDT Blogger - Day 28

February 8, 2017

31 Days Challenge by JDT Blogger - Day 28

Day 28 - Pakaian hari ini

Hai korang. Tajuk harini, outfit of the day ataupun lebih dikenali dengan OOTD. Disebabkan saya ni tak berapa nak reti nak selfie full picture, so saya just share je baju yang kebetulan memang saya ada pakai di hari yang lain yek. Memang sama sebijik.

jeti sedili besar
Betul!! Inilah baju yang saya pakai harini. Jubah hitam dengan tudung Aidijuma pink ade love kaler merah dekat belakang. Hehe..

Gambar ni diambil oleh officemate saya, kak miza. Masa ni dekat Sedili Besar. Baru habis attend mesyuarat agung tahunan. Koperasi punya hokeh. Dah nama pun hakak kerja dengan Suruhanjaya Koperasi Malaysia. Jadinya wajiblah hadir mesyuarat agung koperasi.

Dah alang-alang saya share pasal sedili besar ni kan. Nak bagitau korang. Tempat ni cantik giler... Air laut die hijau jernih. Kagum yang amat weh. First time dapat tengok sendiri air laut jernih. Eley, korng jangan nak cok hakak ni jakun pulak. Taulah korang dah banyak kali jumpa air laut jernih.

Eh, eh, teremosi pulak. Haha.. Okeh, cukup untuk entri baju ni yek. Sambung entri hari ke 29 pulak.
Wassalam.

1 comment:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

babab.net

Lilypie Second Birthday tickers Blogged.my

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign