Breaking

22 March 2017

Mystery Giveaway 2017 oleh Airah Syahirah


Assalamualaikum semua,

Jom join giveaway dari Airah Syahirah ni ye kawan-kawan. Klik je dekat banner tu okeh.

To adik Airah,
First sekali bila akak buka blog adik ni loading dia tak lama, sekejap je. Which is sangat-sangat bagus. Sebabnya kalau loading lama, berkemungkinan besar reader akan tutup terus. Tak nak buka dah blog yang lama sangat loadingnya. 

Secondly, blog adik sangat-sangat simple dan kompak. Maksudnya adik tak masukkan widget yang pelik-pelik. Hanya widget yang basic sahaja. Yang penting ada widget follower dan blog archive. 

Apa kata adik tambah widget bloglist dekat sidebar. Selalunya blogger akan rasa sangat dihargai bila dimasukkan dalam bloglist. Sama-sama membantu dapatkan trafik. Pemilihan bloglist pula mungkin adik boleh buat segmen. 

Alamak, nampak macam akak membebel je nih. Hehe, just my 2 cents.

Okeh, itu sahaja komen dari akak. Keep up the good work and let's keep in touch okeh.
Wassalam.

8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ALL THE BEST

Syahidah Fadilah said...

good luck :D

Shaidatul Aireen said...

Goodluck sis 😘😘

Hernee Nazir said...

slmt berjaya ya juju..

- JOM JOIN GIVEAWAY MARCH BY HERNEENAZIR.COM -

Uyul Rosli said...

hai kak juju. anda ditag.

http://www.uyulrosli.com/2017/03/pencarian-bloglist-cikjaja-bagi-april.html

Mas Zull said...

assalamualaikum ju...selamat bersegmen yer...
** Mama Maszull

Anum Abdullah said...

all the best

Ainul said...

Bestnye dapat hadiah, lepas ni kasi kita hadiah sikit boleh ?