Pertama Kali Buat Minit Mesyuarat. - Kasih Juju

5 Mac 2017

Pertama Kali Buat Minit Mesyuarat.

Assalamualaikum semua, salam hari Ahad.

Harini saya nak share dengan korang pasal kerja yang saya baru pertama kali diarahkan untuk buat ni. Terkebil-kebil kejap mata ni bila bos arahkan saya untuk catat minit mesyuarat. Selalunya kalau meeting conteng entah apa-apa dalam buku kan. Kali ni jangan harap kau dapat pegang handphone sekali pun.

Lepas habis mesyuarat ingatkan kerja tu habis dekat situ jelah. Rupanya kena buat minit mesyuarat pulak. Alamak, apa aku nak goreng ni. Eh, kenapa pulak goreng? Kan menaip? Hadoi. Serabutnya. Tapi saya positif. Take this challenge and say "I WILL FINISH THIS" yeah.
Tulisan pun dah macam pffttt":)(%JHJG:"(*6.. Kita tengok nanti macam mana hasil minit mesyuarat sulung saya.

Jumpa lagi dekat next entri ye.
Wassalam.

9 ulasan: