Kasih Juju: Pertama Kali Buat Minit Mesyuarat.

March 5, 2017

Pertama Kali Buat Minit Mesyuarat.

Assalamualaikum semua, salam hari Ahad.

Harini saya nak share dengan korang pasal kerja yang saya baru pertama kali diarahkan untuk buat ni. Terkebil-kebil kejap mata ni bila bos arahkan saya untuk catat minit mesyuarat. Selalunya kalau meeting conteng entah apa-apa dalam buku kan. Kali ni jangan harap kau dapat pegang handphone sekali pun.

Lepas habis mesyuarat ingatkan kerja tu habis dekat situ jelah. Rupanya kena buat minit mesyuarat pulak. Alamak, apa aku nak goreng ni. Eh, kenapa pulak goreng? Kan menaip? Hadoi. Serabutnya. Tapi saya positif. Take this challenge and say "I WILL FINISH THIS" yeah.
Tulisan pun dah macam pffttt":)(%JHJG:"(*6.. Kita tengok nanti macam mana hasil minit mesyuarat sulung saya.

Jumpa lagi dekat next entri ye.
Wassalam.

9 comments:

  1. paling xnak jadi pncatat minute meeting..hihi

    ReplyDelete
  2. biasa lah tu..kalau nak catat minit mesyuarat,,.emmm...memang kena fokus

    ReplyDelete
  3. wahh.. takpe. cari pengalaman. kak mia pun dulu2 masa nak buat minit makan hari jugak. kadang ada yang off record..

    - Mia Liana

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign