8 Mac 2017

Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

Syarat Penyertaan

Anda hanya perlu penuhkan syarat-syarat di bawah sahaja, bila syarat dibawah dipenuhi, maka nantikan sahaja magik yang membuatkan trafik blog anda meroket tanpa anda sedari ... :) Saya jamin 100% trafik anda akan naik luar biasa selepas join segmen saya ini.

Orait. Nak join? Penuhi syarat berikut ye ...
  1. Peserta mesti ada blog.
  2. Peserta diwajibkan untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog/post ini.
  3. Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket. 
  4. Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM (klik sekarang dan LIKE)
  5. Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL (klik sekarang dan LIKE)
  6. Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan (klik dan FOLLOW)
Kepada Bro HH,

Saya nak meroketkan trafik blog saya yang ini --> http://www.kasihjuju.com/2017/03/coco-concept-store-grand-launch.html

Semoga trafik saya mencanak-canak naik lepas join segmen ini.

Terima kasih Bro HH

9 ulasan:

  1. assalamualaikum ju...wah !! best ni nak join juga la...:)

    BalasPadam
  2. fae pun nak join segmen ne

    tak sbr nak tgk trafik meroket

    BalasPadam
  3. goodluck sis! elsa pun nak join jugak nanti :*

    BalasPadam
  4. Orait .. saya dah aktifkan kejap tadi .. harap dapatlah trafik meroket ye .. one time je ..

    Nanti tgk dashboard ... ada perubahan tak

    BalasPadam
  5. jalan2 dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html


    - Mia Liana

    BalasPadam