Kasih Juju: Buat Sendiri Grafik Design Anda

April 20, 2017

Buat Sendiri Grafik Design Anda


Assalamualaikum korang,

Nak tanya satu soalan ni, nak buat grafik design yang pantas tak?

Ya lah, kalau nak tunggu designer pro kena tengok juga;
- que design dia. Kalau ramai yang tempah, anda kena tunggu giliran.
 - Tempah hari ni, terus nak dapat design tu memang susahsikit la.
- Lepas dah dapat, mesti anda nak buat sikit sebanyak  perubahan, kena tunggu lagi.

Aduuhh!

Buat sendiri lah :)
Alamak, buat sendiri designtak cantik pulak. Buruk. Errkk!
Jemmm :(

Okeh, cuba tengok ni. Satu software untuk marketer yang nak design cepat.
Diaorang dah compile template banner, header, timeline, infografik bla bla bla yang kita boleh terus edit TANPA PERLU Photoshop.

Cecuba tengok;


Serius naik bulu roma!

Anda tahu berapa anda kena bayar untuk hasilkan banner iklan Facebook?
>> RM70 - RM200

eBook cover?
>> RM50 - RM80

Header blog?
>> RM150 - RM300

Banner iklan online
>> RM200 - RM300

Tu untuk sekali design. Kalau anda nak design baru untuk promosi yang seterusnya?

... bayar lagi
... bayar lagi
... bayar lagi

.
.
Untuk yang bisnes memang dah besar tak ada masalah. Hire seorang grafik designer sebagai staff pun boleh

Tapi untuk yang baru nak mula, tak berapa nak praktikal. Kos tinggi.

Margin dah jadi ciput!
.
.
Sebab tu kita keluarkan tool ini.. SOFTWAREGRAFIK

Ianya adalah software yang membolehkan anda buat sendiri design. Kita dah masukkan ribuan template dalamnya  yang anda boleh EDIT.

Tak perlu pening kepala.

STEP 1: Login ke web software
STEP 2: Pilih nak design apa
STEP 3: Pilih template
STEP 4: Edit dan save!

SIAP!

Cepat dan jimat!

Anda hanya perlu bayar sekali sahaja untuk software ini buat masa sekarang dan boleh guna untuk cipta UNLIMITED design!

6 comments:

  1. senanglah macam ni..nak try buat sendiri la...hehe

    ReplyDelete
  2. tq for sharing. Dah jumpa dah. Boleh edit kat situ je nanti๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  3. Macam menarik juga ni! sebab kalau nak guna khidmat graphic designer untuk bisnes yang baru bermula macam agak tak praktikal sebab mahal kan. Better buat sendiri lepastu nanti dah maju sikit baru boleh hire graphic designer.

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign