Kasih Juju: Lip Balm MamaMade, Mind Your Lips

April 25, 2017

Lip Balm MamaMade, Mind Your Lips

Siapa dekat sini ada masalah bibir kering? Meh sini nak sep sikit. Kita genglah. Rasanya masalah bibir kering ni sejak dari sekolah memang tiada jalan penyelesaiannya. Bila dah elok, kejap je. Lepas tu dia jadi balik. Tangan pula gatal. Asik nak tarik je kulit bibir yang merekah tu. Sakit dia jangan cakaplah. Meleleh air mata.

Harini saya nak tunjuk dekat korang sejenis lip balm yang boleh selesaikan masalah kita dekat atas tu. Dah tak nak dah bibir kering ni. Tak cantik kalau pakai lipstik matte. Dah macam tanah yang kering-kontang tu ha. Eeewww.. Tak cantik hokey.

Memperkenalkan Lip Balm keluaran MamaMade, Homemade & Natural.

Senang je nak pakai dia ni. Bukan pakai masa hari siang tau. Pakai masa nak tidur. Ha... Boleh simpan dekat rumah je. Tak perlu bawak ke hulu ke hilir.

Saya dah try dah lip balm ni. Memang bangun pagi tu bibir rasa lembap je. Takde lagi dah kulit-kulit kering tu.

Jom tengok testimoni daripada mereka-mereka yang dah cuba Lip Balm ni.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.
Image may contain: text

Mind Your Lips (Lip Balm 5g)
Kandungan;
Virgin Coconut Oil, 
Castor Oil, 
Shea Butter, 
Beeswax, 
Vit E Oil, 
Lavender Oil.
No artificial fragrance, coloring and preservative

Harga; RM 9.00 
Cara pembelian: 
Boleh beli melalui Facebook rasmi diorang di --> Homemade & Natural by MamaMade

3 comments:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign