Kasih Juju: Tips Untuk Lulus Peperiksaan Online Penolong Pegawai Penerangan S29

April 13, 2017

Tips Untuk Lulus Peperiksaan Online Penolong Pegawai Penerangan S29

Assalamaualaikum semua

Nak tanya ni, ada tak yang dapat tawaran menjawab soalan secara atas talian jawatan Penolong Pegawai Penerangan S29? Kalau yang dah dapat tu, korang dah buat persediaan ke belum? Kalau belum saya ada satu barang nak war-warkan dekat korang nih. InsyaAllah barang ni akan tolong korang masa menjawab soalan tu nanti

Tapi barang saya nih ada syarat. Alamak! Lain macam je bunyinya. Haha.. Bukan syarat apa pun, syaratnya korang kena beli awallah. Kalau beli lambat nanti bila masanya korang nak menelaah pula. 

Image may contain: one or more people and text

Sebelum menjawab soalan-soalan tu korang kena tahu beberapa perkara. Bukan boleh semberono je pilih jawapan. Kalau korang nak semberono je silalah abaikan persediaan diri. Dah confirm tak terpilih punyakan. 

Tapi, untuk korang yang betul-betul serius nak buat persediaan, korang boleh klik dekat;

No automatic alt text available.

Untuk yang dah download, tahniah saya ucapkan. Korang memang pantas. Tak perlu teragak-agak. Masa depan anda akan cerah jika anda membuat persediaan dari sekarang.

Image may contain: 1 person, sitting and text

Yess, korang layak untuk lulus kali ini. Jangan biarkan kegagalan yang lalu terus menghantui hidup korang. Berubah sekarang. Buat persediaan awal. Biarkan je mereka yang tercicir tu. Okeh.

Terima kasih sudi baca.
Wassalam.

1 comment:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign