6 Jun 2017

SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO

SGshop Malaysia
Hai korang.. KJ join lagi segmen dari SGShop Malaysia ni. Mohon jangan jemu ye. KJ nak support rakan-rakan blogger. Korang pun jomlah support segmen ni. Klik je banner kalau nak join ye. Senang je syarat penyertaan dia. 

Barang yang KJ nak sangat beli dekat SGShop Malaysia ni ialah.......

Mini projector. Seronoknya kalau betul-betul dapat beli projektor ni. Memang dah lama sangat mengidam ni. Ni kalau mengandung mesti anak dah ngences. Haha. Senang ada projektor ni. Boleh tengok movie dalam bilik je. Tak payah dah tengok guna cd player. Dunia sekarang bertambah canggih.

1 ulasan: