29 Ogos 2017

Hilangkan bekas jerawat dan jeragat dengan ROSE FACE SERUM ZEETA

Hai korang, kembali bersiaran setelah sehari tak up entri.
Harini KJ nak cerita sikit pasal penjagaan wajah. KJ percaya korang mesti masih ragu-ragu nak pilih serum muka yang sesuai dengan umur dan kulit muka korang kan. Ditambah pula dengan lambakan produk kecantikan yang boleh kita dapati dengan mudah di media-media sosial.

Meh follow rapat-rapat sebab KJ nak bantu korang selesaikan masalah. Terutama sekali yang ada masalah macam KJ. Bekas jerawat kemain berlambak-lambak dekat muka. Sampai ada orang tanya KJ baru lepas kena demam campak ke? Demn sangat. Cepat-cepat lari sorok muka.

Bila umur dah menginjak ke 30-an ni, kulit muka KJ ni jadi sensitif sangat. Tak bolehlah salah makan sikit, habis naik merah-merah dekat muka ni. Kalau masa nak datang bulan tu jangan ceritalah. Kemain berlumba-lumba lagi jerawat naik. Kalau naik je takpe. Ni dia tinggalkan bekas pulak. Arrghhh.. Frust betul KJ. 

Macam-macam jenama serum dah KJ cuba. Belum ada yang betul-betul sesuai lagi dengan dengan kulit muka KJ ni. Sampailah satu hari KJ ternampak iklan dekat Facebook dan KJ pun teruja betul nak tau pasal produk ni.

Rose Face Serum Zeeta
Serum muka NO.1 di Malaysia tidak melekit dan sejuk di muka.Kandungan serum ini hasil 100% bunga Rose Organik dan Rose Merah.Diperbaharui dengan formulasi baru iaitu mudah meresap ke dalam kulit dengan teknologi 30,000 iu dalam Vitamin E Oil.Hasil teknologi ini juga memberikan kesan positif kepada kulit muka dengan selamat dan cepat.

DETAIL PRODUK ROSE FACE SERUM:

Serum muka berasaskan Rose Organik No.1 Di Malaysia yang menggunakan kaedah semburan untuk menghilangkan jeragat dan parut jerawat sepantas 14 hari*.

Kelebihan RFS

  •  Mengandungi Vitamin E,Vitamin C, Omega 3 dan Omega 6 yang sangat penting untuk melindungi    kulit dari kesan panas cahaya matahari.
  •  Semburan yang halus untuk serapan maksimun,menyamai teknologi nano.
  •  Vitamin E 30,000 iu
  •  Serum semburan NO.1 tidak meleleh dan tidak melekit.
  •  Parut jeragat hilang seawal 7hari
4 Nutrisi Hebat Dalam RFS
Vitamin E
– untuk menghalang radikal bebas dari udara, di sebut anti-oxidant. Ni yang menyebabkan proses penuaan pada kulit. Bila kita boleh fight free radicals dari kulit, kita boleh mengurangkan wrinkles dari berlaku dengan cepat dan jaga sel kulit muka muda.
– perbandingan, ada beza baju yang kita sidai dekat tempat teduh dengan baju yang kita sidai dekat panas matahari. Warna baju pudar nampak macam baju dah lama…padahal baju baru..
– kulit kita selalu generate sel kulit baru, kalau jaga dan dilindungi, maknanya kita jaga kemudaan sel kulit muda tu supaya slow sikit “lusuh” nya.

Vitamin C
Macam vitamin e, kaya dengan antioxidant, tapi vitamin c punya peranan ialah mengaktifkan sel muka untuk menghasilkan collagen, molekul penting untuk kulit yang sihat.
Vitamin c ni samada yang kita makan atau kita sapu kat kulit memang akan merangsang kulit menghasilkan collagen.

Yang kedua, vitamin c ni penting sebab dia yang akan merawat ultraviolet (uv). UV ni yang akan rosakkan kulit muka, nama dia photodamage. Orang dok makan collagen kan.Cara yang lebih baik ialah kita ambil vitamin c, dan sapu vitamin c pada kulit. Biar kulit secara natural hasilkan collagen tu.

Omega 3 (makan dan sapu)
Kulit memang memerlukan fatty acid macam omega 3 untuk kekalkan kelembapan, normalkan pengeluaran minyak dan untuk maintain kulit punya elasticity.

Sama macam vitamin c, dia penting untuk lindungi kulit dari photodamahe dan kesan sunburn. Kesan sunburn ni dipanggil “inflammatory skin response”. Lebih kurang macam kesan kulit macam kena minyak panas tu…

Omega 3 dalam minyak ikan yang kita makan, akan pergi ke liver, di proses dan akan ke kulit untuk fungsi yang sama. Omega 3 yang kita sapu dekat kulit akan pergi ke kulit dengan lebih cepat.

Omega 6
Omega 6 ni kaya dengan linoleic acid, dia ringan dan nipis rasa minyaknya. Peranan dia untuk nourishkan kulit tapi tak rasa berat berminyak.

Omega 6 ni tujuannya untuk mengekalkan fungsi kulit sebagai pelindung muka kita dan mengurangkan sel kulit dari mengelupas. Orang yang ada masalah jerawat dia kurang linoleic acid, tu yang muka dia kurang keupayaan “melindungi” dan kulit jadi senang di serang bahaya dari uv dan toxic udara.

Sebab tu, serum tu memang di fomula untuk ada 4 benda ni, bila spray kita guna kan teknologi sama dengan nano, spray tu tak akan meleleh, dia cantik je kat muka, slowly meresap. Paling penting tak melekit.

Harga RFS:
Sebotol RM50 sahaja tidak termasuk postage.
Tahan selama 2 bulan bergantung kepada kekerapan pengguna.

Testimoni RFS:






Media Sosial:
Facebook page: ZEETA PAKAR MAWAR 
Instagram: @zeetaofficial
Whatsapp untuk order: 019-2209069

Previous Post
Next Post

post written by:

5 ulasan:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.