Kasih Juju: 5th Brick-Versary LEGOLAND Malaysia

September 7, 2017

5th Brick-Versary LEGOLAND Malaysia


Sebenarnyakan KJ tak pernah pun masukkan Legoland ni dalam list tempat untuk dilawati dalam diari hidup. Nak tunggu duit berkepuk-kepuk banyak dalam poket baru KJ boleh fikir untuk menjejakkan kaki ke Legoland ni.

Pernah di awal pembukaan Legoland ni dulu KJ ajak mak jalan-jalan ke sini. Tapi tak masuk punlah. Cuma mengintai terjenguk-jenguk sambil memasang angan-angan bilalah aku dapat berjimba dekat sini.

Dan Alhamdulillah, nampaknya ada rezeki KJ bawa keluarga kecil KJ untuk berhibur dekat sini. Macam mimpi rasanya. Bila KJ bagitahu dekat Firash, muka dia macam takde reaksi je. Hish. Anak ini belum mengerti keriangan yang ada dalam Legoland tu. Tunggulah sampai hari mama bawa kamu ke sini.

Korang pun tunggulah live update dan gambar-gambar riang lagi menyeronokkan yang KJ akan kongsikan nanti. Eh! Bila KJ nak pergi Legoland ni? Ha, tunggu KJ upload gambar depan pintu gerbang Legoland ni nanti ya.

Terima kasih sudi baca.
Wasalam.

6 comments:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign