Kasih Juju: Dapatkan Saiz Payudara Idaman Dengan Prime Bust Cream

September 10, 2017

Dapatkan Saiz Payudara Idaman Dengan Prime Bust Cream

Siapa dekat sini yang ada masalah dengan aset payudara? Sebelum kita pergi lebih jauh, suka KJ ingatkan yang entri kali ini bukan cerita lucah ye. Hehe..


Kebanyakkan wanita sekarang ni mesti ada masalah payudara tak anjal, kecil atau besar tapi kosong. Selalunya ibu-ibu lepas bersalin mesti ada masalah payudara kendur.

Dah buat macam-macam tapi hasil dia still kurang memuaskan. Mesti rasa frust sangat-sangatkan. Okeh meh sini KJ nak cerita pasal produk terbaik untuk memantapkan lagi aset kita ni.

Prime Bust Cream

Prime Bust Cream (PBC) adalah krim semulajadi yang boleh membantu membesarkan, menganjalkan, serta mencantikkan bentuk payudara wanita.

Kesan boleh dirasa seawal 7-14 hari (denyutan lembut di sekitar payudara).

Cadangan pemakaian sebanyak 3 botol utk kesan pembesaran dan penganjalan yang kekal (sustain the effects)


Cara Penggunaan PBC

  1. Mulakan dengan sapuan lembut secara menyeluruh di seluruh kawasan payudara anda (termasuk daripada otot tepi, kiri dan kanan, dan daripada atas bahagian menghala bahu anda).
  2. Mulakan dengan urutan secara menekan lembut dan menarik otot-otot yang disebut ke atas.
  3. Pastikan urutan tarik menghala ke bahagaian tengah payudara anda (breast center).
  4. Urutan secara membulat (lawan arah jam) di atas center payudara anda atau lebih dikenali sebagai circular motion.
  5. Ulang urutan di bahagian sebelah lagi payudara.
  6. Teruskan urutan selama 3-5 minit untuk setiap belah payudara anda.
Nota:
  1. Wajib digunakan 2 kali sehari (pagi dan malam) selepas mandi.
  2. Dilarang pakai sewaktu datang bulan dari hari pertama hingga hari ke-4 atas sebab hormon tidak stabil. Boleh sambung pakai semula pada hari ke-5.

 Testimoni Pengguna







Kalau korang nak tau, model terkenal seperti Lisaa Pinelli dan Holly Wolf (model majalah Playboy seta cosplayer) pun dah cuba tau produk ni. Nampak tak tahap kepercayaan diorang dengan produk ni.

Korang yang masih ragu-ragu tu meh sini KJ tunjuk bukti dari KKM pula.


Kelebihan PBC
  1. Membesarkan payudara dalam masa yang singkat
  2. Melembutkan dan memantapkan payudara.
  3. Menegangkan kulit payudara bagi mengatasi masalah payudara kendur.
  4. Menghasilkan tisu payudara serta peraliran darah. Tiada bahan aktif dan dijamin selamat dan baik untuk kesihatan anda.
  5. Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

Macam mana? Dah tergoda dengan Prime Bust Cream ke belum? Kalau da tergoda, boleh dapatkan krim ni dekat :
Instagram:  @pbc_hq
Facebook: BeautyMe Cosmetics
Ataupun korang boleh Whatsapp ke: +6011 2717 2016
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pengalaman KJ pula, masa pertama kali guna krim ni KJ suka sangat dekat bau dia. Wangi je. Lepas sapu tu asyik nak bau tapak tangan ke. Sampai husband pun pening gelagat tengok KJ. 

Lepas pakai ni korang akan rasa dingin je. Nak tidur pun rasa tenang. Hehe.



2 comments:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign