Kasih Juju: Ole-ole dari Langkawi

September 11, 2017

Ole-ole dari Langkawi

Semalam KJ berpeluang berjumpa dengan Blogger Mama Maszul dari blog www.maszul.blogspot.com. Jumpa untuk event yang KJ akan ceritakan dalam entri yang seterusnya nanti.

Haritu KJ memang ternampak dekat Instagram mama dia pergi honeymoon dekat Langkawi. Eh! Silap. Bukan honeymoon you all, sambut annyversary perkahwinan. Seronoknya tengok mama cuti-cuti dekat Langkawi.

Comelkan fridge magnet yang KJ pilih ni. Ade bentuk love. Nasiblah KJ orang pertama yang mama tunjukkan fridge magnet ni dulu. Boleh pilih-pilih. Jangan jeles ye kakak-kakak JDT Blogger yang lain.

Okkaylah, terima kasih sudi baca.
:)


4 comments:

  1. Cepat2!!! Hari ni LAST!! Jemput join Giveaway di blog Tengkubutang.com yea.. mana tahu ada rezeki menang apa-apa hadiah kan... kalau tak minat hadiah.. jemput join sekadar support contest di blog TB tu ke.. boleh...? heeee.. thank you.. i love you.. =) jom meriahkan lagi contest ni disamping boleh dapat trafik dari peserta-peserta yang join untuk blogwalking.. =)..

    Kepada yang dah join.. Terima kasih sangat-sangat... semoga Allah murahkan rezeki korang.. Aamiin..

    http://www.tengkubutang.com/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum ju...aamiin sama-sama ju..x dpt nak bagi coklatnya sbb dah lama...hinggakn dah x ada stok lagi...

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign