14 Mac 2018

Tukar Baju Blog Dengan sishawadotcom

Hai korang, perasan tak apa yang berubah dekat blog Juju harini? Kalau korang rajin blogwalking ke blog Juju ni mesti perasan apa yang berubah kan. Ye betul, Juju buat major makeover dekat blog kesayangan Juju ni. 

Sebelum ni asyik tengok je Sis Hawa ni dok makeover blog orang lain. Memang dah jatuh hati dengan sentuhan dia. Juju pun apa lagi, menyelit jugalah. Alhamdulillah, masa tu Sis Hawa ni masih lagi terima tempahan. Adalah rezeki Juju untuk makeover blog tahun ni.

Kalau korang nak tahu lagi, last Juju makeover blog pada tahun 2016 dengan sentuhan daripada Sis Maisarah Sidi. Sentuhan dia pun power juga tau. 2 tahun lamanya Juju setia. Tapi dah jadi fitrah manusia kan. Suka bertukar-tukar mood dan suasana.

Kalau korang nak tengok hasil-hasil blog yang dapat sentuhan dari Sis Hawa ni, korang boleh ke http://www.sishawadesign.com/
Dekat situ korang boleh tengok portfolio yang dah Sis Hawa buat. Ada juga pakej-pakej edit blog yang boleh korang pilih. Ikut pada bajet masing-masing.

Lepas korang tengok blog Juju yang jelita ni korang tak teringin ke nak tukar baju blog juga? Hehe.. Saja meracun. Okkaylah korang. Sampai berjumpa lagi :)









Previous Post
Next Post

post written by:

7 ulasan:

  1. look nice dan simple.. Tahniah..

    BalasPadam
  2. Lawa. Ika suka sebab warna pink pastel <3

    ika datang singgah sini dgn entry baru. https://ikashoid.blogspot.my/2018/03/bersyukurkah-kita.html

    BalasPadam
  3. Nampak kemas je dengan template baru ni

    BalasPadam
  4. Cantik la. nmpk tenang, simple and kemas. Suka suka!

    BalasPadam
  5. Nampak kemas, simple dan elegan. Font dia pun mudah untuk baca dengan laju :)

    BalasPadam
  6. kemain cantik lagi hoiii template dia..

    BalasPadam

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.