30 August 2018

Jualan Merasuk Sempena Hari Kemerdekaan - Lazada Merdeka Sale

Hai korang,

Korang tau tak Lazada tengah cari pasal sekarang ni? Memang boleh buat gaduh tau kalau buka website dia sekarang ni. Mana taknya, diorang buat Merdeka Sale.


Ya Allah, banyak betul barang-barang yang tengah sale sekarang ni. Tinggal kuat dengan tak kuat je iman korang. Kalau Juju memang surrenderlah pasal shopping online. Bukan surrender tak membeli, tapi terbeli. Menyampah betul.

Bersempena dengan sambutan hari kemerdekaan Malaysia yang ke 61 tahun 2018 ni, Lazada dengan berbesar hatinya mengadakan Jualan Merdeka. Pelbagai tawaran eksklusif dan potongan harga sehingga 80% ditawarkan untuk pelanggannya.

Antara jenama--jenama yang terlibat adalah:
  • Carlo Rino
  • Bonia
  • Habib
  • VOIR
  • Siti Khadijah
  • PONEY
  • Naelofar Hijab
  • XES
  • LOL
Aduh, nampak je jenama Carlo Rino tu Juju dah tepuk dahi. Memang lama mengidam nak beli handbag Carlo Rino tu. Tapi rezekinya belum sampai lagi. Huhu. 


Sebenarnya ada banyak lagi jenama antarabangsa dan tempatan yang terlibat dengan Jualan Merdeka ni. Kalau nak tau korang kenalah masuk website Lazada sekarang jugak. Sebab Jualan Merdeka ni bermula dari 28 Ogos 2018 hingga 31 Ogos 2018 sahaja. Menangis tengok harga bArang semua murah-murah.

 Merdeka sale page: https://www.lazada.com.my/merdeka-sale/

Selain tu, ada juga Jualan Kilat (Flash Sale), vouchers dan part yang paling seronok sekali ialah penghantaran percuma ke seluruh Malaysia. Woahhhh... Thats's why Lazada sentiasa jadi pilihan nombor satu untuk membeli belah.

Kalau korang nak tau, ada juga permainan Shakin' Deals. Hurmmm, apa pulak shake shake ni? Coconut shake ke? Uish! Sedapnya. Okeh sebenarnya ada 1 game yang boleh korang main sepanjang Jualan Merdeka ini berlangsung.

Untuk menyertai permainan ini, korang perlu:
  • Muat turun aplikasi Lazada dan daftar masuk,
  • Buka halaman utama,
  • Dan akhir sekali shake handphone korang setiap hari bermula dari 28 Ogos sehingga 31 Ogos jam 1 petang dan 9 malam.

Kalau korang bertuah, boleh dapat voucher bernilain RM15.00 tau. Wow, barang dah murah, dapat voucher pulak lagi. Memang berbaloi-baloi. 

Untuk maklumat lanjut, boleh ke --> More info on https://www.lazada.com.my/wow/i/my/MYCampaign/merdeka-sale-shake-win?hybrid=1 


Previous Post
Next Post

post written by:

3 comments:

  1. bahagia wo kalu dapat shopping kat lazada, habislah I kerasukan lepas ni

    ReplyDelete
  2. i pun dah kena rasuk jugak ni..habislah

    ReplyDelete
  3. Kita tutup mata ni sambil komen, ngeriiiii

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.