Beauty Giveaway By Mrs Pip - Kasih Juju

23 September 2018

Beauty Giveaway By Mrs Pip


syarat syarat BEAUTY GIVEAWAY BY MRS PIP

1. Post banner di atas dalam entry korang dan backlink kan ke entry mrs pip ni
2. Tulis tajuk entry korang Beauty Giveaway By Mrs Pip
3. Follow blog mrs pip ni
4. Follow IG mrs pip >>> mrspip18 <<<
5. Follow facebook page mrs pip >>> mrspip18 <<<
6. Follow Twitter (jika ada) >>> mrspip18 <<<
7. Kena karang sedikit ayat untuk mrs pip ... cer bagitau mrs pip
    >>> apa yang korang suka mengenai blog mrs pip?
    atau
    >>> ada apa-apa soalan yang korang nak tahu mengenai mrs pip tak?

8. Giveaway ni berlangsung dari ianya dipublish , dan akan tamat pada 6 Oktober 2018.

Okeh, Juju nak komplen sikit blog Mrs PIP ni. Eh bukan komplen. Lebih kepada pendapat je sebenarnya. So overall Juju suka sangat dengan blog Mrs PIP ni sebab:
- loading laju
- tidak terlalu padat dengan gadget
- sedap mata memandang

6 ulasan:

  1. hi Juju ... thanks tau join GA mrs pip ni, and all the best.

    BalasPadam
  2. Ika datang GA yang sama :) All the best awak.
    https://ikashoid.blogspot.com/2018/09/beauty-giveaway-by-mrs-pip.html

    BalasPadam
  3. Salam... Singgah ziarah dari segmen yang sama...

    Semoga berjaya...😊
    http://www.mariafirdz.com/2018/09/beauty-giveaway-by-mrs-pip.html

    BalasPadam