25 September 2018

Dapatkan Pakaian Musim Sejuk di FashionMia.com

Dapatkan Pakaian Musim Sejuk di FashionMia.com l Hai korang. Sekarang ni kita dah berada di penghujung bulan September. Sekejap sangat masa berlalu. Dah nak masuk hujung tahun dah. Tetiba macam terkesima. Apa pencapaian yang aku dah buat sepanjang tahun 2018 ni? Aduh, banyak lagi yang belum tercapai.

Okeh, kita ketepikan dulu cerita pencapaian yang entah tak tahu tercapai ke tak tahun ni. Memandangkan hujung tahun semakin menghampiri, musim sejuk pun semakin mendekati jugak. Bukan saja musim sejuk, musim cuti sekolah pun semakin melambai-lambai ni.

Dengarnya tempat-tempat peranginan dekat Malaysia ni dah fully booked. Hadoi!! Advance sungguh engkorang ye. Huhu. Juju juga yang takda plan nak kemana-mana. Eh, eh! Juju bukan nak cerita pasal tempat peranginan, tapi Juju nak cerita pasal baju. Muehehehe.

Untuk korang yang dah plan nak bercuti keluar negara, dah beli ke winter outerwear aka baju musim sejuk korang? Juju sebenarnya terbuka satu website ni. Eh macam tergoda pula tengok baju musim sejuk diorang ni. Dah lama berangan nak pakai baju macam dekat gambar di bawah ni.

https://www.fashionmia.com/Products/lapel-double-breasted-plain-long-sleeve-coats-196866.html

Cantikkan coat dekat atas ni. Tapi tak boleh nak pakai dengan cuaca kita dekat Malaysia ni. Kena travel ke negara sejuk barulah feel ala-ala perempuan sofistikated lagi elegen. Muehehehe..

Selain daripada baju coat ni, Juju suka juga yang pattern hoodie. Lagi-lagi kalau jumpa cheap hoodies, fuh! memang melekat lamalah dekat website tu. Untuk pattern yang ada hoodie ni dia nampak lebih stylo sikit. Ala-ala budak skate gitew. Haha. Contohnya macam gambar dekat bawah ni.

https://www.fashionmia.com/Products/plain-long-sleeve-hoodies-209255.html

Kalau baju macam ni, bolehlah kita pakai dekat tempat kita ni. Pakai waktu malam-malam pun oke. Nampak macam "Wow, sejuk sungguh Malaysia malam ni" Haha. Dulu Juju ada sehelai sweater yang ada hood ni. Tapi dah tak muat dah nak pakai. Maklumlah, kain sekarang ni bukan boleh percaya. Cepat betul mengecil. Eh!?

Okeh, sila jangan percaya. Sebenarnya Juju yang makin membesar. Sebab tu sweater tu dah tak muat dah. Mampu gantung je dalam almari. Tak mampu nak pakai dah. Hah! Apa lagi? Jomlah beli sweater yang ada hoodie baru ni.

Untuk dua jenis baju yang Juju dah print screen ni, korang boleh dapatkan di fashionmia.com. Ada banyak sangat pilihan baju musim sejuk dan sweater yang boleh korang pilih. Penghantaran pula seluruh dunia. Kalau nak pilih matawang Malaysia pun boleh. Takda masalah.

Okey korang, selamat mencuci mata. Jangan lupa baca Bismillah dulu ye :) 

Previous Post
Next Post

post written by:

2 comments:

  1. agak2 kalo ain pakai ni boleh nampak tinggi tak ? hahahhahhaa..

    ReplyDelete
  2. uih...cecantik oii..boleh tak beli satu design yang atas ni..hahahah

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.