Lazada Travel MATTA Fair 2018 - Kasih Juju

3 September 2018

Lazada Travel MATTA Fair 2018

Hai semua,


Korang yang suka berjalan tu, Juju ada berita baik nak kongsikan dengan korang. Berita baik ni Juju pun suka nak menaip tau. Tak sabar nak share dengan semua orang.


Bersempena dengan MATTA Fair yang bakal tiba tak lama lagi ni, Lazada pun ada jualan sempena matta fair 2018 juga tau. Tapi bukan jual tiket percutian ke ape, tapi jual peralatan yang akan korang gunakan masa bercuti tu nanti. 

Macam Juju ni memang menunggu sangatlah jualan matta fair ni sebab masa nilah beg luggage dan aksesori yang lain jadi murah. Lagi seronok bila kita masuk je dekat web Lazada kita boleh pilih nak travel gaya macam mana. Contohnya solo traveler, backpacking adventure, beach holiday atau family adventure. Dah tentulah jenis percutian pun berbeza-beza.


Kalau nak berjalan solo ni senang je. Tak perlu banyak barang sangat. Cukup dengan satu backpack. Kalau nak aktiviti yang lasak sikit kena bawa backpack yang besar. Dah nama pun lasakkan. memang takdelah nak tidur hotel. Tidur dekat hutan, pacak khemah. Whui, dah lama Juju tak sertai aktiviti berkhemah ni. kena cari masa juga ni.

Jualan inibermula pada 3 September hingga 7 September 2018 sahaja. Tawaran eksklusif  bermula dari RM1.00 dan tawaran potongan harga sehingga 85%. Meriahnya tawaran yang dia bagi ni. Tawaran potongan harga ini termasuklah barangan dari luar negara. Contohnya:

  • Samsonite
  • Universal Traveler 
  • Komic 
  • Borders
  • Sports Direct
  • Puma
  • Canon
  • AIG
  • JBL
  • Evogue New York
  • Beauty Maker
  • Fitbit
  • Bose
Seperti kebiasaannya, ada juga Jualan Kilat untuk kempen kali ini. Juju memang suka dengan jualan kilat sabung-menyabung nih. Harga yang ditawarkan lebih murah. Barang yang dah ada diskaun, di bagi diskaun lagi. Huh, berpeluh tengok harga.



Last but not least: Lazada Live TV!

Bersempena dengan Jualan Travel MATTA Fair 2018 ini juga, Lazada dengan berbesar hatinya menganjurkan Lazada Live Session di Facebook rasmi Lazada Malaysia. 3 voucher digital ke Universal Studio Jepun untuk dimenangi.

2 ulasan:

  1. Wah...minggu ni hot juga pasal travel
    tengah cari masa yang sesuai untuk travel dengan family

    BalasPadam