3 Oktober 2018

Senarai Peserta - Blog Walking Segment by KasihJuju

Alhamdulillah, ramai juga yang join segmen yang Juju dah lama tak buat ni. Okeh sekarang tibalah masanya untuk kita sama-sama blogwalking ya. Di zaman blog sekarang ni orang kata pepatah mat salleh yang berbunyi "What You Give You Get Back" tu sangat sesuai. Maklumlah, kalau kita yang tak mulakan dulu, yang lain takkan nak datang. Samalah dengan komen di posting blog. Kalau kita yang tak komen dulu, tuan punya blog pun tak mahu datang tempat kita. Ye tak? Hehe..

Senarai Peserta;

10/ http://www.ceriteraibu.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

11/ http://www.shikinrazali.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
12/ http://www.adianiez.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
13/ http://www.mialiana.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
14/ http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2018/09/blogwalking-segmen-by-kasihjuju.html
15/ https://z3tty.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

16/ https://www.rasadantips.com/2018/09/blog-walking-segmen-by-kasihjuju.html
17/ http://www.sayidahnapisah.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
18/ http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
19/ http://bercakapdenganbintang.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
20/ https://www.fatinsyaza.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasih-juju.html

21/ http://www.ciktie.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
22/ https://akuainkausiapa.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
23/ http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
24/ http://www.papaglamz.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
25/ http://penselduabee.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

26/ http://www.huhahuhajerr.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
27/ http://www.aimanabdullah.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
28/ http://balqisbutnotbalqis.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
29/ https://madey09.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
30/ http://thejagungspirasi.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
31/ http://www.syazaredzuu.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

Sila maklumkan dekat Juju kalau ada nama yang tertinggal ya. Okeh jom kita blogwalking......
Terima kasih banyak-banyak support segmen Juju. Sambutan sangat-sangat menggalakkan macam ni InsyaAllah boleh Juju buat giveaway pulak ya. 




7 ulasan:

  1. Salam singgah pagi...
    no.4 nieyl punya...:)

    BalasPadam
  2. singgah petang https://www.goodreads.com/book/show/18745914-isteri-untuk-disewa

    BalasPadam
  3. Waaaa tau-tau dah melepasss..
    Lupa nak draft huhuhu...

    BalasPadam
  4. peserta no 15 dtg singgah.. nak blogwalking semua peserta malam ni :)

    BalasPadam