2 October 2018

Welcome October

Assalamualaikum semua,

Alhamdulillah, dah masuk bulan yang kesepuluh dah tahun ini. Masih lagi diberi kesempatan untuk bernafas di bumi bertuah ini. Rasa macam masih je 1 Januari. Tetiba dah bulan 10. Allahu, cepat sungguh masa berlalu.


Sibuk sangat sekarang ni. Banyak sungguh perkara yang menuntut perhatian yang lebih. Tak boleh nak buat sambil lewa. Imej dan personaliti wajib dijaga. Bukan sahaja untuk kerja hakiki, kerja di blog juga perlu di jaga. InsyaAllah akan terhasillah kerja yang memuaskan hati semua pihak.

Bagi kawan-kawan yang dah join segmen simple Juju, terima kasih banyak-banyak Juju ucapkan. InsyaAllah besok Juju akan publish senarai peserta segmen. Bolehlah kita blogwalking sama-sama ya.


Previous Post
Next Post

post written by:

2 comments:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.