Welcome October

Assalamualaikum semua,

Alhamdulillah, dah masuk bulan yang kesepuluh dah tahun ini. Masih lagi diberi kesempatan untuk bernafas di bumi bertuah ini. Rasa macam masih je 1 Januari. Tetiba dah bulan 10. Allahu, cepat sungguh masa berlalu.


Sibuk sangat sekarang ni. Banyak sungguh perkara yang menuntut perhatian yang lebih. Tak boleh nak buat sambil lewa. Imej dan personaliti wajib dijaga. Bukan sahaja untuk kerja hakiki, kerja di blog juga perlu di jaga. InsyaAllah akan terhasillah kerja yang memuaskan hati semua pihak.

Bagi kawan-kawan yang dah join segmen simple Juju, terima kasih banyak-banyak Juju ucapkan. InsyaAllah besok Juju akan publish senarai peserta segmen. Bolehlah kita blogwalking sama-sama ya.


2 Comments

Sunah Sakura said…
Selamat datang Oktober!
Shafyqah Azahar said…
tulah kan, rasa cepat je. eh dah nak hujung tahun