Latest

1 December 2018

Hello December!


Hai semua, assalamualaikum.

Cepat sangat berlalu bulan November. Sekarang dah masuk bulan Disember. Biasanya kerja harian Juju memang akan meningkat di penghujung tahun. Lebih-lebih lagi bulan November yang lalu company buat event. Sibuknya mengalahkan apa pun tak tau. Nak balik kampung pun tak sempat. Maafkan anakanda mu ini ayah bonda.

Eleu, sebenarnya manja sebab tetiap minggu balik kampung. Tak boleh kalau tak tengok muka orang tua. Rindu. Muehehehe.

Semoga Juju sempat speed siapkan semua kerja yang tertangguh sebelum bercuti panjang. Yeay, tak sabar nak me time. Anakanda Firash nanti mama balik ber me time nanti mama fikir nak bawa Yash jalan-jalan mandi kolam dekat mana ya. 😜😜😜

Wasalam.

2 comments:

Littlexme said...

Cepat betul masa berlalu, dah last month of the year dah hhuuuuhu

https://mylittlestoryi.blogspot.com/

Siti Rohaida Yusof said...

wah.macam tak sabar je tu nak bercuti...firahs nanti pau mama pegi mandi kolam jauh sikit ek...hahahaha