1 December 2018

Hello December!


Hai semua, assalamualaikum.

Cepat sangat berlalu bulan November. Sekarang dah masuk bulan Disember. Biasanya kerja harian Juju memang akan meningkat di penghujung tahun. Lebih-lebih lagi bulan November yang lalu company buat event. Sibuknya mengalahkan apa pun tak tau. Nak balik kampung pun tak sempat. Maafkan anakanda mu ini ayah bonda.

Eleu, sebenarnya manja sebab tetiap minggu balik kampung. Tak boleh kalau tak tengok muka orang tua. Rindu. Muehehehe.

Semoga Juju sempat speed siapkan semua kerja yang tertangguh sebelum bercuti panjang. Yeay, tak sabar nak me time. Anakanda Firash nanti mama balik ber me time nanti mama fikir nak bawa Yash jalan-jalan mandi kolam dekat mana ya. 😜😜😜

Wasalam.
Previous Post
Next Post

post written by:

2 comments:

  1. Cepat betul masa berlalu, dah last month of the year dah hhuuuuhu

    https://mylittlestoryi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. wah.macam tak sabar je tu nak bercuti...firahs nanti pau mama pegi mandi kolam jauh sikit ek...hahahaha

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.