Latest

9 February 2019

BIRTHDAY GIVEAWAY BY YAYAAZURA.COM



Hai korang,

Harini Juju nak join segmen dari blogger Yaya Azura. Senang je syarat-syarat segmen ni. Korang boleh klik je banner dekat atas tu untuk ke entri segmen dari tuan blog tu ya.

So, ucapan Juju untuk Yaya Azura
1stly Juju nak ucapkan selamat menyambut hari kelahiran yang ke ......? Tak dinyatakan pula berapa umurnya. Hehe. Semoga Yaya Azura terus sukses dalam dunia blogging ini dan sentiasa diringankan rezeki. Semoga segala urusan Yaya dipermudahkan dan peroleh kebahagian di dunia dan di akhirat. InsyaAllah.


Segmen ini berlangsung sepanjang bulan Februari ni. So mana yang nak join tu sila join laju-laju tau. Hadiah yang Yaya Azura bagi ni pun menarik sangat-sangat. 

10 comments:

yeaslmn said...

all the best :)

Rabiahtul Adawiyah said...

Goodluck

Shafyqah Azahar said...

goodluck!

Farah Dinah Hassan said...

Nak Join jugaklah :D

mama 3farhanah said...

all the best and gud luck.

Syadiya Khairul said...

goodluck sis! saya dari GA yang sama :D

http://sayesyadiya.blogspot.com/

Yaya Azura said...

Terima kasih juju sudi turut serta dan terima kasih juga atas ucapan. Good luck!

Cik Ash said...

good luck datang dari GA yang sama

Yaya Azura said...

tahniah! salah seorang peserta bertuah.

https://www.yayaazura.com/2019/03/peserta-bertuah-giveaway-birthday-by.html

Miss Nadya Punyer Blog said...

Nad nak jemput join contest nad 😘

Contest Anniversary 7 Years Miss Nadya