Kasih Juju: affiliate

Showing posts with label affiliate. Show all posts
Showing posts with label affiliate. Show all posts

April 20, 2017

Buat Sendiri Grafik Design Anda


Assalamualaikum korang,

Nak tanya satu soalan ni, nak buat grafik design yang pantas tak?

Ya lah, kalau nak tunggu designer pro kena tengok juga;
- que design dia. Kalau ramai yang tempah, anda kena tunggu giliran.
 - Tempah hari ni, terus nak dapat design tu memang susahsikit la.
- Lepas dah dapat, mesti anda nak buat sikit sebanyak  perubahan, kena tunggu lagi.

Aduuhh!

Buat sendiri lah :)
Alamak, buat sendiri designtak cantik pulak. Buruk. Errkk!
Jemmm :(

Okeh, cuba tengok ni. Satu software untuk marketer yang nak design cepat.
Diaorang dah compile template banner, header, timeline, infografik bla bla bla yang kita boleh terus edit TANPA PERLU Photoshop.

Cecuba tengok;


Serius naik bulu roma!

Anda tahu berapa anda kena bayar untuk hasilkan banner iklan Facebook?
>> RM70 - RM200

eBook cover?
>> RM50 - RM80

Header blog?
>> RM150 - RM300

Banner iklan online
>> RM200 - RM300

Tu untuk sekali design. Kalau anda nak design baru untuk promosi yang seterusnya?

... bayar lagi
... bayar lagi
... bayar lagi

.
.
Untuk yang bisnes memang dah besar tak ada masalah. Hire seorang grafik designer sebagai staff pun boleh

Tapi untuk yang baru nak mula, tak berapa nak praktikal. Kos tinggi.

Margin dah jadi ciput!
.
.
Sebab tu kita keluarkan tool ini.. SOFTWAREGRAFIK

Ianya adalah software yang membolehkan anda buat sendiri design. Kita dah masukkan ribuan template dalamnya  yang anda boleh EDIT.

Tak perlu pening kepala.

STEP 1: Login ke web software
STEP 2: Pilih nak design apa
STEP 3: Pilih template
STEP 4: Edit dan save!

SIAP!

Cepat dan jimat!

Anda hanya perlu bayar sekali sahaja untuk software ini buat masa sekarang dan boleh guna untuk cipta UNLIMITED design!

September 3, 2015

5 perkara yang tidak perlu ada dalam resume

Sekian lama anda bekerja, mungkin agak lama tidak mengemaskini resume. Besar kemungkinan resume anda mengandungi informasi yang tidak lagi diperlukan, atau sudah lapuk untuk dikongsikan. Akibatnya, resume anda akan kelihatan tidak professional dan tiada sentuhan. Di sini kami senaraikan 5 perkara yang tidak perlu ada dalam resume anda.

1. Bertanggung  jawab kepada… 
Sekiranya anda melakukan sesuatu perkara, pastinya anda bertanggung jawab tentangnya. Menggunakan perkataan “bertanggung jawab kepada…” ini kelihatan tidak menarik kerana kurang efektif dan anda tidak serius dengannya. Sebagai contoh, “bertanggung jawab kepada rekaan senibina menara Kuala Lumpur” tidak memberikan impak berbanding “mereka senibina menara Kuala Lumpur”. Perkataan ini tidak akan menambah nilai kepada pencapaian anda.

2. Format yang pelik. 
Menggunakan tulisan yang bersimpul seperti rekaan kad kahwin memang tidak sesuai. Atau paling kurang anda meletakkan font dengan gaya tulisan komik. Pilih font yang biasa digunakan dalam dokumentasi sudah cukup. Elakkan juga dari mewarnakan resume anda kerana biasanya pengurus jawatan kosong berkenaan akan mencetak resume anda dengan hitam putih sahaja mengakibatkan resume anda tidak kelihatan seperti yang anda mahukan.

3. Pengalaman kerja yang lama. 
Kerjaya anda mungkin sudah melebihi 10 tahun, namun anda tak perlu tuliskan secara panjang lebar. Pilih pengalaman yang berkaitan dengan skop kerja yang bakal anda pohon. Anda boleh letakkan senarai syarikat yang pernah anda sertai dalam surat iringan resume.

4. Emel yang meloyakan. 
Perkara ini nampak enteng sahaja, namun ia perlu diambil kira. Gunakan emel yang kelihatan profesional dan serius. Ia bakal digunakan untuk berkomunikasi dengan pelbagai pihak di kemudian hari. Usah letakkan budaknakal@yahoo.com sebagai emel anda, kerana sedikit sebanyak ia mencerminkan siapa diri anda. Ambil inisiatif untuk menghasilkan satu emel khas untuk kerjaya anda.

5. Senarai sekolah dan institusi yang meleret. 
Kecuali untuk mereka yang baru hendak memulakan kerja yang pertama, informasi ini tidak perlukan senarai yang panjang. Anda hendak memohon pekerjaan yang baru, jadi keluarkan senarai sekolah rendah dan sekolah menengah. Masukkan pendidikan yang tertinggi dan senarai pengalaman anda.

Begitulah 5 perkara yang perlu anda titik beratkan di dalam penulisan resume. Sesuaikan ia dengan keperluan syarikat atau bakal majikan yang anda pohon. Resume anda mencerminkan bagaimana anda bekerja. Biar resume anda kelihatan skema asalkan ia berpotensi untuk menjadi tiket kejayaan anda.

 

September 1, 2015

Rasminya, anda apprentice NINJA



Ini entri last mengenai "DVD Ninja Affiliate'

Anda perlu mendapatkan ianya sekarang kerana SEBENTAR NANTI ianya akan ditutup jualan.

Buat pembelian untuk tambah pendapatan anda. Untuk keluarga mungkin anak-anak;

[+] http://infotambahan.com/ninja/24183

Harap anda sempat. All da best untuk anda, sahabat yang saya kasihi :) 
--

Maaf. Peluang ini tidak dapat dilanjutkan.

Anda kenal Tuan Zeo Unic? Beliau adalah satu-satunya agen affiliate yang buat jualan konsisten dalam cabaran affiliate yang disertai. 5 Angka komisen adalah biasa bagi beliau.

Anda kenal Tuan Muaz Hadi? Beliau juga adalah orang yang bertanggungjawab menghasilkan jualan besar untuk produk tempatan. 

Ahhh saya tak nak cerita mengenai beliau. Cukup kalau saya sebut beliau adalah speaker untuk program-program keusahawanan di seluruh negara. 

Jika anda mengikuti program usahawan online KPDNKK anda akan jumpa beliau. Program di MATRADE, 
anda akan jumpa beliau. Program di PUIM, jumpa beliau. Bulan lalu program mega BAHTERA pun anda jumpa beliau.

--

Dalam DVD Ninja Affiliate, anda akan belajar dengan 2 orang 'Top Notch' pemasar internet yang memang mempunyai pencapaian hebat untuk mengajar anda.

Peserta Bootcamp Ninja Affiliate ini membelanjakan RM1,600 untuk bersama mereka selama 2 hari dan kini anda diberikan peluang untuk dapatkan rakaman Bootcamp tersebut dengan harga tak masuk akal di;

[+] http://jvsecurepay.com/affiliates/ninja/24183

.. dan harga ini akan tamat pada hari ini. Selepas ini ianya akan ditutup dan dijual semula dengan harga premium yang sepatutnya.

Anda RUGI BESAR jika tak ambil peluang ini. Bukan sahaja pada harga, tetapi pada nilai ilmu dan pengalaman yang didedahkan.

Untuk ekonomi anda, saya syorkan untuk anda;

[+] http://jvsecurepay.com/affiliates/ninja/24183/extra

Salam sukses untuk anda

p/s Strategi 'Triangle of Trust' sangat memukau hati saya!

Terfikir untuk......

Salam Kemerdekaan ke 58!

Firstly, SukaGelak nak mintak maaf dengan korang sebab asik cerita pasal "DVD Affiliate Ninja" sejak beberapa hari ini. Bujkannya apa, SukaGelak nak anda tahu yang produk ini sangat berbaloi untuk korang miliki.
Ianya bukan produk buat duit cepat, skim cepat kaya, tapi ianya adalah satu konten yang 
sangat hebat yang bakal membolehkan korang;

>> Belajar ilmu pemasaran
>> Tahu lubuk duit besar
>> Buat duit tanpa produk sendiri

Ilmu-ilmu ini sebenarnya akan membuatkan bakal pelanggan menganggap anda HERO dan mendengar apa yang anda katakan.

Pendek kata, ianya seperti anda memukau mereka! Itu strategi 'trusted introducer' yang  dikongsikan dalam DVD ini.

Itu paling 'WIN' untuk anda. Tak mahukah anda mempunyai satu SISTEM STRATEGI yang membolehkan anda menjual apa sahaja kepada bakal pembeli anda?

TAPI...

Anda bakal terlepas peluang menguasai ilmu RARE ini kerana ianya bakal ditutup jualannya HARI INI.

Rujuk countdown di laman ini;

[+] 

Ianya akan ditutup dan rahsia-rahsia ini akan menjadi ilmu premium dengan harga yang jauh lebih 
tinggi apabila ianya dibuka semula nanti.

Tak perlu fikir sebab saya dah fikirkan untuk anda. Percaya pada saya, beli produk ini;


Maaf jika link di atas dah tak boleh klik. Ertinya anda terlewat baca blog saya...


Moga sempat. Saya serius

August 30, 2015

Copy & Paste Kod ini dan buat duit!

Ini adalah rahsia yang didedahkan
sendiri oleh Zeo Unic semasa
Bootcamp Ninja Affiliate.

Ianya tidak dirancang, tetapi
dengan tak sengaja beliau menunjukkan
kod-kod rahsia ini yang bertanggungjawab
memberikan boost kepada blog
dan komisen affiliatenya.

Oleh kerana ianya dah masuk dalam
rakaman maka..

.. tidak dapat ditarik kembali

Ianya tiada dalam slide, tetapi
LIVE ditunjukkan semasa kelas.
Lihat apa yang berlaku, peserta
berpusu-pusu mengambil gambar!

http://ajakrakan.com/kodrahsia.jpg

Beliau dah gunakan kod ini 
dan versi ini adalah versi kod
yang beliau dah optimized dan 
dah 'proven winner'

Terus dapatkan kod ini dan boost
komisen affiliate anda;

[+] http://infotambahan.com/ninja/24183/extra

Ini merupakan training affiliate
yang paling komprehensif!

Anda ada 3 hari sahaja lagi sebelum 
jualan ditutup

Sekali lagi jangan berlengah, terus
beli di;

[+] http://infotambahan.com/ninja/24183/extra

Semak di sana ya


August 29, 2015

3 alasan tak nak join affiliate

Anda sudah tahu bahawa pemasaran affiliate merupakan model bisnes yang sangat menguntungkan anda kerana anda boleh dapat komisyen banyak TANPA menjual produk sendiri..

Anda juga dah tahu ramai yang telah berjaya buat duit lumayan setiap bulan secara konsisten hanya melalui pemasaran affiliate..

(Malah ada yang hampir cecah 6 angka setahun!)

TAPI mengapa anda masih tidak tergerak hati untuk mempromosikan produk affiliate?

Adakah kerana anda rasa ianya "tidak mencabar" atau "terlalu susah" untuk anda?

Sepanjang bertahun-tahun kami menguruskan program affiliate Infokerjaya, banyak alasan yang kami dengar dari mereka yang tidak mahu buat duit melalui program affiliate kami..

3 alasan UTAMA yang sering mereka berikan:

#1 - Tiada MASA untuk promosikan produk.
#2 - Tiada DUIT untuk buat promosi berbayar.
#3 - Tak tahu CARA SEBENAR menjual produk.

Sebenarnya banyak sangat alasan yang diberikan tapi sebenarnya ia hanyalah alasan-alasan yang langsung tidak membantu anda untuk mengubah kehidupan anda.

Ini kerana dengan pemasaran affiliate, anda tak perlukan habis banyak masa dan duit untuk promosi produk - anda boleh lakukannya dengan sangat MUDAH, PANTAS & MODAL SANGAT MINIMUM!

Semua ini dibongkarkan secara eksklusif untuk anda dalam DVD Affiliate Ninja - The Nemesis..

Dalam DVD ini ditunjukkan anda langkah demi langkah cara untuk anda menjana duit lumayan melalui pemasaran affiliate dari zero dengan pantas, mudah & berkesan.

Antara yang bakal anda belajar ialah:

- cara buat duit mudah dengan affiliate
- teknik sebenar membina mailing list dari kosong
- teknik penulisan email yang hebat
- strategi jadikan blog sebagai senjata jualan
- teknik promosi berkesan melalui facebook!
..dan banyak lagi!

Kini tiada lagi alasan untuk anda tidak berjaya membuat duit secara online melalui program affiliate! Dapatkan DVD ini sekarang!

Jom jadi ninja jutawan!

August 27, 2015

3 tips kuasai enjin carian

SEO atau Search Engine Optimization ialah strategi, teknik serta taktik yang digunakan untuk tarik limpahan pelawat ke blog anda dengan menguasai enjin carian.
picture source from google image
Pemasaran SEO ini sangat penting kerana banyak trafik yang datang ke website/blog pada hari ini datangnya dari enjin carian Google. Dan pemasaran SEO ini juga percuma!

Bayangkanlah jika blog anda berjaya menguasai tempat teratas untuk carian keyword "forex", pastinya blog anda bakal mendapat banyak trafik yang mencari info mengenai forex.

Dan bayangkanlah jika anda mempromosi produk affiliate di blog anda dan para pelawat tadi membeli produk tersebut dari blog anda..

Bukankah anda akan dapat menikmati komisyen yang lumayan dengan sangat mudah?

Berikut antara 3 tips SEO yang boleh digunakan untuk menguasai enjin carian..

#1 - Tulis content yang baik & mesra SEO
#2 - Jangan abaikan Title, Meta-tags, Meta-Description
#3 - Gunakan keyword dengan bijak dan berkesan

Hanya dengan menulis content yang terbaik dan tepat serta mesra SEO dan melakukan beberapa setting,
web anda pasti mampu menjadi magnet yang menarik lebih ramai pengunjung dari enjin carian.

Nak belajar teknik SEO dan teknik-teknik berkesan yang mampu membantu anda menjana komisyen affiliate lumayan setiap bulan dengan mudah dan pantas?

DVD Affiliate Ninja - The Nemesis ini pasti dapat membantu anda menjana duit affiliate secara konsisten dengan lebih mudah!

Dalam DVD ini, kami akan membongkarkan secara live bagaimana cara sebenar anda mampu menjana wang lumayan dengan affiliate beserta strategi yang terbukti berkesan.

Selain SEO, anda juga bakal mempelajari..

- cara pantas buat duit dengan affiliate
- strategi membina mailing list dari kosong
- teknik penulisan email yang mencairkan hati
- cara jadikan blog sebagai senjata jualan
- teknik-teknik penulisan blog yang mantap
- teknik promosi berkesan melalui facebook,
..dan banyak lagi!

Tak perlu lagi anda habiskan masa, tenaga dan duit semata-mata untuk menyertai program yang belum terbukti menguntungkan anda..

Kerana dengan DVD ini, kami yakin anda pasti mampu menjana duit lumayan setiap bulan secara konsisten hanya melalui internet walaupun anda tiada pengalaman menjual!

Jom ubah blog anda menjadi senjata jualan paling dasyat untuk menjana komisyen yang banyak secara konsisten setiap bulan!

Dapatkan DVD Affiliate Ninja - The Nemesis
 hari ini juga!

Klik untuk maklumat lanjut ---> http://infotambahan.com/ninja/24183

Jom buat duit dengan affiliate!

August 26, 2015

Pengumuman Penting

Ok, ini makluman awal. Belum berlaku tapi saya nak maklumkan juga takut anda terleka.

DVD Ninja Affiliate akan ditutup jualannya pada 1 September 2015 dan tak tahu bila ianya akan dibuka semula.

Apabila dibuka semula, harganya akan dinaikkan sesuai dengan harga yang dibayar oleh peserta Bootcamp Ninja Affiliate

Saya tak mahu cakap banyak,anda lihat sendiri


Ianya adalah rakaman Bootcamp Underground yang mendedahkan strategi dan teknikal untuk jana komisen hebat dan lebat dalam affiliate market lokal

Ini cerita puluhan ribu RM ok!

Dikongsikan oleh Tuan Muaz Hadi yang memang dikenali sebagai orang yang mempunyai rekod jualan
produk 6 angka (berkali-kali) dan Tuan Zeo Unic yang dikenali sebagai blogger Ninja.

Jika anda serius nak buat duit dari internet, ini yang anda perlukan

Salam sukses untuk anda!

P.S. - Pernah dengar mengenai bengkel NicheX yang mana 92% pembelinya mendapat income tambahan selepas selesai bengkel? Ianya dikendalikan oleh Tuan Muaz Hadi dan malangnya jualannya tidak dibuka lagi.

Jadi jangan tunggu DVD Ninja Affiliate ini ditutup kerana ianya mungkin tidak dibuka lagi. Sekali lagi, ini link untuk anda

Cara BERKESAN jana 5 angka dengan affiliate

Masih tercari-cari cara SEBENAR yang paling berkesan untuk buat duit lumayan dengan MUDAH & PANTAS di internet?

Jika "YA", baca entri ini sampai habis kerana ada berita gembira untuk anda..

**********************

Mungkin anda merupakan seorang yang teruja untuk buat duit di internet tetapi tak tahu bagaimana mahu memulakannya..

Atau mungkin juga anda merupakan antara mereka yang banyak menghabiskan duit, masa & tenaga untuk buat bisnes online tetapi ianya gagal dan merugikan anda..

Jangan risau kerana ANDA TIDAK BERSENDIRIAN..
Suatu masa dulu, kami juga seperti anda..

..ada yang mengatakan bisnes ebook lebih lumayan
..ada yang mengatakan bisnes ubat-ubat lagi untung
..ada yang mengatakan bisnes dropship lebih masyuuukk

TAPI sebenarnya nak berjaya menjana duit lumayan di internet bukanlah semudah yang anda sangkakan.
Dalam dunia internet ini banyak yang memberikan janji-janji manis seperti..

- Bekerja sendiri tanpa bos
- Duduk diam dapat duit (walau dalam mimpi!)
- Bekerja di mana-mana anda suka & bila-bila sahaja
- Boleh bercuti di mana-mana pada bila-bila masa
- Dapat jana duit lumayan lebih banyak dari gaji
..dan sebagainya

Hakikatnya hanya 3% sahaja yang berjaya menikmati kehidupan bebas kewangan seperti yang diimpikan oleh setiap insan yang buat bisnes internet!

Sebenarnya semuanya itu tidak mustahil dicapai dengan pemasaran affiliate.. Anda cuma perlu mencari cara yang betul-betul berkesan untuk menjana komisyen lumayan..

Anda perlukan sebuah penyelesaian yang benar-benar berkesan dan..

- mampu membuatkan anda bertindak segera
- menerangkan semuanya dengan mudah
- tidak mustahil untuk dicapai
- terbukti keberkesanannya
- mudah diulang berkali-kali!

Semuanya boleh ditemui dalam DVD Affiliate Ninja -
The Nemesis (Edisi Terhad) kami!

DVD Affiliate Ninja - The Nemesis ini merupakan rakaman video secara live ketika bengkel Affiliate
Ninja di Kuala Lumpur pada bulan Mei lalu.

Dua orang pakar affiliate tempatan iaitu Tuan Zeo Unic dan Tuan Muaz Hadi telah membongkarkan secara live cara sebenar bagaimana sesiapapun mampu menjana duit lumayan setiap bulan melalui affiliate.

Antara yang terkandung dalam DVD ini ialah..

- cara & strategi mudah buat duit dengan affiliate
- strategi sebenar bina mailing list yang berkualiti
- teknik penulisan email yang mampu menjual produk
- cara setup blog menjadi senjata jualan terunggul
- teknik promosi menguntungkan melalui facebook,
..dan banyak lagi!

Dengan mempelajari & mempraktikkan semua yang ada dalam dvd ini, anda pasti mampu menjana duit lumayan 4 hingga 5 angka hanya melalui pemasaran affiliate TANPA produk sendiri - walaupun tak pernah menjual. 

Berhenti mencipta alasan demi alasan, jom mula  mencipta KEJAYAAN dengan menjana duit lumayan 
HANYA melalui affiliate!

Dapatkannya DVD Affiliate Ninja - The Nemesis 
pada hari ini juga!

Video Percuma bagaimana affiliate 'NINJA' guna teknik pelik untuk buat komisen lumayan dari affiliate tempatan.

Ini peluang akhir tahun ini untuk anda buat duit serius
dari internet. Ambil peluang ini ya :)

- JULIA JAMALUDIN

babab.net

Lilypie Second Birthday tickers Blogged.my

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign