Kasih Juju: giveaway

Showing posts with label giveaway. Show all posts
Showing posts with label giveaway. Show all posts

November 6, 2017

Planner Sioca 2018 GIVEAWAY

Tahun ni seperti yang saya beritahu, ada dua jenis planner untuk maximize penggunaannya. Satu bullet journal, satu fixed plannerBullet journal seperti yang saya cerita sebelum ni, adalah istilah untuk orang yang plan sendiri planner dia. Yang dijual adalah cover dia iaitu A6 leather binder with 6 ring hole refill. Dalam dia, kertas putih ja. Yang bagusnya bullet journal jenis ni adalah - anda boleh refill seberapa banyak kali pun takpa. Kalau ada free printables juga bolehprint dan masukkan dalam ni. Dan cover ni boleh pakai untuk tahun-tahun akan datang, cuma tukar kertas dalam je, jimat kan!

BULLET JOURNAL

✔A6 leather binder 
✔Color pink/blue 
✔Binder size 13 cm x 19 cm
✔40 sheets blank inserts
*Accessories in photos not included ya*

-klik gambar untuk besarkan-






Fixed planner pula kita tak boleh ubah-ubah. Apa ada dalam tu, guna je. Yang ni complete semua ada dalam tu, tinggal basuh kaki, pakai je. ;P Fixed planner ni saiz A5 {separuh A4} dan ada lebih kurang 200 muka surat berwarna serta dicetak menggunakan kertas berkualiti tinggi 80gsm. Ada banyak pilihan cover. Yang ni kulit biasa tau, bukan hardcover. Kebaikannya, dia lebih ringan dan senang dibawa.

FIXED PLANNER

✔A5 planner book
12 cover designs
✔208 colorful pages
✔Set Goal 2018
✔Calender 2018 & 2019
✔Calender Hijri
✔2018 Planning Chart
✔Info islamik dan trivia
✔Monthly plan
✔Weekly plan
✔Mood tracker
✔Exercise Log
✔Mutabaah Amal
✔Prayer times
✔Finance Tracker
✔Month review
✔Ramadan zone
✔Hafaz Quran in 365 days
✔52 Weeks (1 year) money saving
✔4pages free note (setiap bulan)
✔Cash flow duit bulanan

FIXED PLANNER COVER DESIGN 
-klik gambar untuk besarkan-







FIXED PLANNER INSIDE VIEW
-klik gambar untuk besarkan-






Monthly planner bawah ni pula tiba-tiba jumpa! Comel pula tu, terus borong. ;p  Ni best kalau jenis banyak appointments, meetings atau deadlines

MONTHLY PLANNER

A5 size {pink/blue}
✔A4 size (secretgarden/catlover) 
✔Beautifully designed first page (A4 size)
✔Calendar 2018/2019
✔Personal Details
✔Yearly Planner
✔12 month planner (with hijri dates too in A4 size)
✔Tel/Address List (A4 size)
✔2 beautiful lined pages
✔32 pages


A5 SIZE INSIDE VIEW
-klik gambar untuk besarkan-




A4 SIZE INSIDE VIEW
-klik gambar untuk besarkan-






HARGA PROMOSI

Bullet Journal + Fixed Planner

RM 80 sahaja!!  RM 80 sahaja!!  RM 80 sahaja!! 

FREE Monthly Planner (A4/A5) *selagi stok masih ada

JOIN GIVEAWAY

1. Share entri ni di fb/ig/blog/etc. 

2. Isikan nama dan url fb/ig/blog/etc anda di widget Mister Linky di bawah.

3. Yang pertama isi Mister Linky akan dapat hadiah misteri.

4. Pemenang akan diumumkan pada 25 Disember 2017.

5. Kalau dah beli, menang pula, boleh hadiah kat orang lain. Kongsi kebaikan... :)

6. 10 LAGI PEMENANG akan dipilih melalui undian.

Pemenang 1 : Bullet Journal
Pemenang 2 : Fixed Journal
Pemenang 3 : A5 Monthly Planner
Pemenang 4 : A4 Monthly Planner
Pemenang 5 - 10 : Hadiah Misteri :)

September 19, 2017

First Giveaway By Blog Buku Pinky!

Syarat-syaratnya sangat mudah and simple.semudah ABC gitu hahaha..
1.Beralamat di Malaysia.
2.Follow Blog saya Buku Pinky
3.Follow Google+
4.Buat entry ringkas dan letak banner giveaway ni serta backlink pada gambar.

Hadiah pertama : RM30
Hadiah kedua: RM20
Hadiah ketiga:RM10
Hadiah keempat: Reload RM5
Hadiah Saguhati (5 Orang) : Bookmark magnet comel

Entry paling kreatif: RM20

Sponsor Giveaway:


Give away akan tamat pada 5 Oktober 2017, dan pemenang akan diumumkan pada 8 Oktober 2017

Giveaway Comel By Syahirah Valiant

SYARAT-SYARAT SIMPLE

1. Follow blog Syahirah Valiant

2. Follow Instagram Nurul Pick Me Lifestyle

3. Like Fb Page Syahirah Valiant Dot Com

4. Klik SINI

5. Buat entri bertajuk "Giveaway Comel By Syahirah Valiant" , letak banner di atas serta backlinkkan.
Giveaway Date : 9 September 2017 - 9 October 2017

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign