Kasih Juju: giveaway
Memaparkan catatan dengan label giveaway. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label giveaway. Papar semua catatan

29 April 2019

Giveaway Ramadhan/Syawal 2019 oleh Sha Mohamed

Isnin, April 29, 2019 8

Syaratnya sangat mudah:-
1. Follow blog kasihkuamani
2. Follow Instagram Sha @kasih_shadz
3. Buat satu entry dengan tajuk "Giveaway Ramadhan/Syawal 2019 oleh Sha Mohamed".
4. Bubuh benner diatas dan backlink

Hadiahnya:-
Buku Kumpulan Cerpen Tunjukkan Aku Arah Kiblat oleh Maria Kajiwa untuk 8 orang pemenang

Tempoh Giveaway 29.04.2019 hingga 10.05.2019.
Pengumuman pemenang pada 10.05.2019.

Makluman
Pemilihan pemenang menggunakan Random.org

18 April 2019

BOOK GIVEAWAY BY JJM & FRIENDS

Khamis, April 18, 2019 4

Hai korang, jom support giveaway kawan blogger kita ni. Kalau bertuah bolehlah dapat novel.

SYARAT PENYERTAAN GIVEAWAY 
 


1. Warganegara Malaysia. 

2.  Follow BlogJari Jemari MenariNadia IzattySiqahiqaKasihku AmaniGreennPandaCraftGreennnPanda88

3. Follow IG: SicaSNia IzzatyNia Izzaty FlatraySiriusiqaSha MohamedGreenPanda Craft & GreennPanda 

4. Follow FB Siqahiqa PageKasihku AmaniGpandacraft

5. Follow GoodreadsSSSiqahiqaKasihku AmaniNisa Greennnpanda

6. Copy Banner & buat satu entri bertajuk "Book Giveaway by JJM & Friends" (Pls Backlink)

7. Publish entri kalian & tinggalkan link di komen. 


CARA PEMILIHAN PEMENANGRANDOM.ORG
TARIKH GIVEAWAY: 1 APRIL - 30 APRIL 2019 

12 Mac 2019

Giveaway :: Road to 8 million pageview

Selasa, Mac 12, 2019 6

Cara menyertai “Giveaway :: Road to 8 million pageview”

1) Wajib follow blog ini www.ceriteraibu.com
2) Wajib follow IG : afdilah17 dan gajet_ibu_moden
3) Wajib like/follow facebook norafdilahlias , ceriteraibudotcom & GajetIbuModen 
4) Buat 1 entry bertajuk “Giveaway Road to 8 Million Pageview” dan backlink kan.

Kengkawan, jom join giveaway dari Blogger Dilah ni. Mana tau boleh dapat pressure cooker. Muehehehehe. Eh gurau je. Hadiah belum declare lagi. Klik je dekat banner untuk join ya.

Good luck semua.

18 Disember 2018

Giveaway Akhir Tahun 2018 by Lady in Red Planner

Selasa, Disember 18, 2018 3

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN : 
1. Follow blog ini, Lady in Red Planner 
2. Buat satu entry / blog post bertajuk 'Giveaway Akhir Tahun 2018 by Lady in Red Planner'. 
3. Letak banner di atas dalam entri tersebut dan backlink di post ini sahaja. 
4. Like dan share Facebook Page Lady In Red Planner di Facebook anda 
5. Follow Instagram @ladyinredplanner, Twitter @ladynredplanner (optional) dan Google+ blog ini 6. Like post Giveaway ini di Instagram @ladyinredplanner dan tag sekurang-kurangnya seorang rakan anda. Lebih pun okay.. 
7. Siap semua, publish entry


2 Mei 2018

Grup Sisturs Lawa Warrior Giveaway

Rabu, Mei 02, 2018 2

4 Disember 2017

Duck Giveaway by Blog Nadiaizzaty.nia

Isnin, Disember 04, 2017 5

So, the two lucky winners of my giveaway will be receiving :

1st winner: Brand New Duck Scarves Satin Silk - Rich Monaco colour. 



2nd winner: Brand New Duck Whenever Planner ( pink colour ) + New ' Tadabbur ' book.
So, here comes the most important part of my very first giveaway. No worries the step is so easy. You can just do it less than 5 minutes. 

The rules are:
1. Follow Blog Nadiaizzaty.com [ LINK ]
2. Follow Instagram @nadiaizzaty.nia [ LINK ]
3. Follow Bloglovin' Nadia Izzaty [ LINK ] ( whoever have the account 
4.Copy the banner and write a post with the title " Duck Giveaway by Blog Nadiaizzaty.nia " ( Please backlink to this blog ).

There you go. All the step is easy-peasy, right?

This giveaway will be held for one month from 25/11/2017 until 25/12/2017. Two winners will be chosen based on random number generator. =D

6 November 2017

Planner Sioca 2018 GIVEAWAY

Isnin, November 06, 2017 6
Tahun ni seperti yang saya beritahu, ada dua jenis planner untuk maximize penggunaannya. Satu bullet journal, satu fixed plannerBullet journal seperti yang saya cerita sebelum ni, adalah istilah untuk orang yang plan sendiri planner dia. Yang dijual adalah cover dia iaitu A6 leather binder with 6 ring hole refill. Dalam dia, kertas putih ja. Yang bagusnya bullet journal jenis ni adalah - anda boleh refill seberapa banyak kali pun takpa. Kalau ada free printables juga bolehprint dan masukkan dalam ni. Dan cover ni boleh pakai untuk tahun-tahun akan datang, cuma tukar kertas dalam je, jimat kan!

BULLET JOURNAL

✔A6 leather binder 
✔Color pink/blue 
✔Binder size 13 cm x 19 cm
✔40 sheets blank inserts
*Accessories in photos not included ya*

-klik gambar untuk besarkan-






Fixed planner pula kita tak boleh ubah-ubah. Apa ada dalam tu, guna je. Yang ni complete semua ada dalam tu, tinggal basuh kaki, pakai je. ;P Fixed planner ni saiz A5 {separuh A4} dan ada lebih kurang 200 muka surat berwarna serta dicetak menggunakan kertas berkualiti tinggi 80gsm. Ada banyak pilihan cover. Yang ni kulit biasa tau, bukan hardcover. Kebaikannya, dia lebih ringan dan senang dibawa.

FIXED PLANNER

✔A5 planner book
12 cover designs
✔208 colorful pages
✔Set Goal 2018
✔Calender 2018 & 2019
✔Calender Hijri
✔2018 Planning Chart
✔Info islamik dan trivia
✔Monthly plan
✔Weekly plan
✔Mood tracker
✔Exercise Log
✔Mutabaah Amal
✔Prayer times
✔Finance Tracker
✔Month review
✔Ramadan zone
✔Hafaz Quran in 365 days
✔52 Weeks (1 year) money saving
✔4pages free note (setiap bulan)
✔Cash flow duit bulanan

FIXED PLANNER COVER DESIGN 
-klik gambar untuk besarkan-







FIXED PLANNER INSIDE VIEW
-klik gambar untuk besarkan-






Monthly planner bawah ni pula tiba-tiba jumpa! Comel pula tu, terus borong. ;p  Ni best kalau jenis banyak appointments, meetings atau deadlines

MONTHLY PLANNER

A5 size {pink/blue}
✔A4 size (secretgarden/catlover) 
✔Beautifully designed first page (A4 size)
✔Calendar 2018/2019
✔Personal Details
✔Yearly Planner
✔12 month planner (with hijri dates too in A4 size)
✔Tel/Address List (A4 size)
✔2 beautiful lined pages
✔32 pages


A5 SIZE INSIDE VIEW
-klik gambar untuk besarkan-




A4 SIZE INSIDE VIEW
-klik gambar untuk besarkan-






HARGA PROMOSI

Bullet Journal + Fixed Planner

RM 80 sahaja!!  RM 80 sahaja!!  RM 80 sahaja!! 

FREE Monthly Planner (A4/A5) *selagi stok masih ada

JOIN GIVEAWAY

1. Share entri ni di fb/ig/blog/etc. 

2. Isikan nama dan url fb/ig/blog/etc anda di widget Mister Linky di bawah.

3. Yang pertama isi Mister Linky akan dapat hadiah misteri.

4. Pemenang akan diumumkan pada 25 Disember 2017.

5. Kalau dah beli, menang pula, boleh hadiah kat orang lain. Kongsi kebaikan... :)

6. 10 LAGI PEMENANG akan dipilih melalui undian.

Pemenang 1 : Bullet Journal
Pemenang 2 : Fixed Journal
Pemenang 3 : A5 Monthly Planner
Pemenang 4 : A4 Monthly Planner
Pemenang 5 - 10 : Hadiah Misteri :)