Kasih Juju: giveaway

Showing posts with label giveaway. Show all posts
Showing posts with label giveaway. Show all posts

May 19, 2017

GIVEAWAY FREE NAME CARD BY BUSYRATAKIYUDIN

Syarat-syarat:

1. Follow blog BusyraTakiyudin

2. Follow G+ google (ada di sidebar)

3. Like page blog busyra

5. Buat 1 entri, letak banner dan backlink kan ke entri ini.

4. Sebut 3 perkataan menggambarkan blog BusyraTakiyudin
   i/ loading laju
   ii/ kemas
   iii/ awesome!

Setiap pemenang akan dapat 1 kotak (100pcs) namecard.. Tarikh tutup penyertaan pada 25 Mei 2017 (Khamis) 11.59p.m.. 

May 16, 2017

Giveaway Time by Aishah Badrulhisham

Syarat Wajib Giveaway
  1. Tulis satu entri yang bertajuk "Giveaway Time by Aishah Badrulhisham"
  2. Follow blog : Aishah Badrulhisham 
  3. Follow Instagram : @aishah.bdrlhshm & @qayra_signature_hq 
  4. Like Facebook page : Qayra Signature HQ
  5. Add friends Facebook : Aishah Badrulhisham
Hadiah produk kecantikan organik ini ditaja oleh Qayra Signature . Di mana, produk-produk Qayra ni semuanya diperbuat daripada bahan-bahan organik yang semestinya halal dan selamat. Manakala, hadiah wide shawl pula ditaja oleh aku sendiri, sebagai tuan punya blog.

Set produk kecantikan : 1 Turmeric Cream, 1 Turmeric Soap & 1 Organic foundation.

May 13, 2017

Giveaway Pikachu Luggage Tag by KasihkuAmani

Syarat-syaratnya:-
  • Follow Blog Sha - KasihkuAmani
  • Buat entry dengan tajuk "Giveaway Pikachu Luggage Tag by KasihkuAmani" dan letakkan gambar dibawah dalam entry anda.
  • Linkkan entry tu ke sini.
  • Jawab soalan ini "Anda suka tak kalau Sha buat Giveaway dan bagi hadiah buku? Kenapa?"
 Hadiahnya Lugagge Tag untuk dua pemenang

Giveaway tamat pada : 27 Mei 2017
Pengumuman Pemenang : 28 Mei 2017
Pos Hadiah : 29 Mei 2017

Jawapan: Dah tentulah saya suka. Sebab dah lama tak baca buku. Lagi syok kalau hadiah tu novel. Hehe

January 3, 2017

Giveaway Untuk Bloggers #2

giveaway safirulamar

Syarat penyertaan:
1) like faceboook page saya di SINI.
2) Follow Blog Abe Jaq
3) Like facebook Abe Jaq di Sini
4) Selepas itu Buat Entri mengenai Giveaway Ini "Giveaway Untuk Bloggers #2".

Guys, klik banner kalau nak join giveaway ni yek.
Hadiah tempat pertama RM100
Tempat kedua RM50
4 hadiah saguhati.

Cepat-cepat join yek. Tamat harini pukul 12.00tghari.

September 21, 2016

Hadiah Giveaway Paling Best

Assalamualaikum korang,

Harini saya nak share satu benda dengan korang. Benda yang best kenalah kongsi dengan kengkawan kan. Hehe.. Haritu saya join giveaway sis Qiya Saad. Sesajalah nak try luck. Tapi kan, sungguh tak sangkalah saya bertuah sangat.


Ha, giveaway nilah yang saya join. Tajuk giveaway pun dah menarik hati. Apatah lagi hadiah yang dia nak bagi. Sebenarnya tak berharap pun nak menang. Adalah usaha sikit untuk menyahut cabaran top refferal tu. Tapi  Alhamdulillah. Bertuah juga saya dapat grand prize. Cuba bagitau saya, siapa yang tak tertarik dengan emas wey.

Ha korang kalau nak join giveaway, kena rajin blogwalking ye. Tinggalkan komen dekat peserta-peserta segmen. Jangan malas. Rezeki tak datang bergolek.

Opss, korang nak tengok ke hadiah saya.....?

Ha.... Tolong jangan cemburu okeh. Bersinar-sinar duduk dalam kotak tu ha. Anyway nak ucapkan banyak-banyak terima kasih dekat sis Qiya Saad sebab buat giveaway ni dan jugak thanks dekat http://sayapgold.blogspot.my/.

Korang kalau rasa-rasa nak beli emas boleh contact sis Qiya ni yek. Barang dijamin sampai ke tangan anda. Hehe. Semoga berjumpa lagi.

Wassalam.

December 24, 2013

Menang Giveaway Lagi

Assalamualaikum dear bloggers.

Alhamdulillah, SukaGelak menang giveaway lagi. Bulan ni dah 2x SukaGelak menang GA. Alhamdulillah. Takde sponsor yang menipu. Kali ni SukaGelak menang GA dari segmen Havoc Giveaway by Isabella Idura. Korang nak tau tak apa yang SukaGelak dapat? 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tadaaaaa..... Comel tak?
Kalau korang nak join pun boleh lagi tau. Pemenang dipilih setiap minggu ataupun sehingga hadiah habis. Sapa-sapa yang nak join tu, SukaGelak nak wish good luck dekat korang. Jom sama-sama support blogger baru ni -->  Isabella Idura

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign