Memaparkan catatan dengan label larian. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label larian. Papar semua catatan

11 Februari 2019

SUPERHERO RUN 2.0

Isnin, Februari 11, 2019 1

SUPERHERO RUN 2.0

Hola amigo!! The most awaited moment is coming soon . SPE-UTM SC is back excitedly with SUPERHERO RUN 2.0! Raise your fun run experience to INFINITE level through SUPERHERO RUN 2.0!! The Run is now open to register . The power to make your weekend unforgettable and unleash the superhero side of you is in your hands NOW!!

Date: 5th April 2019
Time: 7.30 p.m
Venue: Stadium Azman Hashim, UTM, Johor Bahru

Participants will be given
👕T-shirt
🎖Medal for finishers
📜Certificate
🥖Refreshment 
🎟BIB Number 
🏵Button badges 
📿Wraistband

CASH PRIZES 
MALE CATEGORY 
CHAMPION : RM 400
1st RUNNER UP : RM 300
2nd RUNNER UP : RM 200

FEMALE CATEGORY
CHAMPION : RM 400
1st RUNNER UP : RM 300
2nd RUNNER UP : RM 200

FEE
1. UTM Student: RM40
2. Non-UTM Student : RM45

For Registration : 
 Click the link below 

Payment via
 CIMB - 7066853071 
( SARMMILA A/P ELENGOVAN )
Don't forget to send the proof to :
017-9405655 (Ilham) 
Or 
 014-5268935(Zulaikha)

For registration details, please contact :
Pavitra – 0125815976
Kavinesh – 01114381018

Feel free to follow our social media account : 
Instagram :
Facebook page :
Twitter :

Dont hesitate to join in this eyes-catching Run and celebrate the superheroes you’ve admired all these years 
See U Peeps Soon


10 Februari 2019

RUN FOR GLORY, 9th March 2019

Ahad, Februari 10, 2019 3

RUN FOR GLORY
Persatuan Kejuruteraan Jentera (PETERA) proudly presents :

RUN FOR GLORY
Our greatest glory is not in never falling, but in rising everytime we fall. Bring out the beast in you. BE A CHAMPION AND RUN FOR YOUR GLORY!!!! 

With only RM40 for UTM and RM43 for public, participants will get merchandises packed with
Run T-shirt
Custom made Lanyard
Custom made Medal 
e-Certificate 
Food and Beverages

For Early Bird participants the price is as stated below :

RM38 for UTM
RM40 for Public

LIMITED TO FIRST 100 UTM AND 100 PUBLIC ONLY!!!!!! 
WHAT ARE YOU WAITING FOR⁉‼
GRAB THE LIMITED EARLY BIRD PRICE BY PARTICIPATE NOW

The prizes will be divided into TWO CATEGORIES:
Men and women[5KM]
First winner: Cash + Hamper + Certificate + Medal
Second: Cash + Hamper + Certificate + Medal
Third: Cash + Hamper + Certificate + Medal

Run For Glory’s t-shirt:
Custom made
High quality fabric [Microfibre]
Sublimation design

Here is the details of the event:
 Date : 9th March 2019
Venue : Pavillion L50, UTM Skudai
 Time : 7:30-10:30am

Last registration on 23rd February 2019

You can register in the link below:

Payment can be made through online banking :
Abdul Mukmin Bin Muhammad
(Make sure to send picture of your payment receipt to any listed contact)

CIMB Bank - 7619328463

For any enquiries, contact :
📞Mukmin:
📞Suhaila:
📞Fazira:

WHAT ARE YOU WAITING FOR 💪🏼💪🏼💪🏼
COME AND JOIN US NOW CHAMPIONS‼

#RunForGlory #MeCar'19 #Run4Glory

11 November 2018

Run Far, Run Together - Mini Karnival Pasca Hari Koperasi Negara Peringkat Negeri Johor 2018

Ahad, November 11, 2018 1

*Penyertaan Larian “RUN FAR, RUN TOGETHER” bersempena Mini Karnival Pasca Hari Koperasi Negara 2018 Peringkat Negeri Johor*
Tarikh: 25 November 2018
Tempat: Stadium Mini Kota Tinggi, Taman Kota Jaya

Kategori:
A - Lelaki Terbuka 5km (Yuran RM30.00)
B - Perempuan Terbuka 5km (Yuran RM30.00)
C - Fun Run (Yuran RM20.00)

NAMA:
NO. K/P:
SAIZ T-SHIRT:
KATEGORI:

***Sila Isikan Maklumat di atas dan hantar bersama-sama bukti pembayaran kepada kami selewat-lewatnya sebelum atau pada 18 November 2018.

Bayar Yuran Kepada:
Nama: Badan Kebajikan Dan Sukan Suruhanjaya Koperasi Malaysia Wilayah Kota Tinggi
No. Akaun: 0109 0000 582715
Bank: Bank Muamalat Malaysia Bhd

4 April 2017

Pendaftaran IJM Land Half Marathon 2017

Selasa, April 04, 2017 2
Assalamualaikum semua,

Entri harini khas untuk korang yang suka menyertai pertandingan larian. Di suatu masa dulu pun saya suka juga menyertai pertandingan larian ni. Pantang dengar ada pertandingan, mesti nak join. Sekarang je dah tak sempat nak join. Ditambah pula dengan stamina tak de. Entah kemane stamina tu pergi. Hmm

Berbalik pada tajuk, tahun ini merupakan tahun ke-6 penganjuran IJM Land Half Marathon 2017. Sejak diadakan dari tahun 2012, acara ini telah dianjurkan buat masyarakat komuniti Seremban 2 dan juga penduduk sekitarnya.

Sambutan menggalakkan yang diterima setiap tahun membuatkan IJM Land menjadikan acara ini sebagai acara tahunan yang wajib disertai bagi penggemar sukan larian.


Pada majlis ini, Dato' Hoo Kim See turut menyampaikan baju rasmi kepada pelari terpantas IJM Land Half Marathon 2016, Encik Lim Khon Seng yang juga merupakan peserta pertama yang mendaftar bagi acara larian tahun ini. 

Menurut Dato' Hoo, ini merupakan tahun ke 3 dimana sebahagian dari hasil kutipan yuran akan dialurkan kepada 2 badan kebajikan. Badan kebajikan yang terpilih pada tahun ini ialah Pertubuhan Rumah Kebajikan Negeri Sembilan dan  Malaysia Lysosomal Diseases Assisiation (MLDA).

Sebanyak 7 kategori dipertandingkan iaitu;

  • Men open - 21km
  • Men Veteran - 21km
  • Women Open - 21km
  • Women Veteran - 21km
  • Boys Junior - 10km
  • Girls Junior - 10km
  • Fun Run - 10km
Pemenang kategori lelaki dan wanita akan membawa pulang trofi IJM Land Half Marathon Challenge. Manakala bagi merak yang berjaya menghabiskan larian akan menerima finisher medal, goodies bag, sijil dan juga cabutan bertuah.

Untuk maklumat lanjut mengenai larian ini, anda boleh layari;

Peringatan: Pendaftaran akan ditutup pada 31 Mei 2017 atau lebih awal sekiranya penyertaan telah mencukupi.

Jadi pada korang yang memang suka join aktiviti sihat ni, jangan tunggu lama-lama. Cepat-cepat join ye. Mana tau boleh menang cabutan bertuah. Jangan lupa kongsi dengan saya ye. Hehe

Terima kasih sudi baca.
Wassalam