Memaparkan catatan dengan label oktober. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label oktober. Papar semua catatan

2 Oktober 2018

Welcome October

Selasa, Oktober 02, 2018 2
Assalamualaikum semua,

Alhamdulillah, dah masuk bulan yang kesepuluh dah tahun ini. Masih lagi diberi kesempatan untuk bernafas di bumi bertuah ini. Rasa macam masih je 1 Januari. Tetiba dah bulan 10. Allahu, cepat sungguh masa berlalu.


Sibuk sangat sekarang ni. Banyak sungguh perkara yang menuntut perhatian yang lebih. Tak boleh nak buat sambil lewa. Imej dan personaliti wajib dijaga. Bukan sahaja untuk kerja hakiki, kerja di blog juga perlu di jaga. InsyaAllah akan terhasillah kerja yang memuaskan hati semua pihak.

Bagi kawan-kawan yang dah join segmen simple Juju, terima kasih banyak-banyak Juju ucapkan. InsyaAllah besok Juju akan publish senarai peserta segmen. Bolehlah kita blogwalking sama-sama ya.


1 Oktober 2017

Goodbye September, Hello October

Ahad, Oktober 01, 2017 1
Image result for welcome october

Be confident. 
Too many days are wasted comparing ourselves to others and wishing to be something we aren't.
Everybody has their own strengths and weaknesses, and it is only when you accept everything you are and aren't that you will truly succeed.