Kasih Juju: review

Showing posts with label review. Show all posts
Showing posts with label review. Show all posts

August 15, 2017

Pizzart Memperkenalkan 5 Jenis Pizza Yang Pasti Memukau Selera Anda

Pizzart merupakan signature terbaru yang dikeluarkan oleh Anchor Food Professionals. Anchor Food Professionals ini juga merupakan salah satu syarikat pengeluar cheese terbesar Fonterra. Antara perniagaan yang berasaskan makanan yang dikeluarkan oleh Anchor ini adalah cheese, krim cheese, butter dan susu. 

Baru-baru ini Anchor telah melancarkan produk terbaru yang diinovasikan daripada pizza. Boleh baca kenyataan media di entri KJ PizzArt by Anchor Food Professionals. 5 jenis pizza yang unik ini telah diberi nama Flower Pizza, Pizza Bombs, Adjaruli Khachapuri, Mini Muffins Pizza dan Pot Pie Pizza.

Konsep Pizzart yang dihasilkan kali ini sangat kreatif. Selain mengekalkan rasa keju yang meleleh dan tidak terlalu muak, rupa bentuk pizza ini sendiri berbeza. 

Adjaruli Khachapuri
Reka bentuk pizza Adjaruli Khachapuri ini sama seperti sampan. Apa yang menariknya sampan ni, dalam dia ada cheese keluaran Anchor itu sendiri. 

Cara makan pula, anda boleh cubit sedikit roti dan cicahkan cheese yang ditengah-tengah. Cheese ini juga boleh di tarik tinggi ke atas. Nak lagi menarik, sambil makan nanti anda boleh buat pertandingan siapa yang tarik cheese lagi tinggi.

Pizza ini boleh didapati di Ejhong Concept, Johor Bahru.

Flower Pizza 
Tentu anda dah tau bagaimana pizza ini mendapat nama. Rupanya yang seakan bunga telah menyebabkan pizza ini di panggil Flower Pizza. Disetiap kelopak pizza ini terdapat cheese didalamnya. Pasti terasa sayang untuk menghabiskan pizza ini. Sayang jika kelopak bunga itu nanti cacat. Haha.. 

Mini Muffin Pizza 
Mini Muffin Pizza ini dihasilkan dengan konsep bite-size version bagi mencipta kelainan. Saiznya yang kecil sangat memudahkan untuk anda menikmati pizza ini. Jadi anda boleh lupakan sudu dan garfu seketika.

Mini Muffin pizza ini sangat sesuai untuk dihidangkan kepada kanak-kanak. Pizza ini boleh didapati di Movida Kitchen and Terrace, Batu Pahat.

Pizza Bomb 
Pizza bomb ini juga dihasilkan dalam bentuk bite-size version. Juga sesuai untuk kanak-kanak dan juga yang dewasa. Tak sabar rasanya untuk mencuba ke semua pizza ini.

Pizza ini juga boleh didapati di Movida Kitchen and Terrace, Batu Pahat.

Pot Pie Pizza 
Pot Pie Pizza ini pula dihasilkan dengan doh pizza yang rangup dan penuh dengan inti cendawan dan diatasnya ditaburkan dengan cheese yang meleleh.

Pizza ini boleh didapati di Ejhong Concept, Johor Bahru.

Hanya cheese yang berkualiti digunakan dalam menghasilkan 5 signature pizza terbaru.
Seperti yang kita semua sudah sedia maklum, Anchor Food Professionals merupakan pengeluar keju terbaik dari New Zealand, cheese yang digunakan dalam menghasilkan Pizzart ini takkan membuatkan kita rasa muak.

Selain itu, pizza ini juga boleh dinikmati semasa panas ataupun sejuk.



Sewaktu kempen ini berlangsung di Batu Pahat, Mr Chua Chern Shian wakil dari Anchor telah menagmbil masa lebih kurang 1 jam untuk memberi penerangan apa sebenarnya kelainan yang cuba di bawa oleh Anchor Food Professionals melalui Pizzart ini. 




Pizzart ini boleh didapati di premis-premis terpilih di bawah sepanjang kempen ini dari Mei sehingga pertengahan November 2017 dengan harga yang sangat-sangat berbaloi.

Klang Valley - Movida dan U Pizzeria
Perak - Movida dan U Pizzeria
Pulau Pinang - US pizza dan Lunarich
Kedah - Sky Garden
Melaka - Movida
Johor - Movida danEjohng Concept
Sabah - The Chub's Grill dan Man Ben
Sarawak - Chillax, Coup De Grill dan Bistecca

July 10, 2017

Lip Balm and Lip Scrub by ZM Beauty

Hai korang,

Harini KJ nak kenalkan korang dengan satu produk yang tengah trend sekarang ni. Of course lah produk kecantikan. Siapa yang tak nak cantikkan? Kecantikan tu sangat penting bagi kami kaum hawa ni. Penting untuk tingkatkan keyakinan diri.

SUGAR LIPSCRUB

Kelebihan Sugar Lipscrub

  • 100% organik
  • 100% natural
  • 100% bahan semulajadi. Tiada ekstrak
  • 100% homemade. Bukan repacking
  • Selamat
  • Berkesan merawat masalah bibir
  • Membuang sel kulit mati di bibir korang
  • Wangi
  • Murah. Harga mampu milik
Cara penggunaan


  1. Basahkan sedikit bibir
  2. Ambil sedikit lipscrub
  3. Sapukan dipermukaan bibir
  4. Gosok secara membulat
  5. Biarkan seketika
  6. Lap dengan tisu atau tuala lembab
Siapa yang perlu guna lipscrub?


  1. Mereka yang mempunyai masalah bibir kering sampai pecah-pecah
  2. Bibir rosak
  3. Bibir hitam
  4. Perokok
  5. Mereka yang suka pakai lipscrub
  6. Mereka yang sayangkan bibir
  7. Mereka yang jaga penampilan diri
Bahan-bahan

  • Gula
  • Madu asli
  • Minyak zaitun
  • Perisa strawberry
  • Peppermint

LIPBALM ORGANIK


Kelebihan dan manfaat lipbalm
  • Melembabkan bibir
  • Pengganti lipstik
  • 100% organik
  • Selamat digunakan
Bahan-bahan
  • Bees wax
  • Minyak zaitun
  • Perisa strawberry
  • Pewarna makanan
KJ dah guna dah lipscrub dengan lipbalm ni. Bau dia memang menggoda betul. Rasa macam nak makan je lipscrub tu. Rasa strawberry kan. Lagipun produk organik ni kalau termakan pun takda masalah. Hehe. Tengoklah gambar KJ lepas pakai lipbalm ni. Makin ayu kan. Haha..
Gambar kiri Sebelum.
Gambar kanan selepas menggunakan lipbalm by ZM Beauty
Kalau korang nak dapatkan produk ni, korang boleh whatsapp atau pm Facebook ZM Beauty di:

+6011-32484182 Zuraini

Official website : www.zuraini.com

June 8, 2017

Organic Soap and Body Scrub by ZM Beauty

Assalamualaikum semua.

Harini KJ nak share pasal satu produk organik. Biasanya kalau kita sebut pasal produk organik mesti dah terbayang dalam kepala sesuatu yang jauh daripada bahan kimia. Yesss, betul tu. Produk yang sangat selamat untuk digunakan oleh seisi keluarga keluaran ZM Beauty.

Sabun Organik
Untuk sabun organik ni, KJ dah cuba dah sabun ni. Serius rasa macam nak makan je sabun ni. Bau dia sedap betul. Menggoda deria rasa bulan puasa ni. Hehe. Nampak tak ada oat dekat kelopak sabun tu? Sabun ni boleh guna untuk cuci muka dan badan ye kawan-kawan.

Sabun ni datang sekali dengan bekas yang bertutup. Bak kata founder, dia tau masalah kita ni lepas dah cuci muka ke, cuci badan ke akan biar je bercampur dengan sabun lain. Jadi dia bagi bekas ni siap-siap supaya korang senang nak simpan ataupun nak bawa kemana-mana nanti.

Kebaikan sabun oat:
  • Mencerahkan kulit
  • Menyihat dan menghaluskan kulit
  • Melembabkan kulit
  • Melembutkan kulit
  • Detox kulit yang rosak akibat penggunaan kosmetik
  • Pelindung cahaya matahari
  • Menghilangkan parut jerawat
  • Mencegah pertumbuhan jerawat
  • Memberi nutrien kepada kulit
  • Menghilankan kesan jerawat dan jeragat
Selain daripada sabun oat, ada juga sabun green tea, kunyit campur madu, green tea campur oat, madu asli dan juga koko. Senarai manfaatnya seperti gambar di bawah:






Testimoni sabun boleh baca dekat --> SINI

Scrub kopi


Keistimewaan scrub ZM beauty :
  • Tesktur scrub yang halus dan lembut
  • Tidak meninggalkan kesan pedih @ luka bila kita guna
  • Wangi 
  • Melembabkan kulit
  • Membekalkan vitamin pada kulit
  • Puashati guna sebab banyak & murah...

Fungsi /Kebaikan SCRUB :

  • Menghilangkan parut jerawat & jeragat 
  • Mencegah dan mengurangi kerutan di kulit 
  • Menghaluskan Kulit 
  • Mampu menghilangkan bekas jerawat, belak2, dan noda hitam 
  • Mencegah timbulnya jerawat 
  • Melembabkan kulit
  • Membantu menghilangkan sel kulit mati
  • Dapat memperbaiki peredaran darah dan memecah lemak di tubuh yang dapat menimbulkan selulit 
  • Menghilangkan bau badan 
  • Menghilangkan selulit
  • Meneutralkan kulit yang teriritasi
  • Bermanfaat sebagai detoksifikasi tubuh
  • Memberikan nutrisi pada kulit


KELEBIHAN & FUNGSI OLIVE OIL :

  • Mengatasi kulit pecah pecah
  • Melembabkan kulit wajah
  • Menjaga kelembaban kulit secara menyeluruh
  • Mengangkat sel kulit mati
  • Mencerahkan dan menyegarkan kulit wajah
  • Menghilangkan tanda tanda penuaan, terutama pada wajah
  • Menghilangkan kantung mata
  • Mengatasi wajah berminyak


Cara guna :
-Basahkan permukaan kulit dengan air biasa
-Keluarkan sejumlah scrub yang diperlukan untuk digunakan sahaja & masukkan ke dalam bekas lain
-Lumurkan scrub pada muka & bahagian2 lain yang diperlukan
-Jangan campurkan scrub dengan air(scrub akan melekat pada permukaan yang basah)
-Ratakan scrub, biarkan scrub selama 15minit untuk meresap kedalam kulit
-Selepas 15mint gosok scrub secara lembut bagi membuang kekotoran yang melekat di kulit
-Bilas dengan air bersih

Bahan - bahan : 
Gula bertapis,Olive oil,lavender oil,koko,vitamin E

Berat :
200gram

Disclaimer :
Scrub ZM beuty boleh digunakan dengan kerap kerana ia tidak akan meluka atau menyakitkan kulit anda

Petua :
Basahkan muka selama 5minit dahulu sebelum memulakan proses scrub untuk memudahkan daki dan sel kulit mati tertanggal ketika proses scrub. Jangan gosok terlalu kuat dan biarkan scrub berada diatas muka lebih lama untuk kesan yang optimum

Harga : 

RM 20.00 exc postage

Testimoni KJ :
KJ dah guna dah scrub ni. Dia punya bau. Perghhh.. Buat perut menggelodak wey. KJ ni dah peminat tegar kopi. Dapat pulak bulan puasa ni scrub kopi sental dekat badan. Fresh betul rasa dia.

Badan si Firash pun KJ sental jugak. Puas hati dapat sental daki budak kecik tuh. Mula-mula memang dia macam geli je tengok scrub tu. Tapi lama-lama dia pulak menyerah nak kena sental. Hehe.

Selain daripada kopi, ada juga scrub oat, green tea dan koko.




Kalau korang nak dapatkan sabun dan scrub ni boleh hantar whatsapp dekat nombor :
6011-32484182 Zuraini
Official website : www.zuraini.com


May 29, 2017

iBawal: Soraya 2017 Parfum Flora & Fauna

Assalamualaikum semua,

Entri hari ni khas untuk pencinta tegar tudung bawal macam KJ. Eh, eh, yang tak pakai tudung bawal pun boleh jatuh cinta tau kalau baca entri KJ ni sampai habis.


Tudung jenama iBawal mula menembusi pasaran tudung borong sejak Nov 2015 dan sehingga kini kami sudah ada 7 koleksi yang hanya boleh didapatkan secara ekslusif daripada stokis dan ejen kami di seluruh Malaysia, Sabah & Sarawak, Brunei, Singapura, San Francisco dan Riyadh.


Sebanyak 20% keluaran tudung kami adalah untuk pasaran antarabangsa dan kami membuka peluang perniagaan kepada semua resellers Bumiputera untuk menjual tudung kami pada modal yang rendah. Kami juga mengajar semua stokis dan ejen kami cara pemasaran online dan teknik menjual, serta aktiviti pemasaran jenama kami tidak putus, aktif dan konsisten secara social media, majalah dan suratkhabar.


Tudung iBawal terkenal dengan kotak 'Powerbank' packaging istimewa sebagai branding jenama kami. Tudung iBawal juga terkenal sebagai tudung dengan design tersendiri, kualiti terbaik, tidak perlu gosok dan yang paling istimewanya dengan koleksi Soraya 2017 Parfum Flora & Fauna ini, tudung koleksi ini didatangkan dengan haruman ros dan tropikal yang kekal. Kami telah membuat pembaharuan pada pembuatan tudung koleksi ini menggunakan nano technology yang membuatkan bau atau haruman tudung kekal walaupun selepas basuhan.

Testimoni dari KJ sendiri, KJ terus terang bagitau yang KJ memang dah jatuh cinta dengan tudung ni. Dahlah wangi, senang nak bentuk, tak payah nak gosok pula tu. Masa ni KJ nak ikut suami pergi pasar lambak. Dah kelam kabut sangat tudung ni je yang sempat KJ sarung.

KJ ingat susah nak bentuk tudung ni. Tapi bila dah pakai sedang-sedang elok je dia terletak. Macam tudung kain cotton lah. Tapi material tudung ni kain satin. Cantik dan mudahkan.

KJ menggayakan koleksi Soraya 2017 design Merak. Lembut je warna dia. Memang kena betul dengan KJ kan kan kan. Hehehe.. Sebenarnya ada banyak lagi corak dan warna yang menarik. Kalau nak cuci mata, korang boleh pergi ke website iBawal.com ye.

Kalau korang nak dapatkan tudung ni, boleh klik dekat sini --> iBawal
Sehelai cuma RM 55.00 sahaja.
----------------------------------------------------------------------------------------------
iBawal memberikan keistimewaan pada koleksi Soraya 2017 dengan tudung wangi haruman kekal yang diilhamkanoleh kecantikan seni alam tropika Malaysia. Soraya memperkenalkan bunga tempatan dan tumbuh-tumbuhan yang unik dan tersendiri menjadikannya rekaan tudung yang indah.

Penghargaan kepada alam telah menginspirasikan Soraya untuk membawa unsur-unsur kehidupan fauna khas dalam koleksi hijab wangi ini. Alami aroma manis bunga mawar dan tropika, menyerlah kewanitaan, daya tarikan dan gaya sopan cantik dengan Soraya 2017 Parfum, Flora & Fauna.

Koleksi Soraya 2017 Wangi, Flora dan Fauna boleh didapati secara eksklusif dari stokis dan ejen iBawal. 
Best regards,Azleen SolihaSofris Hijab Sdn Bhd

May 16, 2017

Rahsia Pecah Lemak Secara Semulajadi dengan STEA

Siapa dekat sini suka dengan teh hijau? Dulu masa zaman sekolah lagi, KJ memang suka dengan bau teh hijau. Bau dia sangat-sangat menyamankan. Sampaikan sabun mandi, syampu rambut dengan pencuci muka pun KJ cari yang ada teh hijau. Nampak tak betapa obsesnya KJ dengan teh hijau.

Tapi sekarang ni, teh hijau bukan sahaja boleh membersihkan luaran kita, tapi dalaman pun dia boleh tolong bersihkan. Seronoknya.
Kelebihan teh hijau:
  1. Membantu dan mengawal paras gula dalam dalam darah. Sesuai untuk pesakit diabetis.
  2. Para saintis percaya teh hijau memberi manfaat kepada saluran dan injap darah. Saluran darah akan menjadi tenang dan stabil. Ianya sekaligus akan mengurangkan risiko serangan saki jantung.
  3. Teh hijau dipercayai mengurangkan risiko barah esofogus. Ia juga dipercayai mampu membunuh sel barah tanpa mengganggu sel-sel sihat yang lain.
  4. Mengurangkan tahap kolestrol jahat dalam badan
  5. Mengurangkan risiko penyakit Alzhaimer dan Parkinson.
  6. Satu kajian menunjukkan bahan kimia antioksida dalam teh hijau boleh membunuh bakteria dan virus yang menyebabkan jangkitan pada tekak, karies gigi dan masalah gigi yang lain.
  7. Asid amino yang terdapat dalam teh bertindak untuk memberikan perasaan tenang kepada peminum teh.
  8. Kajian terhadap teh hijau mendapati ia mampu mengelakkan dari penularan penyakit berjangkit.
Dan untuk itu, KJ nak suggestkan korang cuba minum STEA, Teh Hijau Asli ni. KJ sendiri dah rasa perbezaan ketara yang KJ dapat lepas minum teh hijau ni.


Badan KJ rasa lebih bertenaga dan ringan. Dalam usia KJ sekarang ni, KJ perlukan makanan tambahan untuk memastikan supaya tenaga KJ sustain sampai malam. Siang KJ perlu bekerja, ditambah pula dengan perjalanan pergi dan balik yang agak jauh. Bila dah balik kerja pula KJ perlu menguruskan rumahtangga KJ. 

Mana nak layan anak dan suami, nak mengemas lagi, memasak lagi dan KJ memang sangat-sangat suka dengan bau teh hijau ni. Betul-betul menenangkan tau.


Kebaikan STEA:
  1. Mengawal berat badan
  2. Meningkatkan metabolisme
  3. Meningkatkan tahap pengoksidan dan pemprosesan lemak
  4. Membantu mengawal paras glukosa
  5. Menjaga saluran darah lebih stabil dan lancar untuk mengawal tekanan darah
  6. Mengurangkan risiko penyakit kanser
  7. Mengawal kerosakan gigi dan bau nafas
  8. Agen anti kemurungan / Anti depression
  9. Agen anti virus dan anti bakteria
  10. Penjagaan kulit / anti aging
Testimoni pengguna:
Ini adalah testimoni daripada penjual STEA ini sendiri. Dia minum STEA ni secara konsisten dan hasilnya, ha korang tengoklah sendiri.

Amacam? Dah termotivasi ke belum? Korang jangan tak tau pula yang STEA ni juga merupakan agen detoks yang paling berkesan.

Harga:
RM60.00

Cara Penyediaan:
Rendam 1 uncang teh Stea bersama air panas dan biarkan selama 3 - 5 minit sebelum diminum.
Tips: Uncang teh ini boleh digunakan 2 atau 3 kali. Jadi jangan terus buang selepas digunakan.

Beli dekat :
Facebook : www.facebook.com/adlinadnan
Facebook page : www.facebook.com/adlinslimbeauty
Instagram : www.instagram.com/adlinslimon9

Ataupun kalau korang dekat area Negeri Sembilan, boleh whatsapp dekat nombor +6016-320 2444. InsyaAllah agen Negeri Sembilan boleh terus COD depan pintu rumah korang.

Terima kasih sudi singgah.
Wassalam.

May 15, 2017

Kedai Emas Online Yang Dipercayai

Hai semua,

Saya percaya ramai antara kita yang suka sangat shopping online. Sebab saya sendiri pun sangat suka membeli-belah dalam talian. Sampai satu tahap tu rasa macam ada yang tak kena je kalau tak shopping online ni. Hehe.. bahaya betul.

Tapi, pernah tak korang beli emas online? Hah! Saya sendiri takut nak beli emas online ni. Takut kena tipu. Takut emasnya kurang gram. Huish.. Yang paling takut sekali boleh ke kita percaya dengan peniaga yang jual emas secara online ni?

Harini, saya nak kenalkan dengan anda-anda semua pasal satu kedai emas lelong. kalau dah namanya lelong tu mestilah murahkan. Hah! Macam tak percaya je kan. Iya, percayalah. Kedai tu memang wujud. Cuba korang search dekat sini --> kedai emas murah ataupun sini --> kedai emas lelong.

Ha.. Nampak tak. Dunia dah canggih dah sekarang. Kalau korang nak tau lagi, kedai emas ni bertempat di Kuala Terengganu. Beruntungnya jadi orang Terengganu dapat beli emas murah-murah.



Eh! Kita pun tumpang untung juga tau. Sebab syarikat ni menyediakan perkhidmatan menjual emas secara atas talian. Kedai emas ni pun dah memang viral di Facebook.

Ada bermacam-macam design terkini yang kedai ni tawarkan. Korang pun boleh pilih-pilih dulu sebelum buat keputusan nak design yang macamana. Tapi kita ni orang perempuan kalau dah pilih mesti kena beli. Kalau tak nanti tidur malam tak lena. Asyik termimpi-mimpi je. Hehe







Amacam? Dah tergoda ke belum. Untuk maklumat lanjut mengenai kedai emas MAYA ni, korang boleh terjah Facebook dia dekat link bawah ni.
Facebook page: https://www.facebook.com/KedaiEmasLELONGMaya

5 fakta mengenai Kedai Emas Lelong MAYA.
  1. Emas dari KEDAI EMAS LELONG MAYA ini bukan emas pajak yang tidak ditebus atau tidak diambil oleh pemilik asal.
  2. Pemilik KEDAI EMAS LELONG MAYA menamakan nama ini dengan nama EMAS LELONG dengan harapan untuk memberi persepsi  atau tanggapan kepada orang ramai bahawa dengan perkataan LELONG itu menunjukkan harga emas itu murah.
  3. Sememangnya harga emas yang KEDAI EMAS LELONG MAYA jual adalah sangat-sangat murah berbanding harga pasaran emas semasa hari ini RM190/gr. Tetapi kedai emas lelong jual RM169.80/gm.
  4. Semua barang-barang kemas yang ada di kedai EMAS LELONG MAYA adalah emas baru. Fresh dari ladang kilang.
  5. Paling menarikdi kedai EMAS LELONG MAYA adalah kesemua design emas adalah yang paling terkini dan jarang ditemui di kedai emas yang lain.

Kalau warga Terengganu nak terjah terus kedai emas MAYA ni, boleh terus ke alamat di bawah:
No.105A, Jalan Hiliran, Chabang Tiga - LOKASI BERHADAPAN PEJABAT POS
CHABANG TIGA
Kuala Terengganu 21000
No Telefon: 012-910 9215

Website rasmi;
www.kedaiemaslelong.com
Waktu operasi kedai: 10am-6pm

Terima kasih sudi baca.
Wassalam.

May 11, 2017

Review : DEOPROCE Lap Therapy Mask Pack

Hai korang,

Harini saya nak kenalkan dengan korang satu barang kecantikan yang sangat-sangat baik untuk kulit muka. Kalau bercakap pasal kecantikan ni siapa yang tak suka kan. Bukan perempuan je, lelaki pun suka tau. Yang paling menarik sekai, barang ni buatan Korea. Ha... siapa yang nak kulit flawless macam artis Korea tu korang patut baca entri saya sampai habis ye.

DEOPROCE Lap Therapy Mask Pack


deoproce lap therapy mask pack
Untuk mask pack ni dia ada 2 pilihan untuk korang pilih.
1/ Placenta Soothing
2/ Swallow's Nest Aqua

Sebelum kita tengok apa yang terkandung dalam mask pack ni, jom kita berkenalan dulu dengan jenama DEOPROCE ni.

DEOPROCE ni adalah satu jenama yang datangnya daripada negara Korea. Bahan-bahan yang digunakan untuk membuat sesuatu produk tu semuanya berasaskan dari bahan-bahan yang organik. Ianya dicipta sesuai untuk kulit wanita-wanita di Asia.

Matlamat mereka adalah untuk menghasilkan dan membekalkan kosmetik yang mengandungi pelbagai jenis bahan semulajadi. Kualiti produk mereka juga telah mendapat pengiktirafan daripada negara-negara di Asia.

DEOPROCE Lap Therapy Placenta Soothing Mask Pack
deoproce lap therapy mask pack
Placenta soothing ni mengandungi plasenta kacang soya dan juga ekstrak teh hijau. Sangat sesuai untuk menyegarkan kulit yang sensitif. Ianya bertindak secara lembut dan semulajadi.

Ianya kaya dengan nutrion untuk membaiki dan mengembalikan semula kulit yang sihat. Ianya melembabkan dan membantu mencegah kulit daripada sebarang pencemaran udara.

DEOPROCE Lap Therapy Swallow's Nest Aqua Mask Pack
[gambar]
deoproce lap therapy mask pack

Swallow' Nest Aqua ni pula mengandungi sarang burng layang-layang dan juga ekstrak aloevera. Pack yang ini sesuai untuk melembabkan kulit dan mencegah kulit daripada pencemaran udara.

Ianya juga dapat menyelesakan kulit sensitif menjadi lebih lembut dan semulajadi. Memberi tenaga untuk mengembalikan kulit yang letih dengan memberikan kesan bersih dan bersinar.

Cara Penggunaan:
Macam yang korang nampak. Pack ni datang dengan ampoule dia sendiri. So, korang kena koyak dulu pack ampoule ni, lepas tu sapu dekat muka dan tunggu sampai ianya menyerap. Kemudian baru korang tepek mask.
deoproce lap therapy mask pack

deoproce lap therapy mask pack

deoproce lap therapy mask pack

deoproce lap therapy mask pack
Tunggu sampai ampoule ni menyerap dekat kulit muka baru letak mask
Mask ni sejuk je bila letak dekat muka. Rasa sejuk dia tu buatkan korang nak terlelap. Ah! Lelap ajelah sekejap. Waktu rehat ni kan.
deoproce lap therapy mask pack

Oh ye, saya cuba pack ni masa dekat pejabat. Boleh buat dekat mana-mana je. Yang penting selesalah dekat korang.
deoproce lap therapy mask pack
Kulit saya rasa segar dan lembab je. In love sangat.
Tadaaaa... Nilah hasilnya. Segar je rasa muka ni. Semangat nak sambung buat kerja balik.
deoproce lap therapy mask pack

Untuk maklumat lanjut dan pembelian, korang boleh pergi ke website HiShop.com ataupun klik link dekat bawah ni:
DEOPROCE Lap Therapy Placenta Soothing Mask Pack
DEOPROCE Lap Therapy Swallow's Nest Aqua Mask Pack

Harga:
RM 6.90

Bagi menghargai pembaca blog saya ni, saya nak bagi extra diskaun. Cuma masukkan kod JULIA dekat ruangan 'Enter Discount Code'. Contoh macam dekat gambar bawah ni ye. Dan korang boleh dapat 10% daripada jumlah produk tu. Selamat membeli-belah.

Terima kasih sudi singgah.
Wassalam.

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign