3 October 2018

Senarai Peserta - Blog Walking Segment by KasihJuju
Alhamdulillah, ramai juga yang join segmen yang Juju dah lama tak buat ni. Okeh sekarang tibalah masanya untuk kita sama-sama blogwalking ya. Di zaman blog sekarang ni orang kata pepatah mat salleh yang berbunyi "What You Give You Get Back" tu sangat sesuai. Maklumlah, kalau kita yang tak mulakan dulu, yang lain takkan nak datang. Samalah dengan komen di posting blog. Kalau kita yang tak komen dulu, tuan punya blog pun tak mahu datang tempat kita. Ye tak? Hehe..

Senarai Peserta;

10/ http://www.ceriteraibu.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

11/ http://www.shikinrazali.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
12/ http://www.adianiez.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
13/ http://www.mialiana.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
14/ http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2018/09/blogwalking-segmen-by-kasihjuju.html
15/ https://z3tty.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

16/ https://www.rasadantips.com/2018/09/blog-walking-segmen-by-kasihjuju.html
17/ http://www.sayidahnapisah.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
18/ http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
19/ http://bercakapdenganbintang.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
20/ https://www.fatinsyaza.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasih-juju.html

21/ http://www.ciktie.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
22/ https://akuainkausiapa.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
23/ http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
24/ http://www.papaglamz.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
25/ http://penselduabee.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

26/ http://www.huhahuhajerr.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
27/ http://www.aimanabdullah.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
28/ http://balqisbutnotbalqis.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
29/ https://madey09.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
30/ http://thejagungspirasi.blogspot.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html
31/ http://www.syazaredzuu.com/2018/09/blog-walking-segment-by-kasihjuju.html

Sila maklumkan dekat Juju kalau ada nama yang tertinggal ya. Okeh jom kita blogwalking......
Terima kasih banyak-banyak support segmen Juju. Sambutan sangat-sangat menggalakkan macam ni InsyaAllah boleh Juju buat giveaway pulak ya. 




30 September 2018

Blog Walking Segment By KasihJuju
Blog Walking Segment By KasihJuju l Hai korang, dah lama sangat Juju tak buat segmen dekat blog ni. Engkorang tu entah ingat lagi ke tidak dekat Juju ni ha. Hehe.. Gurau je. Jadi sementara Juju tengah free ni (free ke? Mampus kang kejap lagi bos jumpa blog anak buah dia!), Juju nak buat segmen yang simple untuk korang semua join.



Syarat Penyertaan:
  1. Wajib ada blog.
  2. Buat satu entri bertajuk: Blog Walking Segment by KasihJuju
  3. Letakkan banner segmen dan link kan semula ke entri ini,
  4. Follow blog Kasih Juju,
  5. Follow Facebook Page Blog Kasih Juju -->  
  6. Follow Instagram Helmi Julia di www.instagram.com/helmijulia
  7. Publish dan tinggalkan link anda di ruangan komen entri ini sahaja.
Segmen ini bermula dari 19 September 2018 hingga 30 September 2018 jam 11.59pm

Ataupun korang boleh copy dan paste coding dibawah ni diruangan HTML,

Di akhir segmen ini nanti Juju akan buat satu entri lain untuk kita sama-sama blogwalking ye. Juju pun dah rindu sangat nak jalan-jalan dekat blog kawan-kawan blog Juju ni ha. Kekangan kerja dekat office ni membuatkan Juju tak sempat nak buka blog sorang-sorang. Minta maaf ya kalau Juju tak terjah blog korang. 

23 September 2018

Beauty Giveaway By Mrs Pip

syarat syarat BEAUTY GIVEAWAY BY MRS PIP

1. Post banner di atas dalam entry korang dan backlink kan ke entry mrs pip ni
2. Tulis tajuk entry korang Beauty Giveaway By Mrs Pip
3. Follow blog mrs pip ni
4. Follow IG mrs pip >>> mrspip18 <<<
5. Follow facebook page mrs pip >>> mrspip18 <<<
6. Follow Twitter (jika ada) >>> mrspip18 <<<
7. Kena karang sedikit ayat untuk mrs pip ... cer bagitau mrs pip
    >>> apa yang korang suka mengenai blog mrs pip?
    atau
    >>> ada apa-apa soalan yang korang nak tahu mengenai mrs pip tak?

8. Giveaway ni berlangsung dari ianya dipublish , dan akan tamat pada 6 Oktober 2018.

Okeh, Juju nak komplen sikit blog Mrs PIP ni. Eh bukan komplen. Lebih kepada pendapat je sebenarnya. So overall Juju suka sangat dengan blog Mrs PIP ni sebab:
- loading laju
- tidak terlalu padat dengan gadget
- sedap mata memandang

4 July 2018

SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ

1. Follow blog Ejulz / Aerill Hassan / ShirVen / Shafyqah
2. Follow Instagram Ejulz / Aerill Hassan / ShirVen / Shafyqah
4. Buat entry bertajuk “SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ”
5. Tampal banner kat atas pada entry korang dan backlink ke entry segmen ni.
6. Nyatakan kerja partime yang korang sedang buat / suka buat / dalam perancangan nak buat / sekiranya korang memerlukan pekerja partime dari kalangan blogger (Nyatakan sekiranya ada. Kalau tak ada abaikan ^_^)
7. Hanya terbuka kepada blogger yang menetap di MALAYSIA sahaja ^^

Segmen tamat pada 31 JUL 2018..

22 May 2018

Mystery Giveaway by Flavnesz

Korang, jom ramai-ramai support giveaway ni ye. Klik je dekat banner untuk ke blog Flavnesz. Semoga murah rezeki kita semua :)

21 May 2018

Giveaway RamadhanRaya 2018 by aerillhassan

Syarat-syarat peraduan :-

1. Follow Blog Sponsor


2. Follow Instagram Sponsor


3. Add Google Plus Sponsor


4. Like Facebook Page

 

5. Buat satu entri bertajuk "Giveaway RamadhanRaya 2018 by aerillhassan"

6. Copy dan paste kan banner di atas, backlink kan banner tersebut kepada entri ini.

7. Publish entri tersebut