Memaparkan catatan dengan label segmen. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label segmen. Papar semua catatan

19 Februari 2019

Giveaway Cash Blogger Malaysia

Selasa, Februari 19, 2019 4
Hello Blogger Malaysia!

Elih dengan kerjasama blogger Cik Akak nak berkongsi sedikit rezeki dalam Giveaway Cash Blogger Malaysia bermula pada 13 Febuari 2019 (Rabu) sehingga berakhir pada 27 Febuari 2019 (Rabu) jam11:59 malam.

Giveaway ini akan berlangsung selama 2 minggu sahaja, bloggers sekalian perlu cepat kalau tak nak terlepas peluang memenangi hadiah bertuah giveaway ini. "Tuah ayam nampak dikaki, Tuah manusia siapa yang tahu"!



Syarat Penyertaan Giveaway & Hadiah Giveaway boleh semak di Blog Elih Japahar atau klik banner diatas.

Marilah join beramai-ramai. Giveaway ini dianjurkan oleh www.elihjapahar.net [ Elih Japahar ] dengan kerjasama www.sweetyzhanieyz83.blogspot.com [ Cik Akak ]

** support giveaway ini ya, thanks!



11 Februari 2019

Giveaway PantangPlus.com Di Mialiana.com

Isnin, Februari 11, 2019 6
PantangPlus.com – Pakej berpantang selepas bersalin

Baca kisah benar ini dulu, dari pengasas PantangPlus, Puan Zamzana Mohd Arifin:

Semasa berpantang anak pertama, ada seorang makcik tukang urut selepas bersalin ini, mengurut belakang saya dengan kaki dia. Tiba-tiba, dia tergelincir sebab berminyak. Dipendekkan cerita, tulang belakang saya hampir retak. Saya terpaksa buat ‘check-up’ dengan doktor pakar selama 6 bulan.


Kini, boleh ‘booking online

Antara sebab PantangPlus diwujudkan, saya tidak mahu orang lain merasai keperitan berpantang kerana salah pilih tukang urut wanita. Di PantangPlus, semua bidan atau tukang urut selepas bersalin kami disaring terlebih dahulu, terlatih, berpengalaman dan mempunyai sijil. Paling penting, semuanya orang tempatan.


Di PantangPlus juga, pakej berpantang kami lengkap, termasuk penjagaan ibu, penjagaan bayi dan makanan pantang. ‘Confinement lady’ akan menjaga dengan penuh kasih sayang. Boleh lihat senarai penuh servis di laman web kami.

Pelanggan dari luar negara

Atas kesedaran ramai ibu-ibu muda tentang kepentingan berpantang, tempahan bukan sahaja datang dari Malaysia. Malahan dari Singapura, United Kingdom, Australia dan UAE.

Pesanan kami, jaga badan elok-elok semasa berpantang selepas bersalin. Barulah badan sedap, hati tenang!


Giveaway ini dianjurkan oleh PantangPlus.com dengan kerjasama Mialiana.com. Hadiah wang tunai sebanyak RM300 untuk dimenangi. Sila klik banner untuk join.

Read more: http://www.mialiana.com/2019/02/giveaway-pantangpluscom-di-mialianacom.html#ixzz5fB6xLtzE

9 Februari 2019

BIRTHDAY GIVEAWAY BY YAYAAZURA.COM

Sabtu, Februari 09, 2019 7


Hai korang,

Harini Juju nak join segmen dari blogger Yaya Azura. Senang je syarat-syarat segmen ni. Korang boleh klik je banner dekat atas tu untuk ke entri segmen dari tuan blog tu ya.

So, ucapan Juju untuk Yaya Azura
1stly Juju nak ucapkan selamat menyambut hari kelahiran yang ke ......? Tak dinyatakan pula berapa umurnya. Hehe. Semoga Yaya Azura terus sukses dalam dunia blogging ini dan sentiasa diringankan rezeki. Semoga segala urusan Yaya dipermudahkan dan peroleh kebahagian di dunia dan di akhirat. InsyaAllah.


Segmen ini berlangsung sepanjang bulan Februari ni. So mana yang nak join tu sila join laju-laju tau. Hadiah yang Yaya Azura bagi ni pun menarik sangat-sangat. 

9 Januari 2019

BIRTHDAY GIVEAWAY BY MYA ROSLI

Rabu, Januari 09, 2019 6

Hai korang,
Jom join segmen dari Mya Rosli ni. Simple je arahan dia. Dia minta wish birthday je. Ok here we go:

Dear Mya, selamat hari lahir yang ke - ??, semoga dikurniakan kesihatan yang baik, rezeki yang melimpah ruah dan mendapat rahmat dari Allah swt. Semoga apa yang dihajati tercapai dan terus sukses dalam berblog ya.

Okeh, kalau korang nak join boleh klik je banner dekat atas ni ya. Good luck for me :) 

6 Januari 2019

4 Januari 2019