Kasih Juju: sgshop

Showing posts with label sgshop. Show all posts
Showing posts with label sgshop. Show all posts

June 20, 2017

Giveaway RM1000 By Solehah Shamsuddin & SGShop Malaysia


SGSHOP username: helmijulia
Id blog: julia jamaludin
Fb: www.facebook.com/juliajamaludin
Ig: www.instagram.com/helmijulia

Korang, jom join segmen solehah shamsudin ni. Senang je syarat penyertaan dia. Last day harini. Join cepat yok.

Terima kasih sudi baca.
Wassalam.

June 8, 2017

RAMADHANGIVEAWAY bersama SGShop Malaysia

sofie, giveaway, sgshopmalaysia

Barang yang KJ nak beli di website SGShop Malaysia ni adalah;
Tadaaaa, mini projector. Kalau ikut pada spec dia, kita boleh connect mini projector ni dengan pendrive. Hah nampak? Tak payah dah beli tv. Letak je mini projector ni dalam bilik, lepas tu boleh pancarkan terus ke dinding. Jimat ruang wey. 

KJ cuma perlu tambah RM 31.94 je lagi kalau KJ terpilihlah untuk menang giveaway ni. Tapi nak lah menang. Hehe, harapnya bertuahlah blog KJ ni.

June 6, 2017

SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO

SGshop Malaysia
Hai korang.. KJ join lagi segmen dari SGShop Malaysia ni. Mohon jangan jemu ye. KJ nak support rakan-rakan blogger. Korang pun jomlah support segmen ni. Klik je banner kalau nak join ye. Senang je syarat penyertaan dia. 

Barang yang KJ nak sangat beli dekat SGShop Malaysia ni ialah.......

Mini projector. Seronoknya kalau betul-betul dapat beli projektor ni. Memang dah lama sangat mengidam ni. Ni kalau mengandung mesti anak dah ngences. Haha. Senang ada projektor ni. Boleh tengok movie dalam bilik je. Tak payah dah tengok guna cd player. Dunia sekarang bertambah canggih.

June 5, 2017

SGshop “Jom Shopping!” Contest


Untuk giveaway kali ni, ada soalan yang perlu dijawab. Ada 2 soalan je pun. Jom kita jawab beramai-ramai ye.

1/ Apakah servis yang SGShop tawarkan?

 SGShop menawarkan pembelian secara borong. Ye betul. Secara borong. Kalau korang tak percaya boleh baca dekat -->http://www.ayueidris.com/2016/09/cara-beli-barang-borong-di-taobao.html Satu advantage untuk peniaga-peniaga dekat luar sana yang mencari barang yang murah tetapi berkualiti.

2/ Senaraikan 3 item yang anda mahu beli di SGShop Malaysia dan berikan sebab kenapa anda nak beli item tersebut.

 Projector ni sebenarnya dah lama dah KJ dok ushar-ushar. Memang teringin sangat nak ada projektor sendiri. Lebih-lebih yang boleh connect usb. Senang je nak play movie dengan projektor ni. Tak payah dah beli tv. Hehe..
 Scooter elektrik ni pulak KJ pilihkan untuk si Firash. Disebabkan dia memang suka dengan mainan yang ada tayar ni, jadi KJ nak hadiahkan scooter ni dekat dia. Dalam masa yang sama KJ pun boleh main sekali scooter ni. Haha.. Dulu masa kecik-kecik tak pernah merasa.
Item yang last ni pula untuk encik suami. Dia selalu merungut perut dia dah boroi. Jadi KJ rasa berbesar hati na tolong dia kempiskan balik perut dia tu. Walaupun sebenarnya takdelah boroi mana. Dia je yang berprasangka.

Kalau ikutkan banyak benda yang KJ nak senaraikan dalam ni. Tapi disebabkan tuan blog yang buat giveaway ni minta 3 item je, jadi inilah yang terbaik yang KJ nak buat masa sekarang ni.

Korang yang nak join giveaway ni boleh klik je dekat banner segmen yang atas sekali tu ye.
Terima kasih sudi baca.
Wassalam.

June 3, 2017

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By FarahGlanzDotCom


"Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By FarahGlanzDotCom"


Apa itu SGshop Malaysia?

SGshop merupakan satu laman web shopping online antarabangsa dari China ke Malaysia dengan harga yang murah. SGshop ditubuhkan pada bulan Ogos 2011 dan sebuah syarikat tempatan yang berdaftar serta pakar dalam logistik supaya boleh menerima produk yang dikehendaki untuk dibeli dari laman web e-dagang China. Selain itu, pihak SGshop juga bekerjasama dengan pelbagai pihak bank untuk memastikan bahawa proses pembayaran selamat dan cekap.

Okay, jika u all nak menjadi salah seorang pemenang bertuah ini sila ikuti syarat-syarat seperti berikut:-

Syarat-syarat:-

  1. Terbuka kepada semua blogger 
  2. Copy code HTML di kotak bawah dan paste di blog anda dan tulis entri bertajuk "Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By FarahGlanzDotCom"
  3. Follow Blog:FarahGlanzDotCom | IG:FarahGlanzDotCom | FB: FarahGlanzDotCom
  4. Like Fan Page SGShop Malaysia dan IG: SGshopMalaysia
  5. Nyatakan barang yang ingin dibeli dengan nilai RM100 Shopping Credit tersebut 
  6. Hantar penyertaaan berserta link blog anda di ruang komen di bawah. 

Tarikh Tutup
26 Mei 2017 - 09 Jun 2017
*Senarai pemenang akan diumumkan pada 12 Jun 2017 menerusi random.org

HADIAH :
10 x RM100 Shopping Credit SGshop Malaysia


Info:-Bagi pemenang yang bertuah nanti pastikan anda telah mendaftar akaun dengan SGshop Malaysia bagi memudahkan RM100 shopping credit SGshop Malaysia dikreditkan terus ke akaun anda nanti yer.. All the best and Good Luck!

Ini adalah barang yang saya nak beli di SGShop Malaysia jika saya memenangi RM100





Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign