Kasih Juju: tim infokerjaya

Showing posts with label tim infokerjaya. Show all posts
Showing posts with label tim infokerjaya. Show all posts

April 20, 2017

Buat Sendiri Grafik Design Anda


Assalamualaikum korang,

Nak tanya satu soalan ni, nak buat grafik design yang pantas tak?

Ya lah, kalau nak tunggu designer pro kena tengok juga;
- que design dia. Kalau ramai yang tempah, anda kena tunggu giliran.
 - Tempah hari ni, terus nak dapat design tu memang susahsikit la.
- Lepas dah dapat, mesti anda nak buat sikit sebanyak  perubahan, kena tunggu lagi.

Aduuhh!

Buat sendiri lah :)
Alamak, buat sendiri designtak cantik pulak. Buruk. Errkk!
Jemmm :(

Okeh, cuba tengok ni. Satu software untuk marketer yang nak design cepat.
Diaorang dah compile template banner, header, timeline, infografik bla bla bla yang kita boleh terus edit TANPA PERLU Photoshop.

Cecuba tengok;


Serius naik bulu roma!

Anda tahu berapa anda kena bayar untuk hasilkan banner iklan Facebook?
>> RM70 - RM200

eBook cover?
>> RM50 - RM80

Header blog?
>> RM150 - RM300

Banner iklan online
>> RM200 - RM300

Tu untuk sekali design. Kalau anda nak design baru untuk promosi yang seterusnya?

... bayar lagi
... bayar lagi
... bayar lagi

.
.
Untuk yang bisnes memang dah besar tak ada masalah. Hire seorang grafik designer sebagai staff pun boleh

Tapi untuk yang baru nak mula, tak berapa nak praktikal. Kos tinggi.

Margin dah jadi ciput!
.
.
Sebab tu kita keluarkan tool ini.. SOFTWAREGRAFIK

Ianya adalah software yang membolehkan anda buat sendiri design. Kita dah masukkan ribuan template dalamnya  yang anda boleh EDIT.

Tak perlu pening kepala.

STEP 1: Login ke web software
STEP 2: Pilih nak design apa
STEP 3: Pilih template
STEP 4: Edit dan save!

SIAP!

Cepat dan jimat!

Anda hanya perlu bayar sekali sahaja untuk software ini buat masa sekarang dan boleh guna untuk cipta UNLIMITED design!

April 13, 2017

Tips Untuk Lulus Peperiksaan Online Penolong Pegawai Penerangan S29

Assalamaualaikum semua

Nak tanya ni, ada tak yang dapat tawaran menjawab soalan secara atas talian jawatan Penolong Pegawai Penerangan S29? Kalau yang dah dapat tu, korang dah buat persediaan ke belum? Kalau belum saya ada satu barang nak war-warkan dekat korang nih. InsyaAllah barang ni akan tolong korang masa menjawab soalan tu nanti

Tapi barang saya nih ada syarat. Alamak! Lain macam je bunyinya. Haha.. Bukan syarat apa pun, syaratnya korang kena beli awallah. Kalau beli lambat nanti bila masanya korang nak menelaah pula. 

Image may contain: one or more people and text

Sebelum menjawab soalan-soalan tu korang kena tahu beberapa perkara. Bukan boleh semberono je pilih jawapan. Kalau korang nak semberono je silalah abaikan persediaan diri. Dah confirm tak terpilih punyakan. 

Tapi, untuk korang yang betul-betul serius nak buat persediaan, korang boleh klik dekat;

No automatic alt text available.

Untuk yang dah download, tahniah saya ucapkan. Korang memang pantas. Tak perlu teragak-agak. Masa depan anda akan cerah jika anda membuat persediaan dari sekarang.

Image may contain: 1 person, sitting and text

Yess, korang layak untuk lulus kali ini. Jangan biarkan kegagalan yang lalu terus menghantui hidup korang. Berubah sekarang. Buat persediaan awal. Biarkan je mereka yang tercicir tu. Okeh.

Terima kasih sudi baca.
Wassalam.

April 10, 2016

Pakej Rujukan Peperiksaan Online Pegawai Teknologi Maklumat F41

Assalamualaikum korang,

Psst, korang yang dah apply jawatan Pegawai Teknologi Maklumat F41 dah semak belum nama korang kena panggil untuk turut serta dalam exam online kali ni tak?

Kalau belum semak, silalah semak sekarang. Bukan apa, takut nanti tak sempat nak buat persiapan nak hadap exam tu nanti. Semak di -->

[+] http://e-semakan.spa.gov.my/

Tahniah jika anda dipanggil ke sesi exam Online Pegawai Teknologi Maklumat F41.

Format untuk tahun 2016 sedikit berbeza, ada tambahan seksyen dan aturan seksyen yang berbeza. Ada 3 Seksyen kali ini;
- Seksyen A: Ujian Psikometrik
- Seksyen B: Pengetahuan Am
- Seksyen C: Penyelesaian Masalah

Nampak tak ada sesuatu di sana? Ehehe. Yup, Seksyen A itu dirangka untuk singkirkan seberapa ramai calon. Itu trick nya.

Syukur anda tahu ahaha!

Eh jika anda serius nak berjaya, ini rujukan yang anda perlukan;

[+] http://semakan.info/ptm/24183

Buat persediaan sehabis baik ya. Mungkin ini peluang terakhir anda dipanggil ke sesi exam online ini!

Hah, ni saya nak bagi preview kalau korang nak beli buku rujukan.

  • Penerangan Seksyen A, B & C 
  • 200 Soalan Contoh Seksyen A 
  • 60 Soalan Contoh Seksyen B 
  • 40 Soalan Contoh Seksyen C 
  • 83 ++ Nota Rujukan Pantas 
  • Tips Persediaan Exam 
  • Jawapan Seksyen A, B & C 
  • Jalan Kira Disediakan Untuk Seksyen C
klik untuk lebih jelas
klik untuk lebih jelas
klik unutk lebih jelas

BUAT TEMPAHAN SEGERA DI :

January 7, 2016

Persediaan menghadapi peperiksaan Pegawai Tadbir Diplomatik

Assalamualaikum korang,

SukaGelak nak tanya, korang yang apply jawatan Pegawai Tadbir Diplomatik ni dah cek lom nama korang tersenarai ke tak untuk exam 19 Januari nanti? Kalau korang belum cek, better korang cek sekarang.

Okeh, pada yang dah terpilih tu tahniah diucapkan. Bukan senang nak terpilih. Dalam puluhan ribu yang memohon tu. Terselit juga nama korang. Syabas!

Kalau korang perasan, tahun 2014, tak de panggilan pun untuk jawatan PTD M41 ni. Mesti ramai yang mengeluh.

Jadi sekarang dah ada peluang, manfaatkan sebaik mungkin. Buat persediaan semaksimum mungkin. Macam mana nak buat persediaan? Meh sini SukaGelak nak tolong. Hehe..

Kalau korang nak kan rujukan, SukaGelak ada tak nak cadangkan rujukan lain selain rujukan yang memang dah terbukti membantu lebih 12 000 calon PTD sebelum ni.

Ye, korang kena percaya cakap SukaGelak ni. Dah banyak testimoni. Korang boleh dapatkan di;

[+] http://semakan.info/ptd

Jangan sia-siakan peluang yang ada. Buat persediaan mulai sekarang. Jangan bertangguh lagi okeh. Semoga korang berjaya. InsyaAllah.

October 26, 2015

Preview Rujukan Temuduga Pembantu Penguasa Kastam W17

Pengenalan

Untuk bergelar penjawat awam, anda perlu melalui tapisan temuduga terlebih dahulu menerusi SPA atau Kerajaan Negeri mahu pun Kementerian atau Agensi yang terbabit. Apabila anda telah mengisi borang permohonan jawatan SPA, nama anda akan ditapis dan dipanggil ke sesi peperiksaan dan seterusnya ke sesi temuduga. Untuk menghadiri sesi temuduga, anda perlu tahu beberapa perkara asas dahulu. Oleh itu ebook ini bakal membantu anda untuk persediaan anda menghadapi temuduga nanti.

Untuk makluman anda, ebook ini dibahagikan kepada 3 bahagian dan anda harus menumpukan sepenuh perhatian anda untuk mendapat maklumat sebanyak mungkin sebelum menghadiri temuduga Pembantu Penguasa Kastam W17. Bahagian yang dimaksudkan adalah :

1.      Asas menghadiri temuduga kerja kerajaan
2.      Nota-nota penting Pembantu Penguasa Kastam W17
3.      Contoh-contoh soalan temuduga dan jawapan

Nota 1 : Maklumat Perjawatan (Edaran Umum SPA)

·         Kumpulan: Sokongan
·         Kem/Jab: Kastam Diraja Malaysia
·         Jadual Gaji:
GAJI
MINIMUM
GAJI
MAKSIMUM
KADAR KENAIKAN
GAJI TAHUNAN
RM929.00
RM3,377.00
RM95.00
·         Syarat Lantikan:
o    Sijil Pelajaran Malaysia atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh kerajaan serta kepujian dalam subjek Matematik pada peringkat peperiksaan tersebut;
[ Gaji Permulaan : RM929.00 ] dan
o    kepujian Bahasa Malaysia/Bahasa Melayu (termasuk lulus Ujian Lisan) pada peringkat Sijil Pelajaran Malaysia atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh kerajaan.

·         Deskripsi Tugas:
Bertanggungjawab menjalankan peperiksaan ke atas barang-barang yang diimport / eksport, bagasi-bagasi penumpang yang keluar / masuk di pintu-pintu masuk negara, membuat imbangan daftar-daftar muatan, mengawal pergerakan barang-barang yang keluar/masuk kawasan-kawasan zon bebas, gudang pengilangan berlesen, gudang-gudang berkesan, kilang-kilang eksais, menjalankan tugas-tugas juruwang serta pungutan duti, menjalankan tugas-tugas pencegahan seperti pengintipan, serbuan, rondaan serta penggeledahan kapal/kenderaan dan membantu dalam tugas-tugas pentadbiran biasa.

Nota 2 : Visi Misi dan Etika Kastam
Nota 3 : Fungsi Dan Peranan JKDM
Nota 4 :  Slogan Kastam
.
.
.
Nota 46 : Fungsi Unit Analisis Dan Dasar Cukai
Nota 47 : Fungsi Unit Komitmen Antara Agensi
Nota 48 : ATA Carnet

Nota 49 - 61 Berkaitan GST

Nota 49 : Definisi GST
.
.
.
Nota 59 : Tindakan Kerajaan Untuk Kelancaran CBP
Nota 60 : Kesan CBP Kepada Defisit Fiskal
Nota 61 : Usaha Kerajaan Untuk Menerangkan CBP

51 contoh soalan lazim tentang pembantu
penguasa kastam w17

1.      Sila perkenalkan diri anda. Nyatakan sekali pendidikan dan pengalaman kerja.
2.      Nyatakan di antara tugas-tugas seorang Pembantu Penguasa Kastam.
3.      Nyatakan Visi, Misi dan Etika Jabatan Kastam Diraja Malaysia
4.       
5.       
6.       
7.

Dapatkan Versi Penuh Di :



October 19, 2015

Ingin Dapatkan Contoh Soalan Penolong Akauntan Gred W27?

PERHATIAN KEPADA SEMUA CALON PENOLONG AKAUNTAN W27 PEPERIKSAAN SESI 21 OKTOBER 2015 INI

Firstly, tahniah diucapkan kepada calon yang telah berjaya melayakkan diri untuk ke peperiksaan jawatan tersebut. Ramai yang dukacita selepas beberapa bulan lalu SPA umum tutup ambilan kerajaan. Minggu ini diumumkan ada ambilan untuk jawatan Penolong Akauntan W27

Semak sekiranya nama anda dipanggil melalui link;

Jika anda dipanggil, usah risau kerana rujukan ini bakal membantu anda.

Format ambilan kerajaan berubah lagi kali ini. Ianya akan dilangsungkan secara online
dan hanya mengambil masa tak sampai 3 jam! Ada 3 Seksyen tapi yang paling mengejutkan untuk seksyen C anda diberikan masa 9 SAAT SAHAJA untuk jawab 1 soalan...

Oiii! 9 Saat ja. Hadoi!

Tak nak komen. Tapi anda boleh dapatkan rujukan untuk bantu anda di sini;

Ini memang cara nak singkirkan calon yang sangat ramai. Hanya mereka (ANDA!) yang serius dan
berusaha keras inshaAllah berjaya.
Apa yang ada dalam buku rujukan ini?

1/ Nota ringkas himpunan nota-nota penting berkaitan tugas dan skop jawatan.
2/ Seksyen A. 50 contoh soalan dan jawapan.
3/ Seksyen B. 40 contoh soalan dan jawapan.
4/ Seksyen C. 200 contoh soalan dan jawapan.

Anda serius nak masuk kerja kerajaan?
Jika anda masih belum melakukan pembelian, jualan akan ditutup pada jam 11.59 PM malam ini (ISNIN)

Terus ke;

Pembelian selepas itu tidak akan diterima dan ditolak

p/s; Besar bezanya mereka yang melakukan persediaan dengan rujukan dan tanpa rujukan. Anda di pihak mana? Pilih untuk buat persediaan dengan rujukan.

September 10, 2015

Exam SPA Open Book? Nak lulus ke nak gagal?

Bagaimana dengan persediaan untuk peperiksaan Separa Perubatan korang? Harap semuanya berada dalam keadaan teratur!

Ada yang ambil mudah ke sebab exam ni Online?

Tetapi percayalah, mengikut pengalaman Tim Infokerjaya ianya tak bagi korang 'advantage' besar.

Ini tanggapan calon;

"Open book maa! Waktu exam pun boleh studi. Google ja"

--------------------------------------
Korang akan menyesal kalau buat macam tu - Tim Infokerjaya
--------------------------------------

Korang akan berada dalam keadaan yang 'sangat kalut' kalau korang buat macam tu.

1 - Soalan banyak
2 - Talian internet sangat penting

Kami cadangkan Korang hanya buka browser peperiksaan sahaja.
Jangan buka multiple browser

Lihat apa berlaku pada calon exam online yang lalu. Sistem 'hang + jammed'

Apa yang menyedihkan, ianya tidak berlaku kepada semua calon. Hanya sebahagian sahaja dan majoriti mereka adalah yang buka 'multiple browser' dengan tujuan nak cari maklumat masa jawab exam!

Erkkkk!

Jangan jadi macam ini. Buat persediaan seawal mungkin.

Rujukan ini akan membantu persediaan korang;


Jangan ambil mudah dan jangan biarkan kesilapan ini membunuh potensi lulus korang.

Mungkin ada yang masih ragu-ragu untuk melakukan pembelian Separa Perubatan untuk sesi peperiksaan 14 SEPT ini.

Sebenarnya tiada risiko pun, sebabnya;

1 - Jaminan Pulangan Wang
>> Pembelian korang diberikan jaminan yang kalau korang rasa ianya langsung tidak membantu korang, dalam tempoh 7 hari selepas pembelian korang boleh mohon untuk dapatkan duit korang balik.

2 - UPDATE percuma 3 tahun.
>> Sebenarnya kami nak korang lulus dan tak nak korang berputus asa. Kalau korang gagal tahun ini dan dipanggil untuk exam sesi seterusnya untuk jawatan Separa Perubatan ini, korang tak perlu beli semula rujukan ini. Update PERCUMA selama 3 tahun untuk korang!

3 - Tim Infokerjaya sangat dipercayai
>> Tim Infokerjaya telah membantu lebih 65,000 orang calon sejak tahun 2009. Ini adalah tahun yang ke-7!

Lihat testimoni telus ini. Ada yang lulus dan ada yang gagal. Tapi kami cuba bantu sebaik mungkin. Ini untuk beberapa jawatan SPA tahun 2014 sahaja;

>> Exam Penguasa Kastam

>> Exam Akauntan

>> Exam Pegawai Arkib

>> Exam Penolong Penguasa Kastam

>> Exam Pegawai Teknologi Maklumat

>> Exam Pegawai Penerangan

-----------------------------------------------------
Itu kisah mereka. Macammana pulak cerita korang?

Serius kami nak korang berjaya dan kami ada pengalaman yang mahu dikongsikan dengan korang.

Ada ribuan lagi kisah kejayaan tetapi semua itu tidak bermakna untuk masa depan korang. Langkah untuk berjaya dengan USAHA dan bukan HANYA HARAPAN

Ini antara usaha yang anda perlukan;


Jualan akan ditutup dalam masa terdekat. Buat pembelian sekarang!

p/s Dah bertahun Tim Infokerjaya membantu graduan.

September 1, 2015

Rasminya, anda apprentice NINJA



Ini entri last mengenai "DVD Ninja Affiliate'

Anda perlu mendapatkan ianya sekarang kerana SEBENTAR NANTI ianya akan ditutup jualan.

Buat pembelian untuk tambah pendapatan anda. Untuk keluarga mungkin anak-anak;

[+] http://infotambahan.com/ninja/24183

Harap anda sempat. All da best untuk anda, sahabat yang saya kasihi :) 
--

Maaf. Peluang ini tidak dapat dilanjutkan.

Anda kenal Tuan Zeo Unic? Beliau adalah satu-satunya agen affiliate yang buat jualan konsisten dalam cabaran affiliate yang disertai. 5 Angka komisen adalah biasa bagi beliau.

Anda kenal Tuan Muaz Hadi? Beliau juga adalah orang yang bertanggungjawab menghasilkan jualan besar untuk produk tempatan. 

Ahhh saya tak nak cerita mengenai beliau. Cukup kalau saya sebut beliau adalah speaker untuk program-program keusahawanan di seluruh negara. 

Jika anda mengikuti program usahawan online KPDNKK anda akan jumpa beliau. Program di MATRADE, 
anda akan jumpa beliau. Program di PUIM, jumpa beliau. Bulan lalu program mega BAHTERA pun anda jumpa beliau.

--

Dalam DVD Ninja Affiliate, anda akan belajar dengan 2 orang 'Top Notch' pemasar internet yang memang mempunyai pencapaian hebat untuk mengajar anda.

Peserta Bootcamp Ninja Affiliate ini membelanjakan RM1,600 untuk bersama mereka selama 2 hari dan kini anda diberikan peluang untuk dapatkan rakaman Bootcamp tersebut dengan harga tak masuk akal di;

[+] http://jvsecurepay.com/affiliates/ninja/24183

.. dan harga ini akan tamat pada hari ini. Selepas ini ianya akan ditutup dan dijual semula dengan harga premium yang sepatutnya.

Anda RUGI BESAR jika tak ambil peluang ini. Bukan sahaja pada harga, tetapi pada nilai ilmu dan pengalaman yang didedahkan.

Untuk ekonomi anda, saya syorkan untuk anda;

[+] http://jvsecurepay.com/affiliates/ninja/24183/extra

Salam sukses untuk anda

p/s Strategi 'Triangle of Trust' sangat memukau hati saya!

Terfikir untuk......

Salam Kemerdekaan ke 58!

Firstly, SukaGelak nak mintak maaf dengan korang sebab asik cerita pasal "DVD Affiliate Ninja" sejak beberapa hari ini. Bujkannya apa, SukaGelak nak anda tahu yang produk ini sangat berbaloi untuk korang miliki.
Ianya bukan produk buat duit cepat, skim cepat kaya, tapi ianya adalah satu konten yang 
sangat hebat yang bakal membolehkan korang;

>> Belajar ilmu pemasaran
>> Tahu lubuk duit besar
>> Buat duit tanpa produk sendiri

Ilmu-ilmu ini sebenarnya akan membuatkan bakal pelanggan menganggap anda HERO dan mendengar apa yang anda katakan.

Pendek kata, ianya seperti anda memukau mereka! Itu strategi 'trusted introducer' yang  dikongsikan dalam DVD ini.

Itu paling 'WIN' untuk anda. Tak mahukah anda mempunyai satu SISTEM STRATEGI yang membolehkan anda menjual apa sahaja kepada bakal pembeli anda?

TAPI...

Anda bakal terlepas peluang menguasai ilmu RARE ini kerana ianya bakal ditutup jualannya HARI INI.

Rujuk countdown di laman ini;

[+] 

Ianya akan ditutup dan rahsia-rahsia ini akan menjadi ilmu premium dengan harga yang jauh lebih 
tinggi apabila ianya dibuka semula nanti.

Tak perlu fikir sebab saya dah fikirkan untuk anda. Percaya pada saya, beli produk ini;


Maaf jika link di atas dah tak boleh klik. Ertinya anda terlewat baca blog saya...


Moga sempat. Saya serius

August 30, 2015

Copy & Paste Kod ini dan buat duit!

Ini adalah rahsia yang didedahkan
sendiri oleh Zeo Unic semasa
Bootcamp Ninja Affiliate.

Ianya tidak dirancang, tetapi
dengan tak sengaja beliau menunjukkan
kod-kod rahsia ini yang bertanggungjawab
memberikan boost kepada blog
dan komisen affiliatenya.

Oleh kerana ianya dah masuk dalam
rakaman maka..

.. tidak dapat ditarik kembali

Ianya tiada dalam slide, tetapi
LIVE ditunjukkan semasa kelas.
Lihat apa yang berlaku, peserta
berpusu-pusu mengambil gambar!

http://ajakrakan.com/kodrahsia.jpg

Beliau dah gunakan kod ini 
dan versi ini adalah versi kod
yang beliau dah optimized dan 
dah 'proven winner'

Terus dapatkan kod ini dan boost
komisen affiliate anda;

[+] http://infotambahan.com/ninja/24183/extra

Ini merupakan training affiliate
yang paling komprehensif!

Anda ada 3 hari sahaja lagi sebelum 
jualan ditutup

Sekali lagi jangan berlengah, terus
beli di;

[+] http://infotambahan.com/ninja/24183/extra

Semak di sana ya


August 29, 2015

3 alasan tak nak join affiliate

Anda sudah tahu bahawa pemasaran affiliate merupakan model bisnes yang sangat menguntungkan anda kerana anda boleh dapat komisyen banyak TANPA menjual produk sendiri..

Anda juga dah tahu ramai yang telah berjaya buat duit lumayan setiap bulan secara konsisten hanya melalui pemasaran affiliate..

(Malah ada yang hampir cecah 6 angka setahun!)

TAPI mengapa anda masih tidak tergerak hati untuk mempromosikan produk affiliate?

Adakah kerana anda rasa ianya "tidak mencabar" atau "terlalu susah" untuk anda?

Sepanjang bertahun-tahun kami menguruskan program affiliate Infokerjaya, banyak alasan yang kami dengar dari mereka yang tidak mahu buat duit melalui program affiliate kami..

3 alasan UTAMA yang sering mereka berikan:

#1 - Tiada MASA untuk promosikan produk.
#2 - Tiada DUIT untuk buat promosi berbayar.
#3 - Tak tahu CARA SEBENAR menjual produk.

Sebenarnya banyak sangat alasan yang diberikan tapi sebenarnya ia hanyalah alasan-alasan yang langsung tidak membantu anda untuk mengubah kehidupan anda.

Ini kerana dengan pemasaran affiliate, anda tak perlukan habis banyak masa dan duit untuk promosi produk - anda boleh lakukannya dengan sangat MUDAH, PANTAS & MODAL SANGAT MINIMUM!

Semua ini dibongkarkan secara eksklusif untuk anda dalam DVD Affiliate Ninja - The Nemesis..

Dalam DVD ini ditunjukkan anda langkah demi langkah cara untuk anda menjana duit lumayan melalui pemasaran affiliate dari zero dengan pantas, mudah & berkesan.

Antara yang bakal anda belajar ialah:

- cara buat duit mudah dengan affiliate
- teknik sebenar membina mailing list dari kosong
- teknik penulisan email yang hebat
- strategi jadikan blog sebagai senjata jualan
- teknik promosi berkesan melalui facebook!
..dan banyak lagi!

Kini tiada lagi alasan untuk anda tidak berjaya membuat duit secara online melalui program affiliate! Dapatkan DVD ini sekarang!

Jom jadi ninja jutawan!

August 27, 2015

3 tips kuasai enjin carian

SEO atau Search Engine Optimization ialah strategi, teknik serta taktik yang digunakan untuk tarik limpahan pelawat ke blog anda dengan menguasai enjin carian.
picture source from google image
Pemasaran SEO ini sangat penting kerana banyak trafik yang datang ke website/blog pada hari ini datangnya dari enjin carian Google. Dan pemasaran SEO ini juga percuma!

Bayangkanlah jika blog anda berjaya menguasai tempat teratas untuk carian keyword "forex", pastinya blog anda bakal mendapat banyak trafik yang mencari info mengenai forex.

Dan bayangkanlah jika anda mempromosi produk affiliate di blog anda dan para pelawat tadi membeli produk tersebut dari blog anda..

Bukankah anda akan dapat menikmati komisyen yang lumayan dengan sangat mudah?

Berikut antara 3 tips SEO yang boleh digunakan untuk menguasai enjin carian..

#1 - Tulis content yang baik & mesra SEO
#2 - Jangan abaikan Title, Meta-tags, Meta-Description
#3 - Gunakan keyword dengan bijak dan berkesan

Hanya dengan menulis content yang terbaik dan tepat serta mesra SEO dan melakukan beberapa setting,
web anda pasti mampu menjadi magnet yang menarik lebih ramai pengunjung dari enjin carian.

Nak belajar teknik SEO dan teknik-teknik berkesan yang mampu membantu anda menjana komisyen affiliate lumayan setiap bulan dengan mudah dan pantas?

DVD Affiliate Ninja - The Nemesis ini pasti dapat membantu anda menjana duit affiliate secara konsisten dengan lebih mudah!

Dalam DVD ini, kami akan membongkarkan secara live bagaimana cara sebenar anda mampu menjana wang lumayan dengan affiliate beserta strategi yang terbukti berkesan.

Selain SEO, anda juga bakal mempelajari..

- cara pantas buat duit dengan affiliate
- strategi membina mailing list dari kosong
- teknik penulisan email yang mencairkan hati
- cara jadikan blog sebagai senjata jualan
- teknik-teknik penulisan blog yang mantap
- teknik promosi berkesan melalui facebook,
..dan banyak lagi!

Tak perlu lagi anda habiskan masa, tenaga dan duit semata-mata untuk menyertai program yang belum terbukti menguntungkan anda..

Kerana dengan DVD ini, kami yakin anda pasti mampu menjana duit lumayan setiap bulan secara konsisten hanya melalui internet walaupun anda tiada pengalaman menjual!

Jom ubah blog anda menjadi senjata jualan paling dasyat untuk menjana komisyen yang banyak secara konsisten setiap bulan!

Dapatkan DVD Affiliate Ninja - The Nemesis
 hari ini juga!

Klik untuk maklumat lanjut ---> http://infotambahan.com/ninja/24183

Jom buat duit dengan affiliate!

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign