Kasih Juju

September 10, 2017

Dapatkan Saiz Payudara Idaman Dengan Prime Bust Cream

Siapa dekat sini yang ada masalah dengan aset payudara? Sebelum kita pergi lebih jauh, suka KJ ingatkan yang entri kali ini bukan cerita lucah ye. Hehe..


Kebanyakkan wanita sekarang ni mesti ada masalah payudara tak anjal, kecil atau besar tapi kosong. Selalunya ibu-ibu lepas bersalin mesti ada masalah payudara kendur.

Dah buat macam-macam tapi hasil dia still kurang memuaskan. Mesti rasa frust sangat-sangatkan. Okeh meh sini KJ nak cerita pasal produk terbaik untuk memantapkan lagi aset kita ni.

Prime Bust Cream

Prime Bust Cream (PBC) adalah krim semulajadi yang boleh membantu membesarkan, menganjalkan, serta mencantikkan bentuk payudara wanita.

Kesan boleh dirasa seawal 7-14 hari (denyutan lembut di sekitar payudara).

Cadangan pemakaian sebanyak 3 botol utk kesan pembesaran dan penganjalan yang kekal (sustain the effects)


Cara Penggunaan PBC

  1. Mulakan dengan sapuan lembut secara menyeluruh di seluruh kawasan payudara anda (termasuk daripada otot tepi, kiri dan kanan, dan daripada atas bahagian menghala bahu anda).
  2. Mulakan dengan urutan secara menekan lembut dan menarik otot-otot yang disebut ke atas.
  3. Pastikan urutan tarik menghala ke bahagaian tengah payudara anda (breast center).
  4. Urutan secara membulat (lawan arah jam) di atas center payudara anda atau lebih dikenali sebagai circular motion.
  5. Ulang urutan di bahagian sebelah lagi payudara.
  6. Teruskan urutan selama 3-5 minit untuk setiap belah payudara anda.
Nota:
  1. Wajib digunakan 2 kali sehari (pagi dan malam) selepas mandi.
  2. Dilarang pakai sewaktu datang bulan dari hari pertama hingga hari ke-4 atas sebab hormon tidak stabil. Boleh sambung pakai semula pada hari ke-5.

 Testimoni Pengguna







Kalau korang nak tau, model terkenal seperti Lisaa Pinelli dan Holly Wolf (model majalah Playboy seta cosplayer) pun dah cuba tau produk ni. Nampak tak tahap kepercayaan diorang dengan produk ni.

Korang yang masih ragu-ragu tu meh sini KJ tunjuk bukti dari KKM pula.


Kelebihan PBC
  1. Membesarkan payudara dalam masa yang singkat
  2. Melembutkan dan memantapkan payudara.
  3. Menegangkan kulit payudara bagi mengatasi masalah payudara kendur.
  4. Menghasilkan tisu payudara serta peraliran darah. Tiada bahan aktif dan dijamin selamat dan baik untuk kesihatan anda.
  5. Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

Macam mana? Dah tergoda dengan Prime Bust Cream ke belum? Kalau da tergoda, boleh dapatkan krim ni dekat :
Instagram:  @pbc_hq
Facebook: BeautyMe Cosmetics
Ataupun korang boleh Whatsapp ke: +6011 2717 2016
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pengalaman KJ pula, masa pertama kali guna krim ni KJ suka sangat dekat bau dia. Wangi je. Lepas sapu tu asyik nak bau tapak tangan ke. Sampai husband pun pening gelagat tengok KJ. 

Lepas pakai ni korang akan rasa dingin je. Nak tidur pun rasa tenang. Hehe.



September 8, 2017

Resepi bubur mcd

Perkongsian daripada Facebook --> Viral Media Johor

Saya nak berkongsi resepi asal bubur mcd
Saya bekas pekerja mcd
Pernah masak bubur mcd selama 3 tahun ..😀

Resepi asli McDonald's

Beras hancur jasmin
Dlm periuk cuci beras
(Masukan air masak suam
Tujuan nak cepat masak)
Setiap 10 minit kacau supaya masak sekata ..
10 minit ke 2
Masukan halia hiris 1 sb
10 minit tambah air masak
Kacau sebati
Kemudian masukan stok ayam.. brand Maggie 1/2 cup dlm bubur ..10 minit terakhir sebelum paking dlm mangkuk

..Ayam bubur..
Ayam hiris nipis perap dgn halia(tujuannya sedap dan tidak bau hanyir)
Rebus hirisan ayam
Bersama peranan halia tadi
Dgn 500mlm air rebus sampai masak

Bahan topping bubur mcd
Hirisan daun bawang
Hirisan cili Merah
Minyak bijan
Sukatan 1 sb

kredit resepi ini kepada sis Juniza Johari

September 7, 2017

5th Brick-Versary LEGOLAND Malaysia


Sebenarnyakan KJ tak pernah pun masukkan Legoland ni dalam list tempat untuk dilawati dalam diari hidup. Nak tunggu duit berkepuk-kepuk banyak dalam poket baru KJ boleh fikir untuk menjejakkan kaki ke Legoland ni.

Pernah di awal pembukaan Legoland ni dulu KJ ajak mak jalan-jalan ke sini. Tapi tak masuk punlah. Cuma mengintai terjenguk-jenguk sambil memasang angan-angan bilalah aku dapat berjimba dekat sini.

Dan Alhamdulillah, nampaknya ada rezeki KJ bawa keluarga kecil KJ untuk berhibur dekat sini. Macam mimpi rasanya. Bila KJ bagitahu dekat Firash, muka dia macam takde reaksi je. Hish. Anak ini belum mengerti keriangan yang ada dalam Legoland tu. Tunggulah sampai hari mama bawa kamu ke sini.

Korang pun tunggulah live update dan gambar-gambar riang lagi menyeronokkan yang KJ akan kongsikan nanti. Eh! Bila KJ nak pergi Legoland ni? Ha, tunggu KJ upload gambar depan pintu gerbang Legoland ni nanti ya.

Terima kasih sudi baca.
Wasalam.

COMEBACK GIVEAWAY !


1. Buat entry mengenai "COMEBACK GIVEAWAY"
2. Tampalkan banner "COMEBACK GIVEAWAY"
3. Follow blog cikbelbel
4. Like Facebook Bells Signature dan Instagram Bells Signature (boleh search)
5. Tag 3 kawan fb/blog

Senarai Hadiah:
Ni bawal bidang 45

Ni shawl 1.8 x 0.7

Giveaway ni akan tamat pada 30 September 2017

First Giveaway By Blog Buku Pinky!


Syarat-syaratnya sangat mudah and simple.semudah ABC gitu hahaha..
1.Beralamat di Malaysia.
2.Follow Blog Buku Pinky
3.Follow Google+
4.Buat entry ringkas dan letak banner giveaway ni serta backlink pada gambar.

3 orang pemenang akan dipilih oleh tuan blog,5 orang untuk hadiah saguhati dan seorang untuk entry paling kreatif..100% www.random.org manakala entry paling kreatif tuan blog akan tengok satu2 hehe...Hadiahnya adalah :


Hadiah pertama : RM30
Hadiah kedua: RM20
Hadiah ketiga:RM10
Hadiah keempat: Reload RM5
Hadiah Saguhati (5 Orang) : Bookmark magnet comel

Entry paling kreatif: RM20

Sponsor Giveaway:


Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign