Latest

27 November 2016

Penyelesaian Masalah Asma Abad Ini - Minyak Herba Asmak

Berikut fakta yang MESTI anda tahu tentang produk keluaran MHAMSBApakah KEISTIMEWAAN menggunakan Minyak Herba Asma yang dikenali kini dengan nama Minyak Herba Asmak (MHAM) ?Kami ambil masa yang lama untuk menjalankan R&D minyak ini agar ianya selamat dan berkesan lebih cepat.Kandungan Minyak Herba Asmak yang telah menjalani R&D lebih selamat,lebih suci,tidak "overdose" bahan tertentu dan tidak mengandungi bahan aktif yang tinggi.

Minyak Herba Asmak juga lebih mesra kulit di mana peratusan alahan pada herbanya tersangat rendah.Minyak Herba Asmak lebih cepat menyerap di kulit,sebab itu ramai yang mengakui keberkesanannya jauh LEBIH CEPAT.


Minyak Herba Asmak berangin dan ianya mengikut piawaian yang ditetapkan.Minyak Herba Asmak bukan sahaja berkesan untuk asma, semput, lelah, batuk, kahak, selsema, gigitan serangga, luka, terkena api tetapi juga berkesan untuk sakit perut, bengkak, lenguh, buasir, sembelit, senggugut, membantu melancarkan darah, sakit kepala, migrain, resdung, sakit gigi, strok dan ulser.


Mereka yang mendapatkan Minyak Herba Asmak akan diberikan rundingan cara pakai mengikut masalah yang dihadapi dan biasanya akan dipantau oleh pengedar sah yang mempunyai ID. Malah pelanggan digalakkan berhubung dengan pengedar yang berkenaan sama ada untuk sebarang masalah berkaitan atau berkongsi pengalaman mencuba.


- Kami memberi jaminan kesucian  dan keselamatan produk kepada pengguna.- Pastikan anda mendapatkan minyak dari pengedar sah syarikat Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (MHAMSB) dan jika anda ragu-ragu,anda boleh meminta ID pengedar dari mereka.-Dapatkan minyak ini dari Pengedar  sah yang mempunyai ID  dari syarikat MHAMSB.Kami ada 1300 orang pengedar di seluruh Malaysia dan menerima ratusan testimoni setiap minggu.


Cubalah Minyak Herba Asmak yang original dari syarikat MHAMSB sekarang! 
Minyak Herba Asmak sesuai untuk semua peringkat umur dari yang baru lahir sehinggalah kepada orang tua kerana testimoni yang kami terima menunjukkan keberkesanan pada semua peringkat umur.Malah ada banyak testimoni bayi pramatang juga serasi menggunakannya.

Jom kita tebgok pula testimoni yang dah gunakan minyak ni:Kami akan menggunakan hologram meditag yang sah dari KKM sahaja nanti.Buat masa ini,Minyak Herba Asmak tiada hologram. Hati-hati kerana di luar sana ramai yang mengaku menjual Minyak Herba Asmak, tetapi menipu. Ada perbezaan pada label sama ada yang lama mahupun baru.

Sekiranya berminat nak mencuba atau nak menjadi agen, boleh ke link di bawah atau hubungi terus :

7 comments:

 1. Perkongsian yang amat menarik sekali..
  Kena cuba nanti..

  Posting terbaru AM
  Petua Menghapuskan Jerawat Cara paling Ringkas


  Ikhlas dari
  AlongMisuari.com

  ReplyDelete
 2. Assalamualaikum KasihJuju...Join juga kontest blog yer. Persaingan yang sangat hebat kali ini...Anywa good luck yer... Jmeput singgah blog MYiDEAKiNi yer.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Walaikumslaam..Good Luck juga untuk blog myideakini :)

   Delete
 3. info minyak herba asmak bgus sebagai penawar asma pada bayi..

  ReplyDelete
 4. As'salamualaikum Juju
  Good info.. Nina pun guna minyak herba asmak ni.
  Jemput singgah blog Nina.. kita pun join sama contest:)
  www.ninamirza.com

  ReplyDelete
 5. HI,SAYA DATANG SINGGAH AND FOLLOW SINI :)

  ReplyDelete

“More smiling, less worrying. More compassion, less judgment. More blessed, less stressed. More love, less hate.”
― Roy T. Bennett, The Light in the Heart