Assalamualaikum and salam sejahtera sume.

Nak share gambar ni..
Ini Enchik Kebal namenye..
Lame dah guna kete ni..
Tapi kenape tibe2 aku poyo sangat publish gamba ni kan.
Kalau kete mahal tak pe la jugak nak publish kat blog ni kan.
Eh, Eh, Sukati aku la kan.
Wey! Apesallak banyak kan ni?
Tak dapat makan ikan ke tadi??

Okeh, abaikan. Kan lagi!

Berbalik pada enchik kebal sayang aku tuh.
Perasan tak ape yang x cantik kat die?

Nampak tak?

Cube tengok betul2..

Tau la x minat kete. 
Suh tengok jek.

Good.
Nampak tak bawah nombor plat tu da bolong.
Huhuhuwarghh.... T.T
Dah cacat.. Tak cantik kan.
Huhuhu... Tu lah.. 'Sopan' sangat mase drive.
Kan dah tak perasan jatuh kat mane.
Hohoho..

Kepada adik sayang ---> Mohamad Fitri bin Jamaludin.
Boleh tak belanje aku beli mende tuh??
Bole la bole la yeh..
(^.^)v


Okbai.