Latest

14 December 2011

Kisah Seram



Hai semua kawan-kawan belog sukagelak..
Assalamualaikum dan selamat pagi.. Annyonghasaeyo..
Rase rindu sangat nak BW minggu ni.. Tapi terlalu sibuk. Tak sempat nak jalan-jalan. Update belog pun dalam kelas.. Huhu..

Neway, Sukagelak ade kat Pulau Langkawi 4 hari..
Start dari hari Isnin haritu. Besok nak balik KL dah. Rase macam sekejaplah pulak kan..


Okeh, berbalik pada tajuk hari ni. Kisahnye macam ni, malam tadi dalam lebih kurang pukul 1.30 pg aku terjaga. Terdengar pulak orang kat bilik atas dok alih kerusi, seret kerusi, bunyik tapak kasut macam orang jalan guna high heels, bunyik selipar jepun bergesel dengan lantai, bunyik kerusi lagik, huhuhu -.-"

Macam-macam dah aku pikir, sume cite seram bleh ter'flashback' pulak tuh.
Aku memang penah dengar bunyik orang menggerudi tengah2 malam mase dok 1 hotel kat KL.
Tapi aku wat donno jek la.
Aku pikir mungkin maintanence wat keje tengah2 malam kot. Dah siangnye bile otak aku da kembali rasional nak berfikir, barulah aku rase macam.....errr...tak logik kot orang nak menggerudi tengah2 malam. Huhu..

Masuk je kelas pagi ni aku cerita dekat Kak Linda, die cakap die pun dengar.
And kitorang pikir positif. Mungkin ade orang check in tengah2 malam kot.

Akhirnya persoalan kitorang terjawab bile turun sarapan pagi tadi tengok ramainye lah orang turun sarapan.
Rasenye semalam tak ramai pun Chinese dengan Indian sarapan. Harini crowd giler dengan orang2 tersebut.
Okeh, fine.
Memang bunyik tu datang dari mereka.
Huh.. Lega ^.^
Harap-harap malam ni aku dapat tidur lenaaa......

Okbai ^.^

Source gambar : Inchik google

No comments: