Latest

4 April 2012

Nak letak tajuk ape nih?

Assalamualaikum awak-awak-awak :)
Selamat hari Rabu semua..

Harini nak cerita pasal jalan-jalan kat blog ni..
Sukagelak ni, selain suka dekat gelak, suka jugak blog walk.
Bile dah blog walk, suke pulak tinggalkan jejak.
Well, kite kene la bagitau dekat tuan blog tu yang kite dah menjejakkan kaki dekat blog die kan.
Tapi yang tak bestnye bile ade mende yang kat bawah ni kat blog die..


Awak, tak perlu kot word verification ni.
Nanti awak-awak-awak remove la yeh..
Kalau tak reti, sukagelak dengan berbesar hatinye boleh tolong ajarkan.
Nak tak? Nak tak?
Hehe.. 

Okey la.. Sampai sini dulu..
Kalau ade yang nak belajar nanti sukagelak ajarkan ye..

Wassalam :)

8 comments:

Ana Farhana said...

hmm, betul tu.setuju,elok2 seronok nak tgglkan komen, ada plak bnd alah tu..aihhh ^^

sukagelak said...

kannn... :)

Masz Sidek said...

benda alah ni selalu merosakkan mood nak tinggal komen kan...

Warna Warni Kehidupan said...

tul..kekadang tak bape nak nampak amende hurufnye..akibatnya.. pangkah sahaja hehe

ct jue said...

bende ni buat hilang selere nk komen =,="

sukagelak said...

betul tu..da geram sangat terus tinggal jek.

sukagelak said...

hehe.. setuju :)

sukagelak said...

hai ct jue.. kite pun jue jugak :)