Latest

21 June 2012

BEN ASHAARI DAN SAYA

BEN ASHAARI

Join segmen Bro Ben pulak.
Senang je.

Soalan :
Blog camanakah yang anda suka baca dan kenapa ?

Jawapan :
Blog yang comel, kiut, tak lambat loading, dan banyak bagi info-info yang berguna dan berfaedah untuk semua peringkat usia.

Done :)
Wassalam.

50 comments:

Anonymous said...

dtg dr segmen yg sama :)

Mk Syahir said...

yeahh..thats right..sy join jugak =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Pka Rahim said...

hi pka join jugak.
jom singgah blog pka nakk..??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

terima kasih..! :))

Cik Nur said...

dari segmen yg sama.. :)

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Iam Yanty said...

Hi! Gelak sesama jom di blog ty! dari segmen juga

Thania Ismail said...

hai2 awk...
kita dari segmen yg sama..
kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
sorry susahkan awk.

http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

Ayiesha Sani said...

dtg singgh
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Yasmin Aris said...

senangnye jawapan / hehe

chemija said...

yup, blog kena comel baru suka nak baca ^^ salam kenal ye^^

Wanieys said...

dtg dr segmen sama...selamat bersegmen yer :))

Fakhrul Haiyin said...

dr segmen yg sama.. http://aku-innocent.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Yumida said...

SALAM ZIARAH,DTG DRI SEGMEN YG SAMA..YUP SAMA..BLOG YG CEPAT LOADING..

http://umikasum.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Encik Zaharin said...

As Salam..singgah dan dari segmen yang sama,done follow u, sudi-sudilah melawat

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

Pecinta pink^^ said...

salam..wah..tiap orang ada citarasa masing2 kan..jom jenguk blog saya pula di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

hairy said...

dri segemn yg sama...hehe

http://fanomena.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

ainurramuirnbeathadan said...

selamat berkawan =) sudilah melawat blog cikai saya..huhu

SuparMan SuaRez said...

Salam...
Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
thanx Awak ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Cik Rongoks said...

salam kenal ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Eera Shera said...

dari segmen sama

http://eerashera.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah pagi kat sini..
Dari segmen BA
jemputlah ke blog ea

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Muhamad Azam said...

Hola!! Dari segmen sama done follow u..

JOm ke blog gua!!http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

fizafantagirO said...

Salam dan slmt bersegmen :)
dtg baca blog kesukaan kamo :)

http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Done follow u !

♥Mr.Petak♥ said...

petak pun suke gelak.. dr segmen yg same...
http://www.mrpetak.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya-mrpetakcom.html

Eyqa Hasnan said...

eyqa datang dari segmen yg sama :)

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

nanieybarnieylurviey said...

kunjungan balas baca pendapat tuan tanah plak..

http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

amengs88 said...

da follow.. thanks sbb jenguk


http://azmengs.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html?showComment=1340305123986#c3175409108732620160

Cik Adieb said...

Boleh nek fed up kalo blog tu loading memanjang :(

Datang dari segmen yg sama,peace :p

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Solehah Shamsuddin said...

wah suka blog yg cute ye.hehe ni msti byk follow blog yg cute-cute kan.hehe anyways sy singgah sini smula

Mr. E'raz Fadli said...

Blogwalking ke sini..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Ain said...

Singgah membalas kunjungan =D

bai baizura said...

berlari-lari anak skodeng kat sini:) dtg dr segmn yg sama yeah:D

http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Ayuni Yusop said...

balas kunjungan.
saya dah lama follow blog ni!

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

Mimie said...

singgah dr segmen sama...

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

sueMUNCET said...

Hai..SueMUNCET singgah sini..

http://suemuncet.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Siti Fatimah Fuzz said...

salam perkenalan...membalas kunjungan =)

IntaNBerliaN said...

singgah dari segmen yg sama :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Cik Purple said...

Salam..cp datang berkunjung.. :) http://littlequeenstory.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

DsCaRNiA NaDiA said...

Selamat petang.. =)

maaf.. Baru sempat balas kunjungan.. Semalam kepenatan x_x

http://simplenia.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

babycomel said...

baby singgah & follow sini dr segmen abg ben tu ;)

luqman zakaria said...

salam singgah dari arepnakbebel.com..hehe..dah lame follow blog awk la..hehe..so anyway..x salam kalau nk cakap salam kenal sekali lg kan..hehe

Abey Mirul said...

Salam..datang berjalan2 ke sini sebagai kunjungan balas. Salam perkenalan.

Cik Honney said...

Assalamualaikum...camat mlm..kunjungan berbalas dri segmen yg sma..done follow anda, followe ke 506....thanks cuz sudi singgah ke blog cik honney yg xseberapa 2..


http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Dylla Abas said...

cantik la background blog ni...unik ^_^

follow awk!!

Eca Dwinky Asha said...

eca buat lawatan balas ye syg :)

CikMai said...

dari segmen sama..alaa blog kite takde info..tp harap awak suka...huhu

Zamani said...

zam buat kunjungan balas kat sini :)) thanks sb sudi dtg ;)

AyueJean said...

CHAKKK!!!!!!
Datang dari segmen yang sama.....

Jemput join segmen saya juga ye...
http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

nieza singgah dari segmen yang sama ^-^

Faizul Osman said...

samalah kita...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/