Latest

29 October 2012

SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER


Assalamualaikum dan selamat Hari Isnin kengkawan.

Jom mulakan hari Isnin anda dengan join segmen dari cik AyuInsyirah ni.
Senang je syarat-syarat die.
Sape-sape yang nak join boleh klik kat gambar bunga tu. 

Segmen expired : 09/11/2012 2300hrs

23 comments:

MRS Rongoks said...

selamat bersegmen :)

AyuInsYiraH said...

mekacih ye ..sudi join segmen ayu...nnt ayu masihkan dalam bloglist ayu...hehe

cikmisi leen said...

datang follow sini dari segmen sama .. ~ =)

mawarberduri said...

datang follow sini dari segmen sama ..

Zaharah Jamilah said...

singgah sini dr segmen yg sama
done follow
jom singgah blog sy
http://pinkdiary91.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

Dunia Wilma said...

Selamat bersegmen ^_^
Wilma pun join jugak la :-)

Nor Salmi said...

Singgah & follow..
dari segmen sama

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

Nur Amiera said...

bw dari segmen yg sama :)

http://www.cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

F@R@H_F@R!!eN said...

hai.. saya pn join segment 2... ^_^V

Delimasari said...

dari segmen yg sama
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

Chef Raziq said...

dah join.. jom follow saya...^_^

http://raziqchef.blogspot.com/2012/11/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

assalammualaikum, is datang singgah sini, kiss2 ads yang ada jemput ke blog is yer?

Santai iskandarX

Faris Hakkim said...

datang follow sini dari segmen sama ..jom singgah blog sy..http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/11/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

MAZLIZA ABD RAZAK said...

hai....
salam kenal (",)

Mimie Najib said...

salam..hye..sy datang membalas knjungan disini ya..
tQ sudi singgah blog sy.. :)

aneem said...

wooooooo

kite follow awk

http://loveiscinta-aneem.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

LADY EMMA said...

merayau dan follow.. hehehe... :)

Anonymous said...

follower 620 dari segmen sama...

teratai said...

TQ singgah blog,juga follow sini...

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

cheeze maz said...

Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

insya Allah, berjaya dapatkan pack serbuk tu nanti

:: nosa ason :: said...

done follow here...
salam perkenalan..

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/senarai-nama-rakan-blogger-ayuinsyirah.html