Latest

12 December 2012

Entri bergambar : Kursus Pengurusan Stress di Coral Bay, Pulau Pangkor.

Assalamualaikum semua..

Ni sambungan dari entri ni.

Semalam baru dapat gambar.
Tu pun x semua.. Sedey ni sebab xde gambar mase snorkling dengan treasure hunt.

Backdrop

Divide into group n sesi pengenalan.
Nama kumpulan : What's Up.. Haha..pengaruh betul..
Lambang tak jadik. Nak lukis logo infiniti, tapi jadik gamba tali jek..hehe.

Hari ke-2 : Pukul 9 pagi dah gerak untuk aktiviti island hoping and snorkling..

Ni antara resort yang ade kat Pangkor. Jangan tanya ape nama die okkay.. Masa ni SukaGelak dok depan bot. Jauh nak tanya kat driver boat. Eh, eh, boleh buat lokasi hanimun ni :)

Mende dalam air ni name die timun laut atau nama lainnye.......Aaaaa...bukan gamat.
Tak sanggup la nak sebut. Korang cari la sendiri ye.

Kat sini la kami snorkling. Bagi ikan makan roti dulu, baru ikan datang. Pastu sorang2 terjun. SukaGelak tak  snorkling sgt pun. Sibuk berenang macam pandai sangat. Padahal guna life jacket. Oh ye, pada sesiapa yang nak snorkling kat sini,sila pakai kasut. Kalau tak kaki anda akan terbelah-belah sebab teritip. Huhuhu..

Ni aktiviti belah petang. Sukaneka. Enjoy sangat.

Kumpulan Gangnam.. Menang sorak je.. Muehehehe..

Sangat penat sebab snorkling waktu pagi, tengahari ade kelas.
Mata memasing layu jek. 
Tapi nasib baik penceramah ni tak bagi kami duduk jek.
Kalau tak mesti ade yang dah jatuh kerusi sebab tahan ngantuk.
Muehehehe..

Kasi close up cket muka cikgu :)

Gambar hari last tak dapat lagi.
Ade treasure hunt. Sekitar pekan pangkor.
Yang ni pun menarik jugak sebab mencabar minda.
Habis pekan pangkor kami teroka.
Siap kene marah dengan pekerja Kedai Norizan Beach Collection.
Huhuhu..Sampai hati korang marah kami.
Kami cuma bertanya, salah ke tunjuk muka manis sikit??
Huh..Kan dah masuk blog pasal attitude korang. (Tak memasal)

Sampai sini dulu.
Kalau dapat gambar lagi nanti SukaGelak update yek :)

Wassalam


No comments: