Latest

18 April 2013

Notis Pemberitahuan


Terima kasih diucapkan kepada pengurusan Sunway Putra Mall sebab menjauhkan segala makanan yang tak sihat dalam hidup ini.
Haha.. Tak de maknenye. Karang ade yang wat delivery macam-macam pulak kan.

Neway, Sunway Putra Mall ni atau dulunya dikenali sebagai The Mall nak renovate shopping mall kat situ.  Tapi office tower masih beroperasi seperti biasa. 
Nak bagi setaraf dengan persekitaran kot.
So lepas ni jimat la duit SukaGelak.
Tak de la asik nak melabur kat Watson, Cold Storage, McD sume-sume tu.
Yeay.. Boleh menabung :D

Wassalam.

5 comments:

luqman zakaria said...

hehe..selamat menabung..jgn nnti lepas siap ..duit menabung dihabeskan kat situ pulak..hehehe

Dylla Abas said...

dah lama sgt x ke sana...xtau pun nama dh tukar jd Sunway Putra Mall..sedih gile..huhu :)

Dylla Abas said...

dah lama sgt x ke sana...xtau pun nama dh tukar jd Sunway Putra Mall..sedih gile..huhu :)

Diyana said...

eloklah tu kak..ai dulu setiap kali buat bengkel area situ. nak gi the mall tu x berapa nak bernafsu.hahaha

julia jamaludin said...

@Diyana upgrade bagi moden cket..baru lah semangat nak melabur kat setiap kedai.hehehehe...