Latest

17 June 2013

Running Man l TV2

Wahhh.... Lamenye SukaGelak tak hapdet blog ni.
Terlampau sibuk.
Harini baru naik kerja. Baru dapat hapdet.
Dan story yang SukaGelak nak kongsi harini pasal Running Man.

Tahukah kalian bahawasanya TV2 ada menyiarkan cerita tersebut?
Yeaaaaa.... Adaaaaa... Yeayyy...

Akhirnya RTM keluarkan jugak cite ni kat saluran yang tak berbayar.
Pada sesiapa yang baru nak berjinak-jinak melayan Running Man ni bolehlah tune in to tv2 every Saturday 4pm onwards. 
Minggu ni dah masuk episod 3 kalau tak silap.
Silalah layan. Boleh hilang stress tahu?
Credit picture : Facebook tv2

1 comment:

Ann Ishak said...

ramai kata best RM ni tapi saya belum lagi berpeluang nak tengok