Latest

23 October 2013

Novel Twillight Saga Pulak.

Seminggu dua ni asyik cerita pasal novel je kan. Macam kemaruk pulak baca novel kebelakangan ni. Sementara mood membaca tengah ada ni. Baik baca semua sampai muntah! Kalau tak asik nak meng'kendi keras' (candy crush) je.

Cube tengok gambar tu. Tak mengagak kan pinjam 1 series terus.
Ntah bile dapat habiskan semua novel tu. Nak beli buat koleksi rasa macam membazirlah pulak. Kebetulan pulak kakak library dekat ofis ni baru balik dari perpustakaan negara, terus terjah. 
Kali ni die banyak amik novel untuk letak dekat library ofis. Waaa... Tak payah dah susah-susah nak beli novel. Lebiu la kakak <3



Susunan novel Twillight Saga :
1/ Senjakala - Twillight
2/ Cinta Baru - New Moon
3/ Gerhana - Eclipse
4/ Fajar - Breaking Down

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.

12 comments:

adrianna syaz said...

Twillight..trus teringat edward..hehe

Zara Nurhaidah said...

Zaraa blom perna bace novel karya orang luar.. next tym nak cuba laa.. hehe. Slalu bace karya local jerr

julia jamaludin said...

@adrianna syaz baca sambil feeling2 bella swan.hehe :)

julia jamaludin said...

@Zara Nurhaidah sukagelak baca twilight dgn harry potter je :)

Anonymous said...

bagusnya... rajin membaca :)

julia jamaludin said...

@buatwanita mood membaca tengah membuak2 :)

Mas Zull said...

assalamualaikum....best2 ni...:)

Liza Licha said...

semua dh khatam. hehe

piqa da bajitos said...

perghhh

julia jamaludin said...

@Mas Zull walaikumsalam.. memang best pun :)

julia jamaludin said...

@Liza Licha okeh. jeles..huhu

julia jamaludin said...

@piqa da bajitos :)