Latest

20 November 2013

Facebook Chat

Selalunya buka fb tak pernah full screen pun. Tak nampak pun tab online chat.
Harini boleh pula nak buka full screen.
Dan ternampak lah wajah baru tab chat tu.

Klik gambar untuk lebih jelas.
Cube korang tengok dalam kotak merah tu.
Sebelum ni cuma keluar bintik hijau tu je kan.
Sekarang dah boleh nampak detail.

SukaGelak tak pasti la pula bila mulanya wajah baru ni.
Tapi bagus jugakkan. Boleh tau kengkawan online guna komputer ke guna handphone.

Ke sebenarnya SukaGelak yang lambat tau??
Ah, tak kira lah.. Nak buat entry juga.

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.

12 comments:

adrianna syaz said...

Ni baru tau ni..fb dah tkar lain lg ke?huhu..

Shark Kay said...

FB mmg rajin update,
agak2 lepas ni apa pula yg baru.

Farah Waheda Wahid said...

memang perasan perubahan tu semalam...

julia jamaludin said...

@adrianna syaz yang perasan tu je setakat ni :)

julia jamaludin said...

@Shark Kay tunggu dan lihat je la ye :)

julia jamaludin said...

@Farah Waheda Wahid kirenye tak lambat sangatlah perasan mende ni :)

Huny eda said...

saya pun baru tahu ni...xox0

msredcheesecake said...

baru tau ni....

julia jamaludin said...

@Huny eda sama la kite :)

julia jamaludin said...

@msredcheesecake kite pun baru tau :)

Abak@Pedamba Cinta Penuh Mahabbah said...

betul2... Abak pun perasan semalam..heeh

julia jamaludin said...

@Abak@Pedamba Cinta Penuh Mahabbah :)