Latest

5 December 2013

Rezeki Berganda Bulan Disember

Baru je buat entri pasal Nuffnang dekat entri INI. Ternampak pulak Pengumuman Pemenang Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda dari Kak Mialiana, dengan lajunya klik masuk cek nama laju-laju. Bila dah nampak, macam tak percaya pulak. Baca lagi sekali. Tampar pipi laju-laju. Baru tersedar yang memang dah tersenarai jadi pemenang. Yahooo.. Lompat guling-guling.

Teruja sangat. Tak sangka boleh menang segmen giveaway anjuran blogger gempak Mialiana. ( SEGMEN INI). Selalunya kalau join giveaway ni tak pernahnya bertuah. Asyik kene nombor sipi-sipi jek. Dan harini, Alhamdulillah. Bertuah juga akhirnya. Terima kasih kak Mialiana.
Klik gambar untuk lebih jelas.

Sebenarnya SukaGelak masih tunggu hadiah top up dari sorang blogger ni. 6 November lagi dah hantar mesej, 2 Disember baru dia 'NOTED'. Tak tau lah kenapa amik masa lama sangat nak bagi topup tu. Tunggu jelah dengan penuh kesabaran. Bila skodeng FB tak boleh nak add friend. Nampak gaya budak sekolah lagi. Haishh... Sabar jelah.

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.

6 comments:

Normi Nieza said...

tahniah

julia jamaludin said...

@Normi Nieza terima kasih :)

Mas Zull said...

assalamualaikum julia.....tahniah2 yer...:)

nizam ijam said...

wahhhh... leh r belanja..hehehehe

julia jamaludin said...

@Mas Zull tahniah jugak untuk mama :)

julia jamaludin said...

@nizam ijam boleh sangat :)