Latest

11 February 2014

MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG

1622047_241627892686141_280465934_n
This special speech is only for Tengkubutang :

Dear Tengkubutang,

Disini SukaGelak nak ucapkan Selamat Menyambut Ulang Tahun Kelahiran yang ke-?? hehehe. Semoga apa yang Tengkubutang hajati akan tercapai, dikurniakan kesihatan yang baik, dilanjutkan usia, murah rezeki dan dilimpahi keberkatan dan kebahagiaan. InsyaAllah.

------------------------------------------------------------------------------------------
Guys, kalau korang pun nak wish birthday dekat Tengkubutang ni boleh klik dekat banner kat atas tu ye.
Kalau bertuah boleh dapat bracelet tu.

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.

7 comments:

Cik Itah@RRP said...

salam. all the best ya

Syuhada Baharudin said...

salam..
datang blogwalking dari giveaway yang sama.
all the best.

http://www.syuhada1981.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html

Maszie Fatah said...

Salam Ukhwah Fillah...
Zie...Singgah sini dari GA yg sama...
1185 DONE FOLLOW SINI
http://maszie.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html#comment-form

ummiaisys said...

Assalamualaikum..singgah dari GA yang sama and blogwalking here.dah follow awak..jemput singgah and follow my blog too..Good luck and all da best!

http://ummiaisys.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html

Sya Mimie said...

Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

Mini Giveaway TengkuButang

Jom Singgah Sini : Cinta Itu Indah

Goodluck! =)

yana aina said...

Dari segmen sama .. dtg BW sini. Jom BW blog yana ^^

nazlyizan.blogspot.com

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Selamat Malam. BW dari segmen yang sama (^^,)

Jemput join my 1st GA Sini : "Giveaway [1] : FanPage Publishing by yanapinkblossom.blogspot"