Assalamualaikum dan salam Jumaat semua.

Harini SukaGelak nak try buat tutorial. Tutorial backlink banner. Sebabnya ada yang tanya cemane nak buat backlink tu. Dulu pun ade SukaGelak tak pandai jugak. Godeh sana sini barulah dapat apa yang SukaGelak nak.

Bagi memudahkan korang, meh SukaGelak ajar korang cara-cara backlink banner segmen ke giveaway atau gambar. Backlink tu maksudnya, bila kita klik gambar tu, dia akan bawak kita ke page owner segmen yang kita nak join.



Cara nak copy link segmen .


Okeh, Cemane? Paham tak? 
Harap-harap dapatlah membantu korang ye. Kalau ade yang tak paham, boleh tanya. SukaGelak dengan senang hatinya akan melayan pertanyaan korang.

Terima kasih sudi baca.
Wassalam :)