Latest

10 March 2014

Pemenang Top Refferal dan Bloglist Segmen Jom Blogwalking

Alhamdulillah.. Tamat juga segmen yang SukaGelak anjurkan ni. Walaupun segmen blogwalk je, dapat jugak sambutan dari korang. Terima kasih banyak-banyak kepada yang sudi join. Kepada yang tak sempat nak join tu nanti SukaGelak buat segmen lagi. Okeh. Promise.

Berikut diumumkan pemenang untuk top refferal. (Wah, skemalah pulak ayat)
Tahniah buat Deno, sila pm SukaGelak dekat facebook ye.

Yang ni pulak senarai penyeri bloglist SukaGelak. Harapnya korang pun sudi-sudilah kiranya masukkan blog SukaGelak dalam bloglist korang jugak ye. (^.^)v

Ade pertambahan 2 tempat lagi. Tahniah buat yang tersenarai :)
Terima kasih sudi baca.
Wassalam.

20 comments:

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Tahniah kepad semua pemenang (^^,)

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Eheee..baru perasan la, yanapinkblossom pun terpilih juga. Nasib baik juga scroll sampai bawah, sbb no.12 (last sekali).
Hihihi.....tq Julia (^^,)

Nanti kita buat entry pasal awak yer~

julia jamaludin said...

@Siti Nooryanawati Mohamed tahniah ye :)

Amir Khalis said...

trimas :)

Mie Jf said...

sedih... x dapat lg... huhuhu..

x apa... stay mencuba


http://mie-cyber.blogspot.com/

mOoN said...

tahniah semua.. :)

Zara Nurhaidah said...

Tahniah para pememang.. =) nk continue bw lagi.

julia jamaludin said...

@Mie Jf aish tak mo sedih2 :)

Normi Nieza said...

tahniah all..:)

Kisah Si Dairy said...

congrates...

nor_farihan said...

trima kasih sis julia :)

Eunice GM said...

congratz all who won!

=)

Wafi Remli said...

Tahniah kepada para pemenang yang telah berusaha.

Harmiza Binti Harun said...

Wahh..excitednye! alhamdulillah. Thanks sis! nti bole join segmen sis lagi =)

Nissa Zulkifli said...

Alhamdulillah. TKasih sis

Eellee Nana said...

thniah kepada semua pemenang^^

zamizi jusoh said...

Alhamdulillah ... tersenarai tu,... dan tahniah pd raka-rakan lain

✿ Nasihahaha ✿ said...

wee...trima kasih :DD tahniah jugak buat pemenang yang lain .

n O e s u h a i m i said...

tahniah kepada semua pemenang...

Sya Mimie said...

alhamdulillah.. tersenarai sbgai bloglist ye.. okay..nanti kita tukar2 bloglist ye.. :)

baru je nak blogwalking..hihi sebab sebelum ni mabuk balik ngadap blog..