Alhamdulillah.. Tamat juga segmen yang SukaGelak anjurkan ni. Walaupun segmen blogwalk je, dapat jugak sambutan dari korang. Terima kasih banyak-banyak kepada yang sudi join. Kepada yang tak sempat nak join tu nanti SukaGelak buat segmen lagi. Okeh. Promise.

Berikut diumumkan pemenang untuk top refferal. (Wah, skemalah pulak ayat)
Tahniah buat Deno, sila pm SukaGelak dekat facebook ye.

Yang ni pulak senarai penyeri bloglist SukaGelak. Harapnya korang pun sudi-sudilah kiranya masukkan blog SukaGelak dalam bloglist korang jugak ye. (^.^)v

Ade pertambahan 2 tempat lagi. Tahniah buat yang tersenarai :)
Terima kasih sudi baca.
Wassalam.