Latest

9 July 2014

Segmen 2 Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe


Assalamualaikum korang.

Kemain berat lagi mata SukaGelak ha. Sambil buat kerja sambil tahan mengantuk. Nak kata tido lambat tu takde lah pulak. Pukul 10 jugak masuk bilik. Entah kenapa mata ni. Suruh tido jugak ni.

Tapi sebelum SukaGelak nak 'take a nap' jap lagi, meh SukaGelak nak ajak korang join segmen dari bro Zamani Abe ni. Nampak menarikkan power bank tu. Menarik-narik sampai celik kejap mata yang tengah mengantuk tahap kronik nih.

Okeh, klik je banner tu kalau nak join ye.
Terima kasih sudi singgah :)
Wassalam.

11 comments:

mama amir said...

selamat bersegmen dan semoga berjaya...^_^

Fuza Musa said...

semoga Berjaya

fuza pun dah join
http://fuzamusa.blogspot.com/2014/07/segmen-2-mini-power-bank-untuk-rakan.html

ejulz said...

gud luck. :)

Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz"

Mas Zull said...

assalamualaikum....selamat bersegmen yer...:)
http://maszull.blogspot.com/2014/07/segmen-2-mini-power-bank-untuk-rakan.html

husna zahidi said...

all the best!!
singgah dr blog kak mia..:)

Montana said...

saja mai blogwalking ja..selamat berjaya atas apa sahaja yang anda semua lakukan noo..mai dari blog mia ni dia rajin sungguh kumpul link supaya mudah kita blogwalking ;-)

Sya Mimie said...

gudluck ya.. :)

Montana said...

Bw lagi '-)

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Jemput singgah sini juga.
Segmen kad raya bersama Aizu

Mila Hilas said...

tahniah,awk menang

http://zamani84.blogspot.com/2014/08/24-peserta-yang-terpilih-untuk-cabutan.html

fadhil eda said...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-2-mini-power-bank-untuk-rakan.html