SEGMEN TAMAT
--------------------------------------------------------------------------
Assalamualaikum semua.
Harini SukaGelak nak buat giveaway. Rasa nervous pulak sebab dah lama tak buat segmen. 
Harap-harapnya ramailah yang sudi menyertai segmen SukaGelak kali ni. 
Okeh jom tengok syarat-syarat yang super simple ni :)

Syarat-syarat
1/ Wajib follow blog SukaGelak.
2/ Buat entri bertajuk "Segmen : Topup Giveaway by SukaGelak"
3/ Masukkan banner segmen dan link kan ke sini semula.
4/ Wajiblah publish.
5/ Tinggalkan link di ruangan komen.

Tu je syarat yang super duper simple. Mane yang korang rasa tak simple sila bagitau SukaGelak yek :)
Korang nak tau ke hadiah apa yang suka gelak nak bagi?
Jeng jeng jeng..

Hadiah
Topup RM10 x 3 pemenang.
Topup RM5 x 4 pemenang.

Encik random akan digunakan untuk sesi pemilihan pemenang.
Segmen ini akan berlangsung selama seminggu bermula hari ini 30/03/2015 sehingga 05/04/2015 jam 11.59 malam.

Harap-harap ramai yang sudi join :)