Assalamualaikum semua.
Harini mood rajin sikit nak buat segmen. Segmen simple-simple je. Meh join meh.
Bagi syarat yang simple-simple jugak. Tak mo susah-susah. Harap-harap ramai lah yang join segmen kali ni :)

Syarat simple-simple:
1/ Follow dulu blog SukaGelak.
2/ Create satu entri dengan tajuk 'BLOGWALKING SEGMENT BY JULIAJAMALUDIN.BLOGSPOT.COM'
3/ Letakkan banner segmen kat atas ni lepas tu 'link'kan semula ke entri ini.
4/ Hantar link penyertaan anda hanya di ruangan komen entri ini.
5/ Dah join segmen ni korang WAJIB singgah dekat blog peserta-peserta lain jugak tau.

Ha.. Senang je kan. Segmen ni akan berlangsung selama 2 minggu.
Bermula dari hari ini 06/05/2015 hingga 20/05/2015 jam 11.59pm.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Senarai peserta: